הגיגים

JAMES DEAN

New member
מי יכול לקנות עיתון לאישה וראש1 ?

‬ב-לאישה בר ואינה מתראיינות בראש 1 טום ואדל מתראיינים מי שיקנה את אחד העיתונים שיסרוק ויעלה לאתר הזה ויתן קישורים כי אסור בפורומים.

חברים וחברות. נירדמתם בעת שמירה!!!!!!!!!!!

המירוץ למיליון": אוסי וחן שילוני לא ישתתפו בגמר מאת: עינב שיף, מערכת וואלה! יום שני, 9 בינואר 2012, 13:21 לוואלה! תרבות נודע כי אוסי, מהצמד הפופולרי אוסי וכרמית, החליטה שלא לנסוע לגמר שייערך בחו"ל, כמו גם שילוני, שתיעדר בגלל שמירת הריון ============================================== מה תגידו?

sapironet22

New member
המירוץ למיליון המאריקאי - THE AMAZING RACE

אני לא מוצאת בשום מקום לא משנה של איזה עונה.. אני יודעת שיש להם 19 עונות... עונה לצפייה ישירה עם תרגום. ושמעתי שזה היה בייס.. כל העונות.. מישהו בבקשה יכולה להביא לי אני רוצה עם תרגום וחיפשתי ולא מצאתי אפילו עונה אחת! עם תרגום! תודה =]

פרינז

New member
קראתי ראיתי :)

משעשע שהם עוד אומרים שזה לא ספויילר והבנות עוד במירוץ אם הן בסוף מה יהיה? כרמית תהיה לבד מול זוג אחר?

always be me mc

New member
חחח ראיתי בסופר את לאישה וכמעט קניתי

אבל עם כל הכבוד לבר ואינה זה באמת שווה את ה-16.50 בערך? חח נראה כבר, נראה. ולראש 1 לא מתקרבת. לא רוצה אדל בבית

זה בהחלט ספוילר

אבל אחד שדווקא משמח לדעת. יכול להיות שהתימניות יודחו מחר ובגלל זה לא היה נורא כל כך לפרסם את זה?

גםצופה

Member
מנהל
בר ואינה סתם מתבכיינות...ושאלת

לפי הטבלה שבדף הזה רואים שהן בעצם הצביעו ל3 הזוגות שמצביעים להן בתקופה האחרונה... (הטבלה נמצאת באמצע הדף ונקראת U-turn/Yield Voting history) ושאלה - האם הגמר כבר צולם ?? הבנתי שכבר יודעים מי זכה... חבל שאת זה לא מנסים להסתיר מהצופים...

אי גל

New member
אני יודע מה היה הקטע של מונית הקריוקי

לדעתי זה היה אמור להיות הפרסומת ל the voice (וכנראה תכננו את זה מראש) וגם השיר מאוד מתאים (נשיר ביחד כשהשמחה בלב פורחת) אבל השירותרום הרס לרשת את הלו"ז ולכן הם שמו את הפרסומת ל-the voice על משימת שושנה

ורדונה2

New member
זאת רק אני, או שבר ואינה יצאו ממש מכוערות?

והן לא עד כדי כך מכוערות בד"כ... לא יודעת מה עשו להן אבל הן נראות זוועה

למעלה