כלעוד

New member
לחתולאיות המוסמכות, מטריד אותי משהו ולכן

העליתי שאלה בשני פורומים: לצערי לא טיפלתי כיאות בשלושה גורי חתולים. מאז אני אכולה ברגשות אשמה, ומפצה על זה בתרומות קטנות מזדמנות להצלת חתולים. שוקלת לעזור לשכנה מאכילת חתולי רחוב, אך שמעתי שזה מזיק, מנציח, וכו'. שאלתי: מה המלצתכן, לאן כדאי לנתב את העזרה הנ"ל לחתולים, שתהיה הכי מדוייקת ואפקטיבית בתוך מכלול האפשרויות? תודה מראש על תשומת לבכן והתייחסותכן לבעייתי.

ef26

New member
מפגש נשים - ללא תשלום

אני מזמינה אתכן לערב מפגש נשים באוירה אינטימית, מטרת הערב הינו עבור נשים שרוצות להכיר (היכרויות רומנטיות ואחרות) ולהתיידד באוירה של שיחה קלילה כיפית וחמימה על כוס יין קפה או אוכל:) בבית קפה במרכז תל אביב. המפגש מוגבל ל-6-8 משתתפות בלבד. ההרשמה הינה מראש בשל מספר המקומות המוגבל. המפגש הבא יתקיים בתאריך ה-12.01.12 בשעה 20:00 בתל אביב. ההרשמה נסגרת היום. למעוניינות להירשם מוזמנות לפנות אליי במסר אישית. מחכה לראות אתכן, אפרת

chart party

New member
L Beach Festival - Germany

L Beach - פסטיבל הלסביות הגדול באירופה חוזר פעם שלישית הפסטיבל מציע הופעות מעולות כל ערב במועדון המרכזי. מספר מסיבות כל לילה עם הדיג'איות המובילות בעולם. הפסטיבל מציע גם סדנאות והרצאות כולן קשורות לחיי הלסביות מתחם הפסטיבל נמצא על חוף הים הבלטי (הכניסה לים באפריל לאוהבות אקסטרים בלבד) למי שבכל אופן חייבת טבילה קטנה ישנה בריכה גדולה ומחוממת אליה תוכלו להיכנס בכיף מתי שתרצו במתחם מספר אפשרויות לינה החל מחדרים עם מטבחון ועד לחדרי בית מלון יותר מפוארים ישנם גם בונגלו גדול ל 7 בנות שאר החדרים מתאימים ל 1-4 אנשים הפסטיבל לנשים בלבד במתחם יש כל מה שצריך לימי השהיה במרחק הליכה קצר מסעדות, דוכנים וסופר למי שרוצה לצייד את החדר. חשוב לדעת - רוב חדרי הפסטיבל נמכרים ישר בסיום הפסטיבל ישנם מספר חדרים מוגבל לישראליות בשיתוף מפיקות הפסטיבל ו Gayway. תאריך 22.04 - 19 | 3 לילות על מנת שתהיה אפשרות להזמין את החדרים הטובים צריך להזמין מוקדם ככל האפשר. להזמנות התקשרו עכשיו 1700-70-88-70 או כנסו לאתר http://www.gayway.co.il/index.php?page=deal&id=9

תרצה43

New member
מחקר בנושא של הקשר בין נשים ובית

שלום לכן, שמי תרצה ואני עושה דוקטורט באוניברסיטת תל אביב, ביה'ס לעבודה סוציאלית בנושא של משמעות הבית עבור נשים שהיו בעברן תקופה מסוימת בפנימיות. אני מאד מתעניינת בסגנונות שונים של בתים - מבחינת תכנים, דיירים, משפחות. בקיצור - מחפשת נשים שבחרו להקים לעצמן בית ו\או משפחה לא קונבנציונליים ומוכנות לדבר על זה. אני מחפשת נשים בגילאי 25 -35 שהיו בגיל ההתבגרות בפנימייה לתקופה מסוימת. בחרתי את הנושא של שהות בפנימייה כקריטריון למעבר בין בתים שונים, עם מסרים שונים ואיך עצם המעבר הזה השפיע. במידה ואת מוכנה - אבוא אלייך הביתה או ניפגש בכל מקום אחר שתבחרי , הראיון נמשך בערך שעה וחצי ובסודיות מחלטת כמובן. אפשר להתקשר אלי לטל. 0505715105 או לענות לי דרך האתר או הפייסבוק ואני אצור קשר. המון המון תודות, תרצה

