2 דברים
נתחיל מהדבר המבאס כדי שנסיים בנימה חיובית:
יש לי מרצה הומו. יופי לו, כמו שצ'לסי הנדלר אומרת. ואז העבירו במייל סיכומים של הקורס שלו וכתבו "אלה סיכומים של תיאוריות קולנועיות, משה (שם בדוי) הומו". אז ממש התעצבנתי, כי זה נאמ בנימה מזלזלת, מה גם שלפעמים יש לחבריי הנהדרים לכיתה יציאות מגעילות על הומואים ובא לי להרביץ להם. אז עשיתי 'השב לכולם' וכתבתי לחברה הנהדרת ששלחה את הסיכומים (באמת נהדרת, לשלוח סיכומים זה מעשה יפה) שזה שהיא קוראת למרצה שלה 'הומו' בנימה שכזו זה א' מכוער וזול וב' לא מכובד כי הוא הפריקינ מרצה שלה, אז שתראה טיפה הערכה כי לא מקבלים תואר דוקטור מעבודה במקדונלדס (לא התבטאתי ככה...) ואז! היא שלחה לי מייל בחזרה שזה מגעיל מצידי להגיב ככה כי היא רק ניסתה לעזור לי, ושלחה לי סיכומים.
אז נפגשנו בלימודים היום. אמרתי לה שזה לא אישי ושלכן שלחתי את זה לכולם- כדי שיבינו את המסר. זה לא מגניב לרדת על המרצה שלך ברמה האישית הזאת, לא משנה מה הוא. ואז היא אמרה "אבל נעלבתי."
אז סליחה, מאמי!!!!! אעעעע. ובנימה אופטימית יותר: היום בתרגול של תיאוריות קולנועיות למדנו על התפתחות הז'אנר והדגמנו על המיוזיקל והראו לנו את גרסאת המקור ל"make 'em laugh" ועוד כל מיני דברים כיפיים וגלי-לייק'אים והיה מגניב! הראו לנו קטע ממולאן רוז'! בכיתי מאושר בפינה.