אז למי הכי -מגיע- לנצח

omer719

New member
אז למי הכי -מגיע- לנצח

סוף כל סוף הגיע הרגע, והערב בשעה 21:00 יתחיל הגמר... שבסופו נדע מי הזוכה הגדול של המירוץ למיליון עונה שנייה. בואו לשתף למי לדעתכם הכי מגיע לזכות? מי עשה דרך הכי מעניינת? מי הכי השקיע? למי היה הכי קשה? מי היה הזוג הכי יציב? כל הסיבות שלדעתכם גורמות לזוג המועדף שלכם להיות ראוי. וכמובן אפשר גם להמר מי הולך לזכות... בואו לשתף פעולה

הובכן

הדרך הכי מעניינת- בר ואינה שהצליחו בציפורניים לטפס מהתחתית למקומות ראשונים להן גם היה הכי קשה, פרססו ועיכבו אותן, הן נווטות גרועות ותמיד פספסו על דברים מטופשים הזוג הכי יציב- תחרות צמודה בין עקיבא וענהאל לבין אורן ואלון הזוג שהכי השקיע- שלושת הזוגות. הפייבוריטים שלי הם עקיבא וענהאל מההתחלה. אני מניחה שזה התחיל מכך שהם זוג תומך ומקסים בלי קשר לקושי ולבעיות. זה המשיך מכיוון שהם זוג תומך ומקסים בלי קשר לקושי ובעיות
עקיבא וענהאל למיליון!!!!!!!!!!!

התוצאה הרי ידועה מראש

בר ואינה מקום ראשון האחים שני ועקביא וענאל מקום שלישי אז מה כל התמיהות והסיפורים..

ny22

New member
מנהל
מאיפה את יודעת? יש כל-כך הרבה ספוילרים...

נכון שהרוב אומרים שבר ואינה מנצחות... אבל אני חושב שהכי כדאי זה לחכות לגמר...

ny22

New member
מנהל
אגב, אם ראית ויש לך מידע ודאי שהוא לא

מספוילרים, בבקשה אל תגידי, אני ממש ממש לא רוצה להרוס לי את הגמר... תודה רבה

...

למי לדעתכם הכי מגיע לזכות? בר ואינה! מי עשה דרך הכי מעניינת? בר ואינה. מי הכי השקיע? נראה לי שהאחים, השקיעו בכל משימה הרבה יותר ממה שהיה צריך להשקיע. P: למי היה הכי קשה? בר ואינה. מי היה הזוג הכי יציב? כל שלושת הזוגות נראים לי יציבים באותה מידה.

רוקסין

New member
עונה

מי עשה דרך הכי מעניינת? מבחינתי אין בכלל ספק שבר ואינה, שהתחילו כאנדרדוגיות שאף אחד לא ספר אותן ואפילו זלזלו בהן וכינו אותן "פריס והילטון", ולמרות כל זאת והבלבולים בדרך, הן התקדמו שלב אחרי שלב, כשהן מסתמכות וסומכות אחת על השנייה, בניגוד לשאר הזוגות שכל הזמן רבו ביניהם (ראה ערך: טום ואדל, התימניות, האחים, חן ואלון) מי הכי השקיע? לבר ואינה, ואפשר לראות עד כמה גם בקטעים שהורדו בעריכה ולא שודרו בתוכנית למי היה הכי קשה? לבר ואינה שלא הפסיקו לפרסס ולעצור אותם, אבל הן לא הרימו ידיים והגיעו עד לגמר מי היה הזוג הכי יציב? הזוג הכי יציב לדעתי היו האחים אורן ואלון שבגמר כבר לא היו כל כך יציבים כמו בתחילת העונה... גם עקיבא וענהאל היו פחות או יותר יציבים, אך בניגוד לאחים ולאינה ובר, זה כנראה בגלל שאף אחד לא פירסס אותם ולא עצר אותם. ואיך אמרה החברה של אינה ובר בתוכנית "ארזתם לבד"? "מי שלא עבר פרסה או עצירה לכל אורך המירוץ לא יכול לנצח בגמר." הערב אנחנו נגלה עד כמה נכונה האמירה/רמיזה הזאת שלה... למי לדעתכם הכי מגיע לזכות? כמובן שלבר ואינה המקסימות

always be me mc

New member
בר ואינה!!

