המסיבה בעיצומה - לילה 5 ב

gokussj2

New member
לדעתי הוא קצת משחק גם כן

לא בעיה לשחק את האובר נחמד משהו שם מסריח

פונפון32

New member
אני מתערבת שערן חושב שויוי היא קריקטורה

הוא חושב עוד הרבה דברים אבל הוא בחיים לא יראה מה הוא באמת חושב.

ערן בחור חכם,אך הייתי מוסיף ערמומי,ומאוד מודע

למה שיוצא לו מהפה,כרגע הוא מיסטר נייס גאי,אומר קלישאות במקום,זורק עיצות מהספר פה עיצור מהספר ההוא שקרא,קצת מקורס פסיכולוגיה שלקח. אני קולט בחורים כמוהו מיד,השאלה מיהו עוד לא נפתרה לגמרי,אם ישאר הרבה זמן נוכל לגלות.בינתיים אני יכול להגיד עליו רק עובדה אחת ברורה-הוא מכר סיפור אחר לגמרי בת.ז שלו.עד עכשו הוא הוכיח רק את יכולת המכירה שלו,הוא יכול להיות איש מכירה עצום,כי הוא מוכר את עצמו 10.

gokussj2

New member
חח מה שאני כתבתי בדיוק

אובר נחמדות , פוליטיקלי קורקט , הכל כמו שצריך כמו בספר , נראה לי כמו משחק בטוח , להגיע בשקט בשקט עד לגמר , מסתבר שהוא גם למד מעונות אחרות , כמו שהוא אמר לאביבית הוא לא רוצה להסתכל על אף אחת בקטע כלשהו , למד שזוגיות מפילה אותך באח הגדול שחקן

sweetgood526

New member
חכם מאוד.אביבית מקנאה ביאנה. ערן רוסי.

לא להאמין. אביבית מה שהיא אמרה על יאנה לא לעניין לחלוטין היא וקותי ידידים למה את אומרת דברים כאלה לגבר שאת חושבת שאולי מעוניין ביאנה? להוציא אותה רע? ואחר כך אם רגב? מה היה אם רגב? לפי דבריה אפשר להבין שהיא מהצבועים שהצביעו ליאנה.

יו ל י

New member
לפי השם משפחה שלו זה לא כזה מפליא..:)

אגב מה אביבית אמרה על יאנה?(לא ראיתי)

sweetgood526

New member
ערן התעניין למה יאנה בוכה ואביבית שכבר

טעונה בגלל רגב שגורם לה לקנא באמצעות יאנה אמרה לו שהיא שיכורה וראתה אותה ואת קוטי במיטה בחיבוקים וכו'. ערן הופתע היא וקותי במיטה? כלומר נתנה לו להבין שזה היה הרבה יותר מידידות והרבה יותר מהרמה שזה היה. ואמרה שלאחר מכן היא נשכה על סער או רגב לא שראינו דבר כזה. ואז שאלה את ערן אם היה מעוניין ביאנה. הוא אמר שיש לה חבר וניסתה שוב ואמר לא רוצה להיכנ וכו'.... כאשר כל השיחה שהיא מתברת על יאנה נראה שהקנאה מדברת מגרונה.

דקל69

New member
בחור כם, עדיין מדבר בסיסמאות

אבל קורא מצבים מצויין. הוא היה הראשון להסביר לזיוה שסער ניצל את ההתלהמות שלה בכדי להציג את האג'נדה שלו על חשבונה וכך שאפילו מי שלא מקבל את דבריו בגלל התגובות שלה ושל ברי יטה כף לטובתו. כל קשר בינו לבין ת.ז. שלו מקרי לחלוטין, בעיקר כל הקטע של הפחד. מלבד זאת יש לו קשר מצויין עם כולם ועם רובם גם אישי בצורה מסויימת, הוא חביב, מקשיב לכולם באריכות (גם לחפירות וגם כאשר ברור מאליו שהדברים לא מקובלים עליו) נמנע מלהתערב באופן מובהק (שומר את הריבים והעימותים לרגעים קריטיים יותר) ומלהד זאת אהוד על כלם וכבר בחרו בו ב-4 הסופית לזכיה. אם לא יקרה משהו חריג לא יהיה מועמד להדחה תקופה ארוכה ועד אז יצליח לבסס עצמו גם אצל הצופים בבית. צריך לחכות ולראות מה ייצא מימנו שההגנות והמסכות יתקלפו וינשרו.

למעלה