אני בהתלבטות קלה כאן היא מתאימה לכביסה לבנה או צבעונית?
י יערית New member 6/11/11 #4 ח צ ו פ ה ! מחפשת חום בכוחחחחחח החתולה הזו )) כביסה על 60 מעלות וסחיטה קלה שיישאר ממנה משהו
ע עוקצני New member 7/11/11 #10 ביוב אפשר לסדר מחתולים קשה להיפטר. חוצמזה ששמעתי על מכונות כביסה חד פעמיות
מ מתולתלת30 New member 7/11/11 #11 לא נראה לי שהולכת להיפטר ממנה בקרוב התמכרתי אליה קשות <נראה לי שהיא אחרי כבר החליטה לעבור למייבש >
N nooma13 New member 7/11/11 #12 מעניין... אם היית מכבסת אותה עם הסדין הזה, היית מקבלת חתולה ורודה? אחלה תמונה
T THE KID A New member 7/11/11 #14 גם אני בהתלבטות קלה אם טוסט נוחת על הצד המרוח, וחתולים תמיד נוחתים על הרגלים, מה קורה אם קושרים טוסט לגב של חתול ומפילים אותו?
גם אני בהתלבטות קלה אם טוסט נוחת על הצד המרוח, וחתולים תמיד נוחתים על הרגלים, מה קורה אם קושרים טוסט לגב של חתול ומפילים אותו?
R Rtitan New member 7/11/11 #15 אם מפילים את הטוסט מהגב של החתול... הטוסט נופל על הרגליים של החתול, לא? פשוט...
י יערית New member 7/11/11 #19 ואחרי הכיבוס היא הגיעה אלינו לשכונה? אין על חתולות רחוב! הן טובות יותר לבני אדם אלופות בהשרדות וטובות לעכברי השכונה )
ואחרי הכיבוס היא הגיעה אלינו לשכונה? אין על חתולות רחוב! הן טובות יותר לבני אדם אלופות בהשרדות וטובות לעכברי השכונה )