galgalla

New member
ראיתי-צחקתי- ובכל זאת לא ממש הבנתי

גם לא בפעם השנייה שראיתי.......

ט ו ל י פ

New member
היי גלגלה :)

קצת יצאנו מהקופסא בשיטת שיווק המסיבות הסטנדרטית... מדובר במסיבת נשים בליין חדש של מסיבות בעיר :) קהל יעד לדעתי 30 + ..אוירה מדהיחמה על עמדת ה DJ יעל שרייבר האגדית.. אשמח לראותך יקירתי טלי

"הקן-קהילת נשים": פעילויות לשבוע (22-28)

שלום לכולן, השבוע ב"הקן - קהילת נשים" : יום ראשון, 22 בינואר: "מה זאת אמנות?" בנושא הדרת נשים. יום שני, 23 בינואר: קבוצת לימוד מיגדר ויהדות- על הנשים הנשכחות בתנ"ך, כי הדרת נשים תמיד הייתה כאן. יום רביעי, 25 בינואר: "תורה נביאות וכתובות"- "ויהי בימי שפוט השופטים..." בגלל תחלואי החורף מומלץ לבדוק בדף שלנו בפייסבוק : הקן-קהילת נשים (אפשר לראות את הדף גם אם אין לך פייסבוק משלך). המייל שלנו : [email protected] כל הפעילויות בשמונה בערב, במרכז הגאה בגן מאיר, תל-אביב. עלות 10 ש"ח או לפי יכולת , אף אחת לא נשארת בחוץ ! ולא לשכוח : יום ראשון הבא ,ה29 בינואר ,הרצאתה של פרופ' דפנה יואל : האם יש מוח נשי ומוח גברי? להתראות צוות "הקן-קהילת נשים"

frust

New member
הינשופה - ליין של תוכן ועניין -שבת ה-28 לינו'

רוצה להזמין אתכן לבוקר של משמעות. תברה טובה מובטחת, מנחה מעולה כלולה בעיסקה, קפה ועוגה, מינגלינג נשי וקהילתי באנה בהמוניכן

mich82

New member
מסיבת נשים Bug 2000 - שבת הקרובה 28.1 במקסים

והפעם בסימן חגיגות ה30 של מיכל שר - וכמו ששרה האחת והיחידה מרלין מונרו - "happy birthday "michserr" president happy birthday to you" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הקו המוסיקלי כמו כל מסיבה ינוע החל משנת 2000 - ועד היום - ויכלול כל סגנון מוסיקלי שכיף לרקוד היפ הופ, פופ, דאנס והאוס - כל השירים הנוסטלגיים וכל השירים החדשים והלוהטים ביותר! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ על העמדה בליין-אפ מיוחד לכבוד האירוע DJ Maya Jakobson - היפהופ, פופ DJ Michal Serr - סט יומולדת מיוחד עם כל הלהיטים של היום DJ Winnie Pootz - האוס נוסטלגי ועכשווי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ המסיבה תתחיל ב20:00 - יום שבת ה28.1.12 מועדון המקסים - רחוב קינג ג'ורג' 48, תל-אביב כניסה 40 ש"ח עד 21:30 50 אחרי. מגיל 23+ חברים הומואים מוזמנים בהחלט!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בואו להינות, לרקוד, לצחוק ולאהוב!!! נשיקות

תרצה43

New member
נשים ומשמעות הבית עבורן מזווית פמיניסטית

שלום לכולכן, אני עושה מחקר בנושא של הקשר המיוחד שבין נשים לבית מנקודת מבט פמיניסטית ופסיכולוגית. מענין אותי בעיקר השפעת המעבר בין בתים שונים ולכן אני מתענינת בנשים שהיו בגיל ההתבגרות כמה שנים בפנימייה. אני מחפשת לשוחח עם נשים בנות 25 -35 שהיו בעבר בפנימייה. השיחה נמשכת בערך שעה וחצי ומנסיון - מענינית מאד לשתינו! אז אם את מתאימה, אנא שילחי לי מייל ל [email protected] ואני אבוא למקום ובזמן הנוחים לך. המון תודות, תרצה

למעלה