אוף לאדעת למה מגיע לי הסבל הזה.......התלבטויותתתתתתתתתתתת......... אני רואה את האחד שיש בו ממש את רוב הדברים שאני רוצה (עבר את המבחנים הקשים שלי בציון 95%)אבל.... אין כ"כ משיכת הלב
לא מרגישה שאני מתרגשת להפגש איתו ומצפה לו בכליון עיניים...(והוא גם לא עוזר שני יימשך אליו יותר,לא מחמיא בצורה עקיפה /מראה לי רגש במילים/מתעניין בי ממש) אפילו אני מרגישה קצת לחץ ומתח בפגישה ומצד שני מורחת את הפגישה שעות(כדי לראות אולי עכשיו יקרא ה"נס" ואני ימשך יותר).....מכל הכיוונים מלחיצים אותי לסגור(וממש כועסים ויורדים עלי במקום לתמוך ריגשית,שזה התפקיד הראשי של ההורים,לא?)..וכשאותי מלחיצים אני נסוגה עוד יותר..... מה יהיה?עד מתי???!!!למה מגיע לי הצער הזה?
עד שאני רואה כמעט את כל המעלות שרציתי הלב שלי נקפא ולא נותן לי להחליט!
תנו עצות......... יומקסים לכם......משיח נאו!

משיח נאו נאו נאו!!

תראי... ידוע שזה עניין של זמן וכל אחד ומידת הזמן שלו זה דבר אינדבדואלי לחלוטין! אם יש בו בסיס של מידות טובות ויראת שמים אז עניין המשיכה הפנימית תבוא לאט לאט, את לא צריכה להלחץ מזה, ואחרי שלאט לאט הוא ילמד אותך לעומק ויתחבר, את תראי איך יוצא המרצע מהשק ואט אט יגיעו המחמאות העקיפות והישירות ותוסר עוד שיכבה ממנו, ללחץ אין פירות, הזמן הוא שלך וקחי אותו לאט..... בהצלחה סיס...

איך אני יכולה לקחת אתזה

"לאט"...כשהבחור לוחץ ואומר שמקסימום מסכים להקפאה של שבוע וגם זה הרבה זמן לדעתו........ וחוצמזה שלי מאד חשוב הקטע הרגשי ואיך אדע אם יספק לי אתזה אם עכשיו הוא ממש סגור בקטע של להעניק רגשות/התעניינות אמיתית למה שעובר עלי......(גם אם יודע את התשובה מראש) מצד שני הוא ממש איכפתי דואג והכול..... בקיצער ברוך רציני....

קליט

New member
הוא בחור צדיק תמים

את מצפה שהוא יעטוף אותך במילות אהבה ? . . . את אמורה לקבל פידבק מהסיפורים שלו, ומהתיאורים שלו על התלהבות בתפילה ובהתקשרות לרבי וכו` ואפילו איזה דברי תורה הוא בוחר לספר לך, וגם מבירורים איך מתנהגים האחים שלו וההורים שלו, וגם העידה שלו אומר די הרבה . ובכלל, השאלה אם מתאים לך מישהו רוחני יושב אוהלים שהחיות שלו זה בעיקר ברוחניות , או את צריכה בחור יותר חם (ויצרי) ? . . . העידה שלך היא חמה ואני מסכים אתך שאת אמורה לחוש שיש לו את זה . שמת לב אם יש לו חיות מגשמיות ? . . . הוא `אוהב` לאכול ? . . .

חחחחחחח

אוהב לאכול,יש גבר שלא אוהב לאכול? זה השאלה הכי מקורית שלו"האם אני יודעת לבשל"......................

