הגיגים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
אני לא ממש שמתי לב לזה.... אבל: א. יכול להיות שיש לה כמה כאלה? ב. אם אמרת שאת צופה אדוקה אז אני לא מאמין שפיספסת פרקים. כי זה לא שיש פרקים שמשודרים ב"הפתעה" (וגם תמיד יש תקציר של מה שהיה בפרק הקודם), אז אם היה איזה פרק שפיספסת היית יודעת עליו... ג. יכול להיות גם שזו חזייה שמתייבשת מהר (אני לא טועה, נכון?) אז היא כל לילה כיבסה אותה ביד ובבוקר שלמחרת היא כבר הייתה יבשה. מה גם שבאירופה לא היה נראה שהם כ"כ הזיעו... בבקשה

פרינז

New member
זה היה חלק מהתלבושת שלה נראה לי לכל זוג היו בגדים מסויימים שמחיזרו נדמה לי כל הזמן וזה היה עם צבעים מסויימים הבנות נדמה לי היה משהו ורוד אדום ואדל היתה עם חולצת בטן תכלת

ny22

New member
מנהל
אגב, למי שלא ראה אתמול ארץ נהדרת...

היה קטע מצחיק שבו אייל קיציס סיפר שמתנקשים ניסו להתנקש באהוד ברק (בעת ששעה בסינגפור) אבל הניסיון סוכל... אז הוא הוא אמר שהם כמעט הגיעו אליו ופשוט התייאשו - והראו את הקטע של אורן ואלון נופלים מהחבל במשימת הגמר

רוקסין

New member
שעתיים עם בר ואינה אצל דידי הררי

ביום חמישי האחרון התארחו בר ואינה זוכות המירוץ למיליון 2 בתוכניתו של דידי הררי. קבלו את הקישור לתוכנית המלאה של דידי הררי, ששודרה ביום חמישי האחרון ב-23.02.2012 שעתיים עם בר ואינה אצל דידי הררי

noami23

New member
שושי שושה והפשושית שלהם

פאפארצ'י בקניון הילדה דומה לעקיבא מתוקה

רוקסין

New member
הפנטזיה הכי גדולה של בר ואינה היא:

צניחה חופשית ביחד ממטוס. הן טוענות שציפו ליותר משימות אקסטרים, והתאכזבו שלא הייתה משימת באנג'י וצניחה חופשית. דידי שאל אותן מה הפנטזיה הכי גדולה שלהן שהוא יכול להגשים להן, והן אמרו פה אחד: צניחה חופשית. דידי דיבר עם חבר שלו זיו מדריך לצניחה חופשית בחוף הבונים, והוא סידר להן קורס מזורז לצניחה חופשית, ואח"כ צניחה חופשית מ4000 רגל. יכול להיות שגם דידי עצמו יצטרף אליהן לצניחה החופשית מה
. אבל לא בטוח, כי עושה רושם שהוא פוחד... איזה תותחיות הבנות האלה...

למעלה