המירוץ למיליון 2 - רגעי ההכרעה

yaelekut

New member
תמיד אפשר לראות באינטרנט

חבל בכל מקרה להפסיד דברים אחרים בשביל זה . גם אם היה פרק "הדחה"

JAMES DEAN

New member
עכשיו הבנתי למה קוראים לזה המירוץ למיליון

כי יש מיליון פרקים.

אורישקי

New member
באמת שחבל שעונה שהתחילה כל כך טוב

ויש קאסט עם כמה זוגות ממש טלוויזיונים וטובים, נמרחת ונהיית כזו ירודה ודבילית.

rasmus girl1

New member
יש פורום למרוץ למיליון?!

ורק עכשיו גילתי עליו? )-: בנוגע למריחה שהרבה פה כתבו עליה-אתם צריכים להבין שזוהי תוכנית רכש מארה"ב ובתור אחת כזו אסור להם לשנות את החוקים,החוקים אומרים שיהיו 4 קטעים ללא הדחה אז גם בישראלי זה צריך להיות ככה,אסור להם לשנות את הקונספט..ככה שזה לא איזה משהו שערוץ 2 המציאו נגדנו.. לגביי הפרק היום זה באמת היה מריחה.. בכלל באמריקאי הזוגות היו הרבה יותר מיוחדים [נכדה וסבא,אמא וילד חירש,אחיות שאחת מהן ננסית וכ'ו..] .. חבל שהעונה הבאה תיהיה סלבס

אורישקי

New member
מממ הם לא ממש שומרים על החוקים האמריקאים

באמריקה אין עצור/פרסות כל שלב. וגם אז זה 3 פעמים במירוץ כשזוג אחד יכול להשתמש בה אם בא להם בכלל...

גםצופה

Member
מנהל
זה טוויסט מעניין של ההפקה הישראלית...

מעניין עם המירוץ האמיתי יקנו את זה
וגם הדו קרב בכל לג נחמד... בעונה הקודמת אם אתם זוכרים בכל לג היתה משימת אוכל - ולדעתי זה היה די מעיק...

אורישקי

New member
הדו קרב זה משהו אחר. הטוויסט הדבילי של הפרסות

והעצורים הורס את המשחק וגורם לאווירה מעצבנת בן הזוגות.

הם באמת לא שומרים על החוקים....

למה, בהישרדות הישראלית (
) שמרו על החוקים? בעונה הראשונה של המירוץ שמרו על החוקים?

אורישקי

New member
אוי על הישרדות הישראלית אין מה לדבר

החרבה מטורפת של הפורמט הטוב ביותר בעולם. במירוץ למיליון הם אמנם משנים די הרבה דברים או מורחים את זה, אבל זה לא כמו הישרדות הישראלית. בזה אין ספק.

הצליחו לעבוד עליכם יפה. היו 5 קטעי "ללא הדחה"

ולא 4. פשוט קראו לקטע אחד בשם אחר ונראה שזה הצליח להם כי עובדה שאתם מאמינים לזה.

Drenthe

New member
אני פשוט סוגד לכם ולטירוניה שלכם על המריחה

אני ראיתי אתמול את הפרק, והיום הבחנתי שמדובר בשידור חוזר, ולא יכולתי שלא לזעום על המריחה המסריחה יש לומר של התוכנית. אני חש בהשארת בר ואינה(זוג נחמד לכל הדעות) כביזיון שלא משתמע לשני פנים; כבר יותר מחודש שלא הודח אף זוג; השאירו את אוסי וכרמית הבנו, נתנו לאינה ובר להישאר במירוץ בקטע ללא הדחה בפעם שעברה, ספגנו, אבל עוד פעם לאותו סוג עושים את אותה החארטה? דיי נמאס כאילו, אנחנו רוצים לראות התקדמות בתוכנית, זה בלתי אפשרי שבאותה עונה 3/4 פעמים אני כבר לא זוכר לא מדיחים זוגות, ועוד פעמיים פרק שהוא לקט; עבר את הטעם הטוב, סורי. לא יודע איך לאכול את השטויות האלה, באמת שהפעם זה דיי מעצבן.

למעלה