Ayelet 363

New member
משוויצה

אוקיי, זה דיי מצחיק. בבוקר תיכננתי שכשאחזור אחפור לכם על משהו שקצת מתסכל אותי. כנראה את החפירה הזו תקבלו אחר כך. Oh, my hands are shaking! וגם קצת הרגליים. XD מוריסה טנצ'רואן ענתה לי.
מוריסה, שהשתתפה בכתיבה של ד"ר הוריבל. מוריסה, שהיה לה קמיאו בד"ר הוריבל. מוריסה, שהיה לה חלק בקומנטרי המוזיקלי של ד"ר הוריבל. מוריסה, שכתבה חלק מדולהאוס. מוריסה, שמסתבר שאני כרגע כותבת לה איזו פואמה "עמוקה".
אה, והיא גם הייתה ב-The Guild שאני מקווה לראות מתישהו.

5ifi

New member
יאיי יו!

חח הרסת אותי עם 'הפואמה העמוקה'... כיף לך שהיא ענתה, אבל... מה שאלת אותה בכלל? ומה היא ענתה?

Ayelet 363

New member
הטוויט

נכון יש את פרסי ה-shorty האלה של טוויטר, בכל מיני קטגוריות? אז כל אחד יכול להעמיד כל משתמש בטוויטר לפרס. אני העמדתי אותה לפרס בקטגוריית blogger על הטמבלר שלה. נכון שאמרתי קודם שאני אוהבת אותה גם כבן אדם (נדמה לי XD)? זה חלקית מהטמלבר שלה. היא ריגשה אותי עם מה שהיא כתבה על זה שהיא חולת לופוס (היו לה סיבוכים רציניים בגלל זה), ובמקומות אחרים גם ראיתי את חוש ההומור שלה. אז העמדתי אותה לזה (הרבה מעמידים מפורסמים. אחרת לא הייתי עושה את זה, הייתי חוששת להתפדח). אני חושבת שהיא באמת בן אדם מיוחד, עם כל כמה שאני נשמעת הכי פלצנית בעולם בטח. היא כתבה לי תודה.

Divine Rose

New member
שמחה בשבילך

סורי שאין לי שמץ מי זו למרות שראיתי ד"ר הוריבל

Ayelet 363

New member
אה, ו- חח... זה בסדר

ואני הרבה זמן ראיתי כמה פעמים ד"ר הוריבל ולא ידעתי שזו היא (נראה לי שידעתי שהיא כתבה חלק, אבל לא ידעתי שהיה לה קטע קטן). אני דיי מתעניינת בנושאים כמו קאסט וזה (לא רק בד"ר הוריבל, בכללי), אז דיי הייתי אמורה לדעת, אם כבר.

shaharory

New member
אבל סיוון!!

זה לא אוף טופיק. שימי את זה בחדשות זה רלוונטי! ואוף לא. אני מקווה שהוא הגזים ב-soon. תידחו את זההה תידחו את זהההה עד לנובמבר כן כן בדיוק לשם. יופי. עכשיו מתאים לי :)

sivan3004

New member
חחחחח זה בערך

כאילו בכלל לא חשבתי שהכתבה על דארן חשבתי רק על השורה הזאת
טוב אני אחשוב יותר טוב פעם באה חח

5ifi

New member
2 דברים

נתחיל מהדבר המבאס כדי שנסיים בנימה חיובית:
יש לי מרצה הומו. יופי לו, כמו שצ'לסי הנדלר אומרת. ואז העבירו במייל סיכומים של הקורס שלו וכתבו "אלה סיכומים של תיאוריות קולנועיות, משה (שם בדוי) הומו". אז ממש התעצבנתי, כי זה נאמ בנימה מזלזלת, מה גם שלפעמים יש לחבריי הנהדרים לכיתה יציאות מגעילות על הומואים ובא לי להרביץ להם. אז עשיתי 'השב לכולם' וכתבתי לחברה הנהדרת ששלחה את הסיכומים (באמת נהדרת, לשלוח סיכומים זה מעשה יפה) שזה שהיא קוראת למרצה שלה 'הומו' בנימה שכזו זה א' מכוער וזול וב' לא מכובד כי הוא הפריקינ מרצה שלה, אז שתראה טיפה הערכה כי לא מקבלים תואר דוקטור מעבודה במקדונלדס (לא התבטאתי ככה...) ואז! היא שלחה לי מייל בחזרה שזה מגעיל מצידי להגיב ככה כי היא רק ניסתה לעזור לי, ושלחה לי סיכומים.
אז נפגשנו בלימודים היום. אמרתי לה שזה לא אישי ושלכן שלחתי את זה לכולם- כדי שיבינו את המסר. זה לא מגניב לרדת על המרצה שלך ברמה האישית הזאת, לא משנה מה הוא. ואז היא אמרה "אבל נעלבתי."
אז סליחה, מאמי!!!!! אעעעע. ובנימה אופטימית יותר: היום בתרגול של תיאוריות קולנועיות למדנו על התפתחות הז'אנר והדגמנו על המיוזיקל והראו לנו את גרסאת המקור ל"make 'em laugh" ועוד כל מיני דברים כיפיים וגלי-לייק'אים והיה מגניב! הראו לנו קטע ממולאן רוז'! בכיתי מאושר בפינה.

מסכימה איתך לגמרי בנושא של הראשון.

ובנושא של השני, אני אשמח איתך כי אין לי מושג על מה את מדברת
אז.. יאי?
אני לא יודעת מי ראה עכשיו האח הגדול, אבל ערן אמר משהו על זה שפעם הוא היה הומופוב, על לקטע של לא לגעת בגברים, ואחרי הצבא הוא כבר שכח מזה לגמרי

5ifi

New member
באתי ללכת לראות.

ואז הזיווה הזאת התחילה לבכות ולצרוח, אז נשארתי עד לקטע שהחמוד ההוא הלך לבכות בחדר של האח הגדול ומשם חתכתי לראות מרלין. פרק 10 מוהאהא!!!

מה 10?! יפי!!!!!!!!!!! לא התקדמתי!

טוב. אני אתקדם
לא עכשיו, אבל מתישהו. הקטע שאני משלימה בשישי שבת זה מצחיק אותי כל פעם מחדש, סליחה

5ifi

New member
ראיתי את העונה ה2

ואז בעונה ה3 ראיתי פחות. אני חושבת שכשהעונה תתקדם אני אנסה לראות יותר. בהתחלה זה תמיד פחות מעניין אותי כי יש יותר מדי אנשים להתמקד בהם וזה פחות מעניין אותי.

X יו יו S

New member
אוקי

פשוט היה איזה קטע ורציתי לדעת מה דעתך אבל לא משנה אגב אולי לך יש מושג איזה קליפ אני מבקשת בהודעה למטה?

למעלה