o0Invisible0o

New member
אוף לילך..ומי שמבין בזה..

Miso שוכח את כל הצ'קאינס שלי!! אני עושה צ'ק אין והוא נותן לי את הנקודות, זה מופיע לי ברשימה של האקטיביטי ואז אני חוזרת למיסו וזה אומר לי על כל הסדרות hasn't checked in yet ואני מתחילה לחשוב שאני לא מקבלת בדג'ים בגלל זה בגלל שעשיתי מלא צ'קאינים ומלא זמן לא קיבלתי!!
למה הוא שוכח אותם?
מה עושים?

LemonLimeLilach

New member
אני רואה את הצ'ק אינס שלך

אז נראה לי שזה בסדר... אולי תשלחי למיסו טוויט, הם עונים.

dans girl

New member
הדס! קראתי עכשיו את הטוויט שלך [אני עוקבת אחרי כולכן כרוח
], ורק רציתי להגיד לך, שאני מכירה ממקור ראשון דברים כמו סבא-משתגע-ומקלל-בלי-הכרה-אחרי-שמישהו-קרוב-נפטר, אז אני פה אם את חשה צורך להתמרמר ומבינה לליבך. נסי לקחת בחשבון שזה אבל, ושהוא זקן ושכל אלה יחד גורמים לכך שהשפיות שלו היא סביר להניח דבר די שביר עכשיו, אפילו יותר מהשפיות שלך, שאני בטוחה שהתערערה גם כן (עוד יותר ממה שהיא הייתה מעורערת
) מכל הסיפור. נסי לא לקחת ללב. למרות שזה מובן לגמרי לגמרי אם תקחי - אני עדיין לא בקשר עם סבא שלי בגלל סיפור דומה. אז סתם שתדעי - אני פה
.

o0Invisible0o

New member

ובלי קשר - מתי תכנעי כבר ותתחילי לצייץ? אפילו ווטאסאפ אין לך, אז לסמס לנו על טוויטים זה ממש לא כלכלי..

Kill Bernard

New member
קודם כל - איילת צודקת!

לא על טוויטר (שהוא די סוג של קקה), אבל לפחות וואטסאפ! ותודה!
אני יודעת להסביר לעצמי רציונלית מאיפה זה מגיע ולמה. ועדיין לא יכולתי שלא לנסות כאילו לתקן את זה ולהסביר לו ולעודד אותו ולהיות הכי מתנצלת ומשתפכת, וממש להתייחס לטענות שלו ברצינות - ובגלל שאני לא טובה בהפרדה, ברגע שלקחתי אותו ברצינות גם נפגעתי ברצינות. מזה שהוא לא מקשיב לי, מאיך שהוא ביטא את המילה שונא, מזה שהוא מנתק לי את הטלפון בפרצוף באמצע שאני מנסה להסביר לו שלי אין קשר ישיר לחרא שעובר עליו מלבד זה שגם עלי עובר בדיוק אותו חרא. וואו, זיקנה זה כ"כ איכ, אה?

dans girl

New member
אני מנצלת איזה 30% מהקצבת הסמסים החודשית שלי בחבילה פסיכית לגמרי מהעבודה של אבא, ואין לי וואטסאפ, אז אני אסמס לכן ואשלח הודעות בפורום לנצח! וכן, זיקנה זה לגמרי איכ. וברור שתיפגעי ברצינות. וברור שזה יכעיס אותך ויהיה חרא ומעצבן. אבל כמו שאמרת, שניכם באמת עוברים בדיוק את אותו החרא, ולכן בסופו של דבר אני בטוחה שתוכלו למצוא את הדרך להתגבר על זה. זה פשוט ייקח זמן.

o0Invisible0o

New member
לילך-

חיכיתי לתגובה שלך על הליהוק לאבות של רייצ'ל..איזה גרועים הם, אה? הם- ריאן ושות'.. ובקשר לעדכוני גלי- אני פשוט עוקבת בטוויטר גם אחרי טיויליין וגם איאונליין שמעדכנים על נושאים כאלה וגם יש לי כמה בנות מפורום גלי בפיד, אז הן משאירות אותי מעודכנות..מפתיע אותי הנתק המוחלט שלך!
גם כזה עשיתי להם לייק בפייסבוק ועקבתי אחריהם בטוויטר, אחד מהם בטוח ביטלתי אבל אחד עדיין פעיל..
ובלי קשר - בנות, שרדתי את "סיפור טוקיו"!! אני חושבת שמגיע לי מחיאות כפיים!! האולם נשאר כמעט ריק לחלוטין עד סוף הסרט...[סרט יפני, שחור-לבן, שנות ה50 באורך שעתיים ורבע ושהכל קורה בו מאוד מאוד מאוד מאוד לאט] ולמרות שלקראת הסוף קצת רציתי למות [בעיקר כי כבר נהיה ממש מאוחר והייתי חייבת לצאת כבר!
] היה מאוד מרגש ועצוב וכזה..אממ..
והכי מצחיק, הידיד היחיד ששרד איתי היה מישהו שכבר ראה את הסרט!! פסיכי!!
כולם פרשו באמצע [או בהתחלה, ההתחלה של אבנר הייתה כזאת מייאשת שמלא התקפלו אחריה..לול] קיצר, זאת חפירה מיותרת אבל חה. הדברים הקטנים האלה שמסבים לי גאווה!

LemonLimeLilach

New member
אז ככה-

אף פעם לא עקבתי אחרי אף אחד מהאתרים לבידור והפסקתי להיכנס לפורומים, אז אני מקבלת את המידע שלי או ממכן פה (או שאת עושה ריטוויט), או מליאה, או מלהיכנס פעם בכמה ימים לליסט שלי של גלי ולקרוא קצת שם... אז את האבות ראיתי פעם אחת שנכנסתי לאחד הפורומים אחרי שליאורה אמרה לנו מה קרה בפרק האחרון ורציתי לקרוא תגובות של אנשים שחושבים בדר"כ כמוני
ודיברו גם על זה. ואז מהתמונה שליאה שמה.

למעלה