"שלא נדע מטומאה!"
סיכום הפרק שלי....
טוב, אז ככה: אני אישית מאוד אהבתי את הפרק, אולי בגלל שיש לי קשר ריגשי לצ'כיה (משם סבא וסבתא שלי באו...). נכון, הייתי די מריחה בפרק הזה, הייתי די בהלם שהפרק נגמר כי הייתה לי תחושה שלא באמת ראינו משהו (האמת, הפרק הזה עבר לי ממש מהר), אבל אני שמח שיש עוד פרק אחד בפראג (
). האמת, אחד הדברים שדי הדהימו אותי הפרק זה מיקום הזוגות שהשתנה כל-כך. חן ואלון התחילו ראשונים וסיימו אחרונים (למרות שפועל אוסי וכרמית אחרונות כרגע
). טום ואדל, ובר ואינה, די הצחיקו אותי עם כל מה שהם אמרו, אבל זה חלק מהמשחק... ההתמעמעות של אינה ובר הייתה באמת מצחיקה, אבל מצד שני אני לא שופט אותן כי הן בטח היו בלחץ לא קטן. ומספר הפעמים שטום אמר "שלא נדע מטומאה" הייתה פשוט עצומה הפרק
בר ואינה באמת קצת מסכנות, אבל כמה שזה עצוב זה המשחק ואני מקווה שהן יצליחו. מה שקרה לאוסי וכרמית די ביאס אותי, כל-כך רציתי שהן יצליחו, אבל לצערי נראה שהן לא הולכות לעבור את הלג הזה ולהמשיך במירוץ... מוטי ואלון תמיד מפתיעים אותי איך במהירות הם מצליחים לפתור המשימות. כמו שכתבו כאן בישרשור עם ההגיגים - הם באמת מאוד חכמים ומגיע להם להיות בגמר. את עקיבא וענהאל כמעט ולא הזכירו הפרק... כנראה שהלך להם. ולא ידעתי שמצלמים פעלולים לסרטים בצ'כיה... נחמד לדעת
סה"כ לא הפרק הכי טוב שהיה, אבל בהחלט פרק נחמד....