המירוץ למיליון 2 - איגרוף תאילנדי

shoham95

New member
נו מה הקטע?

יופי רשת, בואו נמרח את זה עוד ועוד ועוד ועוד וחלאס, הבנו, התכנית מצליחה, יש רייטינג, יופי. עכשיו אפשר להפסיק לזלזל בצופים? זה כבר מעצבן! לא מספיק כל הקטעים ללא הדחה (פאקינג 4! ואף אחד מהם לא בהתחלה, אז זה יוצא כמעט רצוף!), עכשיו שוב מורחים את ההדחה לתכנית הבאה? וברור שלא תהיה הדחה, ואז מה? מתי העונה הזו תגמר, עוד שנתיים? אני ממש אוהבת את התכנית, אני נהנית ממנה, אבל לא צריך להסחף עם המריחה. זה כבר מוגזם.

shoham95

New member
וחייבת להגיד משהו

לגבי מה שעקיבא אמר על הישראלים- מדהים כמה שזה רלוונטי היום. ועצוב. מאוד. בדיוק בתקופה האחרונה, כשיש כ"כ הרבה מריבות ושנאה בין חרדים-דתיים-חילונים, הדברים האלה כ"כ רלוונטיים. והלוואי וזה לא היה ככה.

ny22

New member
מנהל
אגב, לא הראו את כל הזוגות מגיעים לנקודת הסיום

נכון? הפרק נגמר רק אחרי שהאחים ועקיבא וענהאל הגיעו לנקודת הסיום, נכון?

JAMES DEAN

New member
כן, ואפילו היה מעיין ספויילר שהראו לשניה

שבר ואינה ממשיכות ללא הדחה.

פרינז

New member
זה היה הזוי

אבל הספויילר בזה לא היה שבר ואינה ממשיכות הן נמצאות שם בנקודה ועדיין יש סיכוי שהן יהיו מקום שלישי לפני התימניות ואדל וטום.... זה שהראו את כל הזוגות זה פשוט הרס

אתה מדבר על הפרומו ?

ראו את כול הזוגות בפרומו ? כי אני לא ראיתי את התימניות בפרומו לפרק הבא

ny22

New member
מנהל
אם אני זוכר נכון - אז גם אני ראיתי אותן.....

מה יש לכולם נגד בר ואינה?

זה ממש מטומטם לעכב דווקא אותן. אפילו אם היו מגיעות ראשונות, הן עדיין זוג שיותר קל לעבור בעתיד, בטוח יותר קל מאשר לעבור את האחים או את עקיבא וענהאל. ולמה עקיבא וענהאל לא שמו לאחים? לא חושבים שבר ואינה כבר סבלו מספיק מכל העיכובים האלה? ולתימניות היה הרבה יותר חכם לעכב את טום ואדל, לטום ואדל היה הרבה יותר חכם לעכב את התימניות... או ללכת כולם על האחים או על עקיבא וענהאל, ואז אולי איכשהו היה להם סיכוי להיפטר מאחד הזוגות האלה לפני הגמר. הם ממש לא חושבים קדימה. :/ בר ואינה זה הזוג שהכי אין סיבה לעכב מכל החמישה, כי הן גם פחות מסוכנות בגמר וגם לא חלשות ברמה שהן עומדות לעוף, לכן לא ברור לי מה האסטרטגיה מאחורי זה... הסיבה היחידה זה כנראה כדי לא להסתבך עם זוגות אחרים.

פרינז

New member
נראה לי שהם תאימו את זה מראש

בגלל שזה כל כך לא הגיוני וממש לא הגיוני שעקיבא וענהאל אחרי מה שהיה לכם עם האחים לא ישימו אותם. אז נראה לי שהזוגות תאימו שהם ישימו לבנות. למה, אני לא יודע...

אני לא יודע מה הסיבה אבל אני בטוח

שהסיבה אסטרטגית ולא אישית אולי זה בגלל שהן הכי חלשות אז רצו להוסיף לסיכוי שהן יודחו

כל הקטעים עם העצור/סיבוב פרסה

נראים לי מתוכננים מראש פחות או יותר על פי ההפקה. בתכלס, כל זוג שלא שם עכשיו או לאחים או לעקיבא וענהאל הוא חסר שכל לחלוטין

עוז 61

New member
הפעמיים הראשונות ששמו לאלון וחן...

זה היה מגעיל מתוכנן ומלוכלך. עובדה שאותם אנשים כל פעם.

כלום!

צריך לשים לזוג, אי אפשר לא לשים ואי אפשר לשים לעצמך. אז כל אחד שם למישהו.. זה אומר שהם שונאים אותם? מה הקשר?

למעלה