כמוך10

New member
החלה ההרשמה לשבת כמוך

זה הזמן להירשם לשבת הראשונה של כמוך - שבת ויקרא. השבת האביבית תהיה באזור השומרון היפהפה. הקדימו להירשם! להלן הפרטים: מיקום: באחת ההתנחלויות היפות והקסומות בשומרון, והכול בדיסקרטיות מלאה. מתי: שבת ויקרא, כ"ט באדר