קליט

New member
מיס יקרה וחביבה,

נראה שזה שאלה קשה . ויש פה 2 התלבטויות . 1) לא בטוח שהוא מענין אותך . = וזה מה שחפשת... 2) גם המראה שלו לא הכי מושך = וזה מה שחפשת... אז אני יכול ~להניח~ שאם הגעת עד לכאן, ואם הוא מתאים לך ב 95% (!!) זה כן הצעה ראויה . וגם הוא לא חייב להיות סופרמן, והכי מרתק בכל הנושאים, ועובדה שאתם מדברים הרבה ונחמד לכם. ומספיק שהוא מוצא חן . ובכל זאת, כדי שתהיי שלימה עם עצמך, וכדי שתביני באמת מה קורה כאן - נחוץ שתשוחחי על כך עם מישהיא פקחית שאת אוחזת ממנה . אין מה להמשיך לעוד פגישה - כי את מכירה אותו כבר, ואין מצב לסגור עכשיו כי - את לא רוצה לסגור עכשיו , אז תפני מהר ליעוץ או לשיחה עם אישיות חינוכית פקחית ומנוסה, וגם כדאי שתשוחחי על הענין אם אנשים מקשיבים - וכך יובהרו לך דברים ("תשועה ברוב יועץ") . את יכולה למסור לצד השני שאת לא מרגישה טוב , או להגיד את האמת ש את צריכה כמה ימים כדי לחשוב על זה . בהצלחה !

קליט

הוא מעניין אותי(לא בכל הנושאים)אך הייתי מצפה שיותר יתעניין בי מאשר על סתם נושאים,נכון שהוא לא חתיך אך נראה נאה. ואל תדאג הוא חם אך אני לא צריכה חם במין אני צריכה חם ברגש ובמילות אהבה והתעניינות בי כמה שיותר! מצד אחד הוא רוצה אותי אך כשאני מנסה להוציא ממנו למה.......קשה להוציא ממנו בכיף את המעלות שלי ולהרגיש שאני הכי מיוחדת בעולם בשבילו!ומצד שני הוא מאד איכפתי נדיב עם לב זהב באמת!פשוט מצב מבאס!כל מה שחלמתי מול העיניים חוץ מהקטע של הרגש(שמאד חשוב לי), ולדעתי כן מתאים לי אחד רוחני אבל עם טעם ולא שרוף מדי(והוא כזה)

קליט

New member
אין מצב ש

בחור חרדי חסיד לובאויטש שיחמיא לך ויגיד לך מילות אהבה בפגישה . אם הוא היה עושה את זה הייתי דואג שהוא נער צ`טים, או שאין בו עדינות ושכל . תמיד כדאי שאני אשאל אותך ; נראה לך שבחור "איכפתי, חם, עם לב זהב באמת" לא יתן לך מענה ריגשי ??? . . . . אין כמעט סיכוי לכזה דבר . יתכן שיקח לו זמן עד שיתרגל להעניק לך במלואו את מה שאת צריכה . >>בעיקרון, "בחור חם עם לב זהב באמת" כדאי לחטוף ! . זה אומר המון המון !! . ברור שאת צריכה לבחון את כל האישיות שלו, ושלך, ואת הסיכויים שלך למצוא משהו טוב יותר . את מגדירה אותו כ`נאה` אז מסתבר שהוא מוצא חן בעינייך , וזה מעולה מבחינת החיצוניות . אז תעשי חושבים אם אתם מתאימים במידה רבה , יתכן שאת צריכה את הפוש ממישהיא פקחית שאת מעריכה באמת . - ב ה צ ל ח ה !

קליט

New member
‏"הוא מאוד איכפתי, נדיב, עם לב זהב באמת"

זה מה שאת כתבת עליו - וזה אדיר . את גם לא חושבת שהוא מושלם . את מאוד מעריכה אותו , והוא מאוד מעריך אותך . **מה שאנחנו חושבים לפני הנישואין - אין לו השפעה מכרעת על הנישואין** . >>הנישואין מצליחים אם אנחנו משקיעים בנישואין<< . אם הצד השני הוא "נאה, חם, נדיב, איכפתי, עם לב זהב באמת, - אז יהיה לנו הרבה חשק להשקיע בנישואין ולהצליח בו . בהצלחה !

