מסכימה בשם האנשים

שלא נכנסו לפורום עקב חשש ספוילרים, וכאלה שאוהבים לדעת לאן מוביל הלינק שהם לוחצים עליו. רוב תודות לכן.

neurotica

New member
כן, אני מניחה שכן.

כאילו, זו דעה אישית. אם אני אראה שכתבת שהפרק טוב, זה לא אומר שהוא יהיה טוב בעיני.

AccioMoon

New member
בדיוק אמרתי את זה לשחר.

אבל היא אמרה שצריך לבדוק קודם שהצ'יל פיל לא יוצר תופעות לוואי יחד עם הסירופ לשיעול. |וואו אנחנו כאלה אנשים שנונים!!!!!!!!!|

neurotica

New member
פניה נרגשת לכל בנות הפורום שמציירות

מסתמן שיהיה בקרוב פרויקט חדש ומרגש בפורום "פאנפיקים ופאנארטים" שישים דגש לא קטן על פאנארטים. הפרויקט הוא, כנראה, רוורס ביגבנג, ומה שזה אומר זה שכל מי שמשתתפת, מבין האמניות, מציירת פאנארט כלשהו, ואחת מהכותבות כותבת לו פיק. HOW AWESOME IS THAT! זה השירשור שבו מנסים ללטש את הפרטים הסופיים, מי שמעוניינת לקחת חלק בפרויקט מוזמנת להראות נוכחות פה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=414&messageid=159577929 (אל דאגה, הן כן נושכות, אבל רק בדרך טובה.) בואו! יהיה ממש כיף!

ווואאוו שנים שלא הייתי פה

סתם באתי לספר לכם שמצאתי השבוע בחנות ממש הזויה בירושלים ,מגנטים סיכות ומדבקות של גליי במחירים דבילים (4 סיכות ב 4 ש"ח המגנטים גם בערך אותו מחיר אבל הם רק של תמונות מהעונה הראשונה והמדבקות במחיר של 3.5 ש"ח) וגם שקצת חזרתי לראות גליי וכיף לראות שהם סוג של חזרו לעצמם.

5ifi

New member
הייי!

איזו חנות בירושלים? כאילו, שם/רחוב/משהו... ונכון? הפרקים האחרונים היו כיפיים!

shaharory

New member
אני כמעט בטוחה שאין את המשרד

עם תרגום בעברית. גלי יש, ואפא"א אני לא יודעת. בכל מקרה, יותר טוב שפעם הבאה תשרשרי ל-OFF

למעלה