מחפשת את הסדרה האמריקאית המשרד למכירה!!

היי ממצב? אני מחפשת לקנות ממישו את העונה הראשונה של המשרד הסדרה האמריקאית, איך פגשתי את אמא ושל glee חובה תרגום לעיברית בכל הסדרות! עדיף משומש במצב טוב ולא במחירים מטורפים. קיצר דברו איתי אם יש לכם... אחלה יום שיהיה........

Divine Rose

New member
מישהו יכול להזכיר לי קטע מתחילת העונה? :)

*עוד פעם פה במקום ללמוד* בשביל משהו בפאנפיק שלי אשמח אם מישהי פה תוכל להזכיר לי את כל ההוצאה של סנטנה מהארון (משהו עם פרסומת מטומטמת של סו, לא?) + מה היו התגובות של התלמידים והמורים לכך :) ד"א סבתא שלה לא גירשה אותה מהבית או משהו? מה קרה עם זה בסוף?

Ayelet 363

New member
הממ... אני לא כל כך בטוחה, אבל ממה שזכור לי

התלמידים- חוץ מהגלי קלאב שקיבל אותה כמובן (והיה סוג של איחוד בין ND לטראבלטונס) היה את המגעיל ההוא שהציע להפוך אותה לסטרייטית. תגובות של מורים- בפרק לפני היה קטע שבו סו ו-וויל (וברט, אבל הוא לא מורה) ניסו לעזור לה. סבתא שלה אמרה לה לעזוב את הבית ולא לחזור. אבל נראה לי שעדיף שמישהו שמבין יותר יענה על זה...

Divine Rose

New member
תודה. אולי עוד מישהו יודע?

אני מחפשת בעיקר תגובות של תלמידים

לא היו תגובות של תלמידים

חוץ מההוא של ההוקי. היה גם את הקטע שפין אומר לה שלאף אחד לא אכפת, ישר אחרי משאפ אדל.

Ayelet 363

New member
*מוסיפה עוד ציטוט לחתימה*

זה הופך אותה לארוכה וחופרת?

Ayelet 363

New member
אוקיי, תתעלמו

מחקתי. יצא חופר. ואם אני אומרת שזה חופר זה אומר משהו.

Ayelet 363

New member
אף פעם לא הצלחתי

את יכולה בבקשה להזכיר לי איך עושים את זה כדיי שאנסה שוב?

Ayelet 363

New member
תודה רבה

אנסה בפעם הבאה שאהיה בתפוז. תכף הולכת להתארגן ליציאה... תודה!

אני בכיף. ויפי, שתזכיר לי. לא סתם, אני אזכור.

באיזה יום?
היום? אני למזלי חסרת עומס. את המבחן במתמטיקה עברתי, למתכונת לא צריך להתכונן כי זה אנסין ואני גרועה בזה בכל מקרה... וזהו, אין לי עוד משהו

neurotica

New member
נראה לי שהיא עשתה את זה בד"כ

במוצ"ש או בראשון, אז מתישהו בזמן הזה. העיקר שזה לא יתנגש הרבה עם הפינה של יפי, כי שתי פינות חופרות בבת אחת עוד יגרמו לקריסת הפורום.

neurotica

New member
הודעה מנהלית. נא לקרוא

קורות לאחרונה בפורום 2 תופעות שלא מסתדרות עם התקנון, ואני לא באה להטיף או משהו, רק ליישר קו. סה"כ התקנון נכתב בשיתוף פעולה של כולנו והוא פועל לטובת כולנו. שירשור פרק אני יודעת שאמרנו שלא צריך לסמן
בכותרת התגובות לשירשור הפרק, וזה עדיין עומד. אבל בואו גם ננסה להמנע מלכתוב דברים מספיילרים בכותרת. זה לגיטימי להביע רגשות , למשל "איזה פרק טוב!!", לא לגיטימי לכתוב בכותרת משהו שכולל שם של דמות מפתיעה (למשל בליין בפרק האחרון) או משהו בסגנון "למה אין נשיקה בסוף?" - זה דברים קטנים, אבל הם מספיילרים וגורמים לאנשים שלא ראו את הפרק עדיין להמנע לחלוטין מכניסה לפורום. שירשור חדשות אני מבינה שכשדארן יוצא מהארון או כריס מצטלם בלי חולצה זה נורא מרגש את כולנו, אבל בכל זאת, בואו ננסה לשמור על כותרות ברורות. אין לי בעיה שתעשו כמה שיותר key smashing בתוכן ההודעה, אבל הכותרת אמורה לתת איזשהו הסבר למה שמצפה בתוך ההודעה. מבנה הכותרת הרצוי: אם זה משהו על פרק עתידי -
+ [תיאור של כמה מילים] +
+ מספר הפרק. (למשל,
שיר מפרק 15
) אם זה משהו off glee, למשל כתבה בעיתון או סקר או טריילר לסרט -
+ [תיאור של כמה מילים] (למשל,
ליאה מצטלת לעיתון ווג.) ובנוסף, תשתדלו לפרט בתוך התוכן של ההודעה קצת על מה שקורה שם ולא רק לתת לינק. אם אתם מפרסמים למשל שיר שיצא מפרק כלשהו, תכתבו מה שמו. או אם זו סצנה, תכתבו בקצרה מה היא ("קליין וסבסטיאן בקופי בין", למשל). Maya out.

למעלה