LemonLimeLilach

New member

אני מרגישה כה accomplished!! הצלחתי לעשות לבד (בעזרת גוגל) טבלה באקסל שאני מכניסה את השעות עבודה שלי והיא מחשבת לי כמה שעות עבדתי וכמה שכר אני צריכה לקבל. אני כל כך גרועה באקסל, זה היה לי נורא קשה!

LemonLimeLilach

New member
לא

עשיתי שעה על התאים של השעות. מה ה$ עושה?
בתא של המשכורת עשיתי סה"כ שעות*שכר לשעה*24. אין לי מושג למה, אבל זה עבד

את יכולה לעשות טבלה

שאת רק מכניסה את השעות שעבדת, היא תחשב את המשכורת ע"י גרירה. את צריכה לתקוע באיזשהו תא את המשכורת שלך ולקבע אותו בחישוב ע"י $ לפני העמודה ולפני המספר. בקיצור, שלחי לי את הקובץ אקסל שלך, ואז אני אוכל לומר שחזרתי על אקסל לפני המבחן

Rachel47

New member
!!!!!!

אוקיי...אז הבוחן מגן במתמטיקה שהיה לי מעט מאוד זמן להשלים המון חומר ונכנסתי אליו ודווקא עניתי על דברים (אבל הייתי בטוחה שהמצאתי דברים) קיבלנו ציונים היום וכמובן שהת"ז שלי היה אחד האחרונים מתוך 2000 עמודים (שנה א..מיליון תלמידים בקורס) ואני רואה ציונים כמו...5...19...היה אפילו אחד שהיה כתוב לו 00 (אפס)- כן עם הסוגרים
.. 22..ואפחד מהם לא שלי!!!! קיבלתי 47!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שזה כן נו זה נכשל..אבל א- זה מלא יחסית לציון שחשבתי שאני אקבל (4) וגם...זה 47
ממש קפצתי וצרחתי... אלוהים...פעם הייתי כזאת מוצלחת וקיבלתי ציונים ממש טובים תראו מה האוניברסיטה עשתה לי!!!

Rachel47

New member
חחחחחחח

אמממ....כשזה שוקע אז את מבינה שנכשלת וזה די עצוב וגם כיסחו ממש בבדיקה אז זה מלחיץ שבמבחן גם יעשו ככה (דרך נכונה לחלוטין אבל מספר שהובן לא נכון 0 מתוך 10?!) אבל בהתחלה זה היה ממש הוריי..תראי זה הכי גבוה שהצלחתי להוציא במצבי העגום...אז כן..יאי

LemonLimeLilach

New member
תראי יחסית לזה שהפסדת לימודים

והיה לך קצת זמן + ממש קשה להשלים, תחשבי כמה היית מצליחה אם לא היית נופלת מסוס
ועוד לעומת שאר האנשים שלא נפלו ועדיין קיבלו 0 ו-22!!

Rachel47

New member
נורא קשה לי

להרגיש מעל אלה שקיבלו 5 ו-19 כי זה בדיוק הציונים שקיבלתי שנה הבאה אבל אין מה לומר...הנפילה מהסוס גבתה מחיר קשה.... באסה רצח... כי את יכולה להגיד לעצמך מיליון פעם "אם לא הייתי נופלת" ואז להרגיש טוב עם עצמך אבל תכלס...אני בבעיה

Rachel47

New member
כבר התחשבו בכל הקטע של מעבדות וכאלה

אני צריכה ללכת לדבר עם עופר יפרח על העניין אבל קשה לי להאמין שתהיה לו דרך לעזור לי וקשה לי להאמין שיהיה אכפת לו..או שהוא יזכור את זה 5 דוקת אחרי שתיגמר השיחה (הוא סטלן בטירוף)

o0Invisible0o

New member
הייתי בטוחה שתגידי

שקיבלת איזה 80 פתאום או לפחות עובר!!
העיקר שאת שמחה.
ו-47 זה משעשע וזה מה שחשוב.

o0Invisible0o

New member
כל הכבוד!

אני גם צריכה להתעמת עם אקסל מתישהו, זאת הייתה החוליה החלשה שלי כשעבדתי במיקרוסופט...[זאת הייתה החוליה החלשה של כולם חוץ מאחד שאליו כולם הפנו את בעיות האקסל שהיו להם עם לקוחות.
]

למעלה