כמוך10

New member
רב-שיח בנושא התקשוורת וההומואים הדתיים!

בעוד שבוע וחצי - 3 מבכירי עולם התקשורת יגיעו למפגש כמוך לרב-שיח מיוחד בנושא התקשורת וההומואים הדתיים * מפגש חגיגי לרגל יום ההולדת שנה לכמוך! פרטים באתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן לגבי הפרטים המדויקים: [email protected]. להישמע, עמית 054-9848095 פייסבוק - מצווה ללחוץ "אהבתי"

טיףטף2

New member
וואלה?אבל בסמס אמרתי!

וגם כשהיינו יחד עם פיני,החמאתי לך בפניו. למען הסר ספק-ממש שמחתי להכיר אותך!
חייבים לצאת שוב!

1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונת ציור קיר -גרפיטי, שצולמה בתל אביב

אופים לחמים ביתיים ב-../images/Emo43.gif

במיוחד בחורף, אין כמו ריח של לחם טרי וחם שנאפה בבית... רוצים לאפות, אבל לא יודעים איך להתחיל? השמרים לא תופחים בקור? הלחם יצא יבש? פורום מתכונים בא לעזרתכם במסע אל הלחם המושלם ויארח הערב בשעה 20:00 את infinityforcook, מומחה לאפייה וכותב הבלוג "מתקמחים. אפיה ובישול." שישיב על שאלותיכם בנושא אפייה! רוצים לפתוח את מחר עם לחמניות מושלמות או בגט מעורר תיאבון? הקליקו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=158716859
תמיד רצית לשיר בקול ערב, אבל קולך דומה יותר לזה של עורב? חלמת להביס את המומחים הגדולים ביותר בשחמט, אבל לא הצלחת לנצח אפילו את אחיך הקטן? ייחלת להיוולד עם יכולות מעוררות תדהמה במטבח, אבל הצלחת לשרוף אפילו קורנפלקס? פורום פסנתר ופסנתרנים מזמין אתכם לספר לנו באיזה תחום הייתם רוצים להיות מוכשרים במיוחד ולמה? ואולי לזכות בספר המרתק "גֶדל, אֶשר, בּאך" מאת דאגלס ר' הופשטטר בהוצאת כנרת זמורה ביתן! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=244&MessageId=158741099
לכל אחד מאיתנו ניתנו בדיוק 24 שעות ביממה... מה אתם מספיקים בזמן הזה? בקושי מספיקים לסיים את העבודה, או שמתקתקים גם את מטלות העסק וגם את עבודות הבית השונות? פורום עבודה ועסקים מהבית מזמין אתכם לספר לנו איך אתם מנהלים את סדר היום מהבית ואולי לזכות בלוח שנה מרהיב! היכנסו ושתפו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=762&MessageId=158741154

מחפש שותף לדירה בירושלים, אולי כאן?

חברים שלום, בימים אלה אני מחפש דירה באיזור רחביה-בקעה-קטמון אשר בירושלים. האם בין חברי הפורום (או בין חברים של חברי הפורום) יש מישהו (ים) שגם כן מחפש(ים)? אם למישהו יש רעיון או איזה הצעה כלשהי, אשמח לקבל תגובה ב- [email protected] תודה.

rotemotek1988

New member
כניסה חינם למשחקייה

יום משפחה גאה בדיזנגוף סנטר לרגל יום המשפחה וההכרזה על תל אביב כעיר גאה משחקיית "פלייגראונד" בדיזנגוף סנטר, מציעה כניסה חינם לזוגות קהילת הלהט"ב (לסביות, הומואים, טרנסג'נדרים ובי-סקסואלים) שיגיעו עם ילדיהם למשחקייה. המבצע בתוקף כל חודש פברואר. המשחקייה מיועדת לילדים בגילאי 3-12 וממוקמת סמוך ל"סוהו" בקומה ה - 3 בבניין A. הכניסה למבוגר מלווה בחינם. שעות פעילות: א'-ה' בין השעות 10:00-20:00 יום ו' בין השעות 10:00-15:00 דיזנגופ סנטר בניין A קומה 3 ליד הסוהו באתר יש טלפון ליצירת קשר. הפלייגראונד בפייסבוק