הקן-קהילת נשים : פעיליות השבוע ה21-15 בינואר

שלום לכולן בשבוע הקרוב : יום שני ה16בינואר : מילים מדברות מתוכי, קריאת שירה וספרות בדגש אישי והפעם על דליה רביקוביץ' ביום שלישי ה17 בינואר חוגגות בסנוקר, פרטים בפייסבוק, בתחתית ההודעה יש קישור ישיר. ביום רביעי ה18 בינואר אני עצמי ושאר זהויותי ,פגישה עם שירים שמייצגים זהויות שונות, היכולות להמצא בכל אחת מאיתנו בגלל תחלואי החורף, מומלץ לבדוק בדף שלנו בפייסבוק : הקן-קהילת נשים למעט הסנוקר, כל הפעיליות בשמונה בערב,במרכז הגאה בגן מאיר,ת"א, עלות 10 שח או לפי יכולת,אף אחת לא נשארת בחוץ! ולכל מי ששאלה ביום שני ה30 בינואר בקבוצת הקריאה תיאוריה קוורית , נדבר על "התפקיד ההומוסקסואלי" מאת מרי מקינטוש מתוך "מעבר למיניות" . "מעבר למיניות" - מבחר מאמרים בלימודים הומו - לסביים ותיאוריה קווירית. עורכים: יאיר קדר, עמליה זיו, אורן קנר. הוצאת הקיבוץ המאוחד. להתראות צוות הקן -קהילת נשים :)

פאמקי

New member
יש המון דרכים...

אחת מהן, שאני ממש בעדה היא עיקור/ סרוס. הדרך? זה מאוד תלוי באופייך... אחת תפעל מול העירייה לעיקור/ סרוס חתולים, אך זהו תהליך ארוך ולעיתים מייגע וצריך להיות מוכנים לכך. ואחרת ובמידה ותרומת כסף באה בחשבון, תתרום לסרוס. כדאי להתחיל בקטן- לקחת מידי פעם חתולי רחוב (בצורה מבוקרת) ולסרס/ לעקר אותם (לא בדקתי את זה, אך במחשבה קלה סרוס נראה לי יעיל יותר מעיקור, אך אני לא בטוחה). כמובן שכל אדם ע"פ יכולתו. אפילו אחד/ת מידי תקופה. ...אפשר משהו שאינו מצריך כסף- לטפל בחתול פצוע (במידת האפשר), לפזר קרטונים עטופים בניילון (נגד הגשם) עם פתח ושמיכות/ בגדים ישנים בפנים ולהסתיר בין שיחים וכיו"ב כדי לאפשר לחתולים הגנה מפני הגשם. אך מה שמטריד באמת הוא שאת מעוניינת לעזור להם בגלל שאת "אכולת רגשי אשמה". עזבי אותך. אם את חושבת שחיות חסרות ישע, ראויות לעזרה שלך, עשי זאת. ואם לא- זה ממש מיותר. את רק סובלת מכך.

כלעוד

New member
אהבתי את הרעיון של פיזור מחסות, זה מדליק.

באמת הם יכנסו לשם ויגורו שם? איזה חמודים.
אני מקווה שיום אחד אצליח להשתחרר מרגשות האשמה האלו. אני יודעת בשכלי שהם מיותרים ומזיקים על פי כל קנה מידה. גם בבית דין המחמיר ביותר העובדות האובייקטיביות היו מוציאות אותי זכאית לגמרי, וגם בס"ד עלפי אמונתי הדתית אני חפה לחלוטין. אך ליבי נשבר אז, בעקבות מה שקרה, ונבהלתי. הייתי ילדה קטנה כשזה קרה. ועכשיו אני רוצה לפחות להפיק מזה משהו טוב ולתקן הלאה. בודאי שחיות חסרות ישע ראויות לכל עזרה, שבסופו של יום עוזרת לנו להיולת חברה רחומה ובריאה יותר.

פאמקי

New member
זה לא רעיון שלי

הרבה אוהבי חתולים הפיצו את זה ברשת ובשלב כלשהו זה אף הופץ בצורה מסודרת ומאורגנת יותר בפייסבוק. באשר לאם יכנסו לגור שם...? אני מניחה שכן. חתולים מחפשים מחסה מהקור והגשם. אני פחות מבינה בחתולים, יותר טיפוס של כלבים. הניסיון שלי עם חתולים מסתכם בהכנסתם אלי הביתה, טיפול בפציעה/ חיזוק שלהם ושחרורם לחופשי. ובחצי שנה האחרונה יש לי גם חתול "מאומץ". אז בנושא כלבים אני "שוחה". "חתולית" אני עוד לומדת. ומסכימה עם כל מה שכתבת.

כלעוד

New member
ענו לי די הרבה על השאלה, אך יש עוד אחת:

סקרנית.... מאד. האם נכון מה שאמא שלי אומרת ש"החתולים של היום זה לא חתולים?" או במילים אחרות: החתולים של היום זה לא החתולים של פעם? ואם כן, זה טוב או לא? כלומר: הם כאילו נהיו מבוייתים מדי, ואין להם תכונות חתוליות כמעט. אני זוכרת שפעם זוגתי ואני הכנו כבד צלוי ואכלנו במרפסת. היתה לנו פשוט מתקפה של חתולים וגורים, כמעט אלימה, שלא פחדו מכלום ודרשו להיכנס. והיום? לא משנה מה אכין, ואני דרה בקרקע, דגים, בשר, אין שום התעניינות מצידם...זו דוגמא אחת.

למעלה