הדתיים והאחים באמת היו יציבים. האמת גם הם השקיעו, אבל הבנות ממש הרגשתי כאילו הוציאו את הנשמה במשחק. אין, פשוט מגיע להן
על חברות מקסימה ופייט מטורף ;)

Hadas 87

New member
גם בר ואינה רבו כמה פעמים

ואפילו (!) עקיבא וענאהל ראו אותם רבים פעם אחת או שתיים. אני לא חושבת שבאמת אפשר לעבור את כל המירוץ המפרך הזה בלי לריב אף פעם או להתפוצץ אחד על השני או סתם שימאס לך כבר ממנו אחרי שאת איתו כל הזמן נון סטופ.... פשוט יש דברים שההפקה מראה פחות. אבל לריב לדעתי כולם רבו בשלב כזה או אחר. ברור שמקרים כמו של טום ואדל זה משהו קיצוני כבר. אבל זה שני אנשים שפשוט לא מתאימים והנה עובדה שהם כבר לא ביחד יותר.

רוקסין

New member
אבל לא כמו שאר הזוגות

בר ואינה וגם עקיבא וענהאל רבו הכי פחות מבין הזוגות, ובטח שפחות מכל חמשת הזוגות האחרונים. אבל בניגוד לבר ואינה שהיו להן הרבה קשיים, עקיבא וענהאל לא באמת עמדו בפני מצבים שיכלו לגרור אותם לריב. תאר לעצמך שהם היו מעוכבים או מפורססים פעם אחר פעם, אז היינו יכולים לבחון באמת איך היחסים ביניהם, במצבי קיצון, לא ברגוע.

Hadas 87

New member
אני בת :)

וכן עקיבא וענאהל בכלל לא מגיעים למצב של מריבה כי יש רק אחד שמפעיל את הראש שלו בצמד הזה. השני פשוט אומר "שושי אתה תותחחחח!" והולך אחריו בעיניים עצומות. אבל בכלל, גם ללא פרסות, המרוץ הזה זה סיר לחץ.

אורישקי

New member
לדעתי שלושת הזוגות האלה באמת היו

בקשר הכי טוב שיש. הם אמנם רבו אבל הם ידעו להתגבר על זה מהר, והייתה ביניהם הכי כימיה מכל זוג (גם למוטי ופונדק את האמת היה קשר לא רע, וגם לחן ואלון אבל להם היו נקודות שבירה) קיצר גמר מעולה.

ny22

New member
מנהל
יאללה - הגמר הגדול

למי הכי מגיע לזכות - אורן ואלון. מי עשה את הדרך הכי מעניינת - קשה לי לענות על זה היות וכל זוג עבר תהליך ארוך במהלך המשק, בעיקר חמשת האחרונים... מי הכי השקיע - כולם
(אני מדבר על שלושת הפיינליסטים, נראה שטום ואדל השקיעו השקיעו קצת פחות, לגבי שאר הזוגות, זה ממש ממש קשה להשוות כי הם לא עברו את אותה הדרך). למי היה הכי קשה - אוסי וכרמית ובר ואינה. ואני כמובן הכי רוצה, וחושב שגם הכי מגיע לאורן ואלון לזכות
כל הכבוד לשני האחים הללו שהחליטו לצאת למסע הזה
באמת מגיע להם כל הכבוד

ny22

New member
מנהל
אוף.... לא בא לי שהמירוץ יגמר...

לפחות הייתה עונה מדהימה

Hadas 87

New member
הכי מגיע זה לאחים

מהסיבות שכבר אמרתי, הם הכי מתקתקים משימות, הם נושאים באופן שווה את הנטל,והם לעולם לא קיבלו הנחות. בניגוד לבנות שוויתרו להם פעמיים שהגיעו אחרונות והדתיים שלאורך כל העונה קיבלו הנחות כי בגלל הדת. הזוג הכי יציב זה עקיבא וענאהל, לפחות לפי מה שהראו לנו, הם רבו הכי פחות ופרגנו אחד לשני המון. שאר השאלות זה כולם באופן שווה. כולם השקיעו לכולם היה קשה. אולי למי שקיבל יותר פרסות היה יותר קשה... חחח

Hadas 87

New member
לא, כי זה לא תחרות אופי

זה מרוץ. מי שמגיע ראשון- מנצח. כזה פשוט. כנראה לא ממש הבנתי את הקונספט של התחרות אם זה הטיעון שלך למה לא מגיע לאחים. ואם כבר נגעת בנושא אז דווקא מי שמתנשאים זה ענאהל ועקיבא עם הגישה של "אנחנו דתיים אז אנחנו טובים יותר" גישה שמאפיינת 90 אחוז מהציבור הדתי. והנה היום ענאהל הוכיחה את זה שוב שם המשפט שלה "אין צדק" למה היא חושבת שאם היא תזכה זה צודק?! היא לא עשתה כלום כל המירוץ חוץ מליבב ולצעוק שושי.

למעלה