המירוץ למיליון 2 - סוף סוף - הדחה! צפייה מהנה לכולכם
J JAMES DEAN New member 26/1/12 #4 לא. יש רק שלושה לכן שיהיו ארבעה אחרונים תהיה תחנה ללא הדחה והיא תהיה האחרונה. ואז זה יצטמצם לשלושה אחרי ההדחה.
לא. יש רק שלושה לכן שיהיו ארבעה אחרונים תהיה תחנה ללא הדחה והיא תהיה האחרונה. ואז זה יצטמצם לשלושה אחרי ההדחה.
מ מאוהבת מקורית 22 New member 26/1/12 #5 לדעתי כל אחד מחמשת הזוגות ראוי לפרס לא ארחיב אבל אם הם עמדו או התמידו במשימות ולא נישברו אז מגיע להם כל הכבוד אין לי העדפות. מי שיזכה אני אוהב את זה
לדעתי כל אחד מחמשת הזוגות ראוי לפרס לא ארחיב אבל אם הם עמדו או התמידו במשימות ולא נישברו אז מגיע להם כל הכבוד אין לי העדפות. מי שיזכה אני אוהב את זה
S shoham95 New member 26/1/12 #6 אה, כי כתבו איפשהו שזו ההדחה האחרונה אז זה אומר שהיום יש הדחה, שבוע הבא אין, ועוד שבועיים יש- ואז ישארו שלושה והם הגמר, שישודר עוד שלושה שבועות?
אה, כי כתבו איפשהו שזו ההדחה האחרונה אז זה אומר שהיום יש הדחה, שבוע הבא אין, ועוד שבועיים יש- ואז ישארו שלושה והם הגמר, שישודר עוד שלושה שבועות?
ר רוקסין New member 26/1/12 #11 כל הכבוד בר ואינה, תותחיות, קטן עליכן קעקוע מגיע לכן להיות בגמר. והלוואי שהתימניות יודחו הערב.
A always be me mc New member 26/1/12 #14 לגמרי!!! ואהבתי את מה שבר ואינה אמרו. אנחנו והם חושבים דומה. באמת עשו עלהום עליהן וזה מעצבן וזה... רק לא חשבתי התימניות, התימניות... יאללה, תעופו! יאללה בר ואינה! כנסו בהם
לגמרי!!! ואהבתי את מה שבר ואינה אמרו. אנחנו והם חושבים דומה. באמת עשו עלהום עליהן וזה מעצבן וזה... רק לא חשבתי התימניות, התימניות... יאללה, תעופו! יאללה בר ואינה! כנסו בהם
M mmeny New member 26/1/12 #12 הקטע של הקעקוע ממש מכוער,מפלה מתמודדים זה ברור שכל המתמודדים המסורתיים-דתיים לא יעשו את זה. התימניות,הדתיים,תום ואדל,לא היו עושים את זה. אני לא יודע למידת המסורתיות של האחים. משימה לא הוגנת
הקטע של הקעקוע ממש מכוער,מפלה מתמודדים זה ברור שכל המתמודדים המסורתיים-דתיים לא יעשו את זה. התימניות,הדתיים,תום ואדל,לא היו עושים את זה. אני לא יודע למידת המסורתיות של האחים. משימה לא הוגנת