קליט

New member
תבדקי בכתבי הרבי

דומני שהוא מדבר על מצב שבו "השכל רוצה והלב לא ממש משוכנע". (את האמת שאצל הדתיים משום מה יש להם דיעה שצריך שתהיה בסיס רציני לקשר, ותחילתה של אהבה, משהו כזה..) *אמרו חכמינו שהיות ובעת הפגישה אנחנו מתוחים ורציניים אז לכן לא מרגישים `משיכה` כמו שקורה לנו להבדיל בעת שאנחנו רואים סתם איש/ה ברחוב . (ואם אנחנו רואים איש/ה חמוד/ה בסרט אז בכלל אנחנו מקבלים סיחרור קל) . *אז בפגישה די לנו בכך וזה מעולה ש יש חיבה ואין דחיה, יש נעימות בפגישה ומרגישים שאנחנו משדרים על אותו גל/דיעה/השקפה/שאיפה, אנחנו מרגישים שיש התאמה בכל המובנים, בררנו לעומק ושמענו על התאמה מליאה, ויש הערכה כנה לבן הזוג, וכל הסיפור הזה בכללותו מוצא חן . *אם יש נקיפות לב לא נעימות וברורות - יש מקום לבירור כי הלב רואה דברים שהשכל לא רואה . *יש לי הרושם שאלה שמחפשים `משיכה` מתבלבלים יותר , ואלה שיודעים שמספיק שיש חיבה אז הם פשוט מרגישים אם היא מוצאת חן או לא, אם יש דחיה או לא, ואם יש דחיה אז אין מה לדבר . (אלא א"כ זה קורה תמיד אז ברור שיש סיבה לדחיה המתמדת) - בהצלחה !

maccabist 1

New member
שמעי

מה בדיוק מתחולל אצלך לא נדע , וגם מאוד קשה להעביר זאת בכתיבה.המלצתי היא שתשבי עם מישהי שאת סומכת עליה ויודעת שהיא עם ראש על הכתפיים (חברה, מורה, רבנית ואפי` אמא אם את מספיק פתוחה איתה) ותשתדלי להסביר את זה בצורה הכי בהירה ומסודרת, מה שאנחנו נאמר ונגיד כאן זה יכול לעזור אך עצתי לך היא שלא לסמוך על אף אחד או אחת מכאן ולא מפאת חוסר בחכמה/תבונה/ ניסיון וכו` אלא פשוט כי אפחד כאן לא מכיר אותך באמת. ועוד משהו בנוגע להרגשה שלך אז תחפרי טוב לאיזו הרגשה את מנסה להגיע להרגשה של "אני רוצה להתעלף מרוב אהבה" או להרגשה של " יש פה חיבור, התאמה והבנה" ?? בהצלחה מיס happy‏ ‏!! ואגב, כמובן מלא תפילות ....!

קליט

New member
אין שום טעם לחפש מישהו שאוהב חצילים !

ואין שום טעם לחפש 1 שאתאלף על המראה שלה ! . בברכה,

אוף מה אעשה עכשיו?

הבחור כנראה נפגע ואמר לשדכנית שהוא לא מעוניין להמשיך.......החיים האלה מסובכים מדי בשבילי! אני מרגישה שאבדתי משיו מיוחד ומצד שני מרגישה פגועה איך וויתר עלי בכזו מהירות......

קליט

New member
יו . . . הוא לא שווה אותך !

את עשית את שלך . חיזקי ואימצי !

תודה קליט...........אם הוא זיווגי ה' ימצא את הדרך להחזיר...אני לבנתיים יתחיל להשקיע בעצמי ולאכול טוב כדי להחזיר לעצמי את המשקל.......ולחזק את עצמי...השידוך הזה שבר אותי מכל הכיוונים!ה' יעזור....ולא אדע עוד צער לעולם!

למעלה