המירוץ למיליון 2 - פרק 10

גםצופה

Member
מנהל
לגבי כנסיות...

זה לא שחור/לבן ויש הרבה הקלות בנושא לביקור בכנסיות (זה אפילו פחות חמור מכמה בחינות מנושא של איסור שמיעת שירת נשים...
)

וואי טום כזה טיפש שזה כבר כואב

אני ממש רוצה להיות בעדם, אבל לפעמים אני שואל את עצמי האם הוא חושב שלכל העולם יש אייקיו שלושים, שהוא מנסה להסביר לנו הכול עם האייקיו חמישים שלו.

ny22

New member
מנהל
שאלה לגבי ההתחלה: שראו את הזוגות רצים לכנסייה

לא היו להם את התיקים על הגב. לאן התיקים נעלמו??

mimes17

Well-known member
איזה מריחה של פרק בחיי, מעצבן!!

בשביל 2 משימות כולה.. ועוד יראו לנו בטח בפרק הבא רק משימה אחת .. חח (לפי הפרומו)

פרינז

New member
פרק קצת מוזר ומאכזב לטעמי

זה שכולם עלו לרכבת הראשונה היה נראה לי הזוי, איזה יתרון היה לאלון וחן שהם הגיעו ראשונים בלג הקודם? מה היה הרעיון לשלוח אותם לרכבת שלא מתחילה לעבוד עד חמש בבוקר? ממש לא אהבתי את הקטע הזה במירוץ, מי שמגיע ראשון צריך לקבל יתרון אמיתי... הבלונדיניות ברכבת ריחמתי עליהן אבל כבוד על התושיה וזה שהן אספו כסף בחוסר ברירה...לא ברור באמת מה קרה לכסף שלהן כנראה נגנב... כנראה למדו מהמשימה של הגשר שאז ספרו את העמודים והפעם אחד מפריע לשני... ולגבי הזוגות עצמם אלון ואורן...עדיין בלתי נסבלים...לא הלחץ של הצעיר לא האדישות של המבוגר...במיוחד לא סבלתי אותו במשימה מול הבלונדיניות והצורה שהוא צעק שם..לא סובל וזהו... ענהאל ועקיבא לא זכו הפעם לזמן מסך כמעט הראו אותם רק לכמה רגעים כל פעם משהו קצת לא ברור קרה שם נראה לי. אני לא מבין למה תום היה צריך להיות זה שעושה את החישובים אם אדל היא זו שכותבת את המספרים...את לא יודעת לעשות חשבון? ואז מישהו אחר צריך להבין את הבלגן שאת עושה? לפחות עם המכשפות היא הבינה לפניו מה לעשות. מוטי ופונדק פרווה...לא לכאן לא לכאן הפעם... חן ואלון...הם גם קצת פרווה לדעתי ואני לא מתלהב אבל חבל לי שהם איבדו את היתרון שהיה להם... נציגות תימן אין הרבה מה לומר...חבל שהיא נפלה מקווה שזה לא מה שיגרום להן לעצור אבל זה נראה לא פשוט וכואב... ועל הבלונד מה כבר אפשר לומר? מעניין אותי כמה הן באמת התעקבו עם האור של העששיות וכמה זה בעצםם עריכה בשביל שהן יראו טיפשות... לגבי השאלה של כניסה לכנסייה, אני לא חושב שיש איסור להיכנס לכנסיות ליהודים לא שאני שמעתי. לגבי התיקים אני גם שמתי לב שהתיקים שלהם לא היו איתם כשהם רדפו אחרי המונית אבל יתכן שהם השאירו את זה במקום אחר הצלם גם לא יכול לרוץ אחרי הזוגות כל הזמן והוא הרי איתם במונית תמיד. אני משער שהתיקים שלהם הולכים איתם כשהם צריכים ויש צוות שמוריד להם את זה מהרכבת ודואג להביא את זה בנקודה שהם יאלצו שוב בשביל הצילום לרוץ עם תיק על הגב...