סיכום השבת הנפלאה שהייתה לנו

חברותא התכנסה בישוב דתי בבקעת הירדן לשבת חברים נפלאה. בשבת, בה נכחו 42 חברים (ותיקים וחדשים), היה מזג אויר נפלא ויוצא דופן באזור זה- גשם קל... יחיאל וישי העלו באתר את חוויותוהם על הכתב. אז נתראה במפגשים ובשבתות הבאות... שלכם, דניאל יונס

justforyou2

New member
מחפש שותף שני/שלישי לדירת 4 חדרים פנויה לגמרי

דירה גדולה, יפה, מרווחת, מטופחת, בפתח תקווה (ליד קניון סירקין) 4 חדרים, מתוכם 2 פנויים, אפשר לבחור איזה שמתחשק. בכל חדר יש ריהוט חלקי (ארון בגדים ענק+) כל מי שבא/ה מוזמן להביא את המיטה שלו/רהיטים שלו, לבנות לעצמו את הפינה שלו איך שבא לו/לה, ולהתנחל בכייף, מהיום למחר. בדירה יש את כל מכשירי החשמל (מקרר, מכונת כביסה, תנור, חימום, הכול) מיזוג מרכזי, דוד שמש+דוד חשמל, שירותים כפולים סלון ענק, מטבח מטופח עם שותף שאוהב ויודע לאפות ולבשל (אני).... המחיר מצחיק: 800 ש"ח לחודש. כל הקודם/ת זוכה. כניסה מיידית. מייל פרטי,טלפון וכל הפרטים הנוספים שרוצים לדעת - בתיבת המסרים. בכייף. א

justforyou2

New member
אם זה זול בשבילך -אז למה אתה לא בא ?

אמנם דירה משלך אני לא יכול לתת לך במחיר הזה... אבל תמורת 800 ש"ח לחודש לא רק חדר יהיה לרשותך.. אלא הדירה כולה.... זאת דירה גדולה... שני חדרים פנויים כרגע (רק אני גר כרגע בדירה, ומבחינתי מספיק עוד אדם אחר, לא צריך עוד 2) יש סלון ענק וריק לגמרי שעליו אתה יכול לפזר חופשי את כל הרהיטים שלך אם יש לך, מטבח שעומד לרשותך, כל מכשירי החשמל... ים של מקום פנוי, אני עצמי בקושי מספיק להגיע הביתה בערב.. מה שאומר רוב היום הדירה 4 חדרים פשוט ריקה... הכי קרוב לדירה משלך .. לא ? צור קשר. הינה המייל שלי.אם זה רלוונטי : [email protected]

טיףטף2

New member
קודם אמצא עבודה

ואז אתחייב לשכר דירה כל עוד אני מובטל זה לא אקטואלי

justforyou2

New member
זה מה שמטריד אותך ????

מאיפה תשלם 800 ש"ח לחודש לדירה ??? קודם כל קשה לי להאמין שאתה במצב שאין לך אפילו 800 ש"ח לחודש..... אבל אם זה הסיפור, מאיפה לגייס את הסכום המצחיק הזה, (עדיין בבית של ההורים ?) ואתה דוחה את זה כי עדיין לא מצאת עבודה..אז זאת צריכה להיות הדאגה הכי קטנה שלך... לזה יש יופי של פיתרון פשוט. צור קשר במייל או במערכת המסרים - אם בא לך. יש לי מה לספר/להציע.

מפגש שבט - פונדקאות יהודית

בחודשים האחרונים צף ועלה נושא הפונדקאות לחד-מיניים בארץ. לפני כשנה עמדו נציגי חברותא בפני הועדה של משרד הבריאות הדנה באפשרות להרחבת החוק כדי שיכלול גם יחידים וזוגות חד-מיניים. עיקרי הדברים הועלו לאתר חברותא. הועדה עוד דנה בנושא, וטרם יצאה בהחלטה. ובינתיים השיח הציבורי סביב הנושא עלה מ"למטה". בנובמבר האחרון התכנסו כ- 150 איש ואישה במרכז הגאה בתל-אביב, וניסו יחד לחשוב על המשך המאבק (אם בכלל). בין הדוברים היה גם אייל ליברמן, חבר ועד חברותא וממובילי המאבק. אבל, מה זה אומר לגביך? ביום ראשון, ה' בשבט תשע"ב (29.01.2012) נתכנס כולנו למפגש מרתק, ונשמע עוד פרטים על הנושא משלושה כיוונים שונים. - רב מוכר ובכיר אשר יביא את הצד ההלכתי לצד הפן המקצועי. - פונדקאית. - והומו מבית דתי שהביא ילד באמצעות פונדקאית בהודו. המפגש יערך המפגש יתקיים בבית הכנסת יחד, רחוב צייטלין 22, תל-אביב ויחל בשעה 19:30 בדיוק!!!. הרב יכול להגיע רק בשעה זו, ולפרק זמן קצר ביותר, כך שאנחנו חייבים להתחיל בדיוק בזמן. מיד לאחריו ידברו הפונדקאית והאבא. פרטים נוספים בהמשך... בואו, יהיה מרתק!

למעלה