בננה147

New member
סקר
(לא לאכול אותי שזה לא לשידוכים)

כמה ה״אינטרנט״ משפיעה על החיים שלכם .. 1.לא הייתי מסתדר בלעדיו 2.הייתי חי גם בלעדיו אבל בהחלט נהנה מהשרות שלו.. 3.אם לא היו ממציאים אותו החיים שלי היו הרבה יותר יפים 4.שונא אותו אבל לא יכול בלעדיו ... 5.אם זה שהמציא אותו היה חי עכשיו הייתי חונק אותו 6.מודה לה׳ יום יום על המצאה נפלאה זו.... 7.תענו מה שבא לכם.... המשך יום נהדר החוקרת בננה לורנס.... משיח נאוו ! (קרדיט למיסטר שמח)

חחחחחחחח

יפה יש לי תלמידה מקסימה...
התשובה שלי נעה לפעמים אני מרגישה2ולפעמים4

קליט

New member
במובנים מסוימים

לא הייתי מסתדר בלעדיו , ובמיוחד עכשיו שאני מגלה שיש סיכוי לא רע למצוא שידוך באתרי הנט

תשובה

משלבת את 1 ואת 4 אבל מוסיפה שאינטרנט רימון הוא בהחלט הרע במיעוטו... ולא בגלל שאני מכורה או משהו. פשוט אני לומדת דרך האינטרנט.

שידוכים חרדים

שלום אם אתם מכירים שדכניות חרדיות שמתעסקות אם גרושות או רוקות בציבור החסידי אני צריך פרטים תודה לכולם

יהודי23

New member
תביעה נגד שדכנית שלא הפגישה?

צעירה מבני ברק תובעת שדכנית, לאחר שזו לא מצאה לה חתן • לטענתה, למרות ששילמה כבר 6,000 שקל, הפגישה אותה השדכנית רק עם 4 בחורים • טרם הוגש כתב הגנה צעירה, תושבת העיר בני ברק, הגישה תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בתל-אביב נגד שדכנית, שלטענתה התרשלה בעבודתה למרות סכום של 6,000 שקלים ששולמו לה. מהתביעה עולה כי הצעירה פנתה לשדכנית בחודש יוני 2009 בבקשה שתעזור לה למצוא חתן. "הייתי מוכנה לשלם מחיר מוגזם של 6,000 שקל מפני שנתתי אמון בסיכויה לעזור לי", נכתב בתביעה. הדברים לא הלכו כמתוכנן, "היא שידכה אותי עם ארבעה בחורים בלבד, שיצאתי איתם לפגישה אחת שנפסקה ביוזמתם. הם התקשרו ואמרו שלא מתאים להם", לשון הדברים כפי שמופיעים בכתב התביעה. הצעירה טוענת כי כשפנתה לשדכנית זו סירבה לדבר איתה ולא הייתה מוכנה להקשיב לתלונותיה. עוד היא טענה כי השדכנית דרשה 2,000 דולר נוספים אם תצליח להשיא אותה, "זו סחיטה וניצול אנשים שמאמינים בה", כתבה. הבחורה דורשת בכתב התביעה את ה6,000 שקלים חזרה, "אני רוצה לנסות את מזלי אצל שדכנים נוספים". טרם הוגש כתב הגנה.

קליט

New member
מקובל ששדכנית חרדית דורשת עמלה של

100‏ שקל לחודש עבור ההוצאות , או 130 שקל לחודש אם השדכנית היא רצינית ונמצאים איתה בקשר יום יום . התשלום הוא חצי שנה/שנה מראש . כמובן שהרוב המכריע של השדכניות לא דורשות דמי הרשמה וטיפול

פורים שכזה|מותש|

רק עכשיו יוצא מבני ברק לירושלים..
נהיגה בלי סוף, והעיניים שלי עייפות וחלשות..
בהמשך הערב מתוכנן לי קריאת מגילה, והשד יוגע מה עוד...
מחר אוסף כסף בירושלים עד שעות הצהריים המאוחרות..
ואז נוסע לשבת דרומה..
מישו צריך טרמפ?

פורים שמייחחחח ירושלמים (ומתפלחים...)

למעלה