אני מסכימה עם מה שכתבת על הבלונדות

מאוד מנסים לעשות type casting - "הטפשות", "החכמים", "הזוגיים", "המזרחיות השמחות" וכו' לפעמים זה ממש צועק שזה תפור עריכתית. זה לא שתפרו על מישהו typecast תלוש או לא מתאים - אבל זה מוגזם, לא אמין ומעצבן. ויש גם שני זוגות שלגמרי מקבלים עריכה של פיינליסטים. אני תוהה מי הזוג השלישי בגמר.

פרינז

New member
לפעמים יש לי הרגשה שמכניסים להם מילים

גם אם ענהאל לא אמרה ברגע מסויים "בעזרת השם" או משהו בסגנון אז מכניסים כשהיא עם הגב או משהו. או תום ו"שלא נדע..." שלו גם... מי הזוגות שלדעתך מקבל עריכה של פיינליסטים?

לדעתי מקבלים עריכה של פיינליסטים

האחים והדתיים. יותר מידי מפמפמים לנו כמה אלה חכמים וכמה אלה מאוחדים ומגובשים. אני מאמינה שגם זה וגם זה נכון - אבל נותנים לזה יותר מידי דגש בעריכה - כאילו מנסים לבנות לנו סיפור איך ובזכות מה הם הגיעו לגמר.

N o a m V

New member
באמת שריחמתי על הבלונדות בקטע עם הכסף

זה ניראה שיש להם הרבה חוסר מזל, אבל אחר כך עם העששיות זה כבר היה מוגזם. אולי זה חוסר ריכוז, יותר מידי לחץ, אבל מצד שני הם כבר באמצע המירוץ כך שהן כבר צריכות להתרגל. אז המסקנה שלי, שהן באמת סתומות .

ny22

New member
מנהל
"שלא נדע מטומאה!"
סיכום הפרק שלי....

טוב, אז ככה: אני אישית מאוד אהבתי את הפרק, אולי בגלל שיש לי קשר ריגשי לצ'כיה (משם סבא וסבתא שלי באו...). נכון, הייתי די מריחה בפרק הזה, הייתי די בהלם שהפרק נגמר כי הייתה לי תחושה שלא באמת ראינו משהו (האמת, הפרק הזה עבר לי ממש מהר), אבל אני שמח שיש עוד פרק אחד בפראג (
). האמת, אחד הדברים שדי הדהימו אותי הפרק זה מיקום הזוגות שהשתנה כל-כך. חן ואלון התחילו ראשונים וסיימו אחרונים (למרות שפועל אוסי וכרמית אחרונות כרגע
). טום ואדל, ובר ואינה, די הצחיקו אותי עם כל מה שהם אמרו, אבל זה חלק מהמשחק... ההתמעמעות של אינה ובר הייתה באמת מצחיקה, אבל מצד שני אני לא שופט אותן כי הן בטח היו בלחץ לא קטן. ומספר הפעמים שטום אמר "שלא נדע מטומאה" הייתה פשוט עצומה הפרק
בר ואינה באמת קצת מסכנות, אבל כמה שזה עצוב זה המשחק ואני מקווה שהן יצליחו. מה שקרה לאוסי וכרמית די ביאס אותי, כל-כך רציתי שהן יצליחו, אבל לצערי נראה שהן לא הולכות לעבור את הלג הזה ולהמשיך במירוץ... מוטי ואלון תמיד מפתיעים אותי איך במהירות הם מצליחים לפתור המשימות. כמו שכתבו כאן בישרשור עם ההגיגים - הם באמת מאוד חכמים ומגיע להם להיות בגמר. את עקיבא וענהאל כמעט ולא הזכירו הפרק... כנראה שהלך להם. ולא ידעתי שמצלמים פעלולים לסרטים בצ'כיה... נחמד לדעת
סה"כ לא הפרק הכי טוב שהיה, אבל בהחלט פרק נחמד....

Volldemort

New member
אהבתי את התקציר שלך

גם אני בעד התימניות
וגם לי יש שורשים צ'כיים
אבא שלי נולד וגר בצ'כיה עד גיל 11.

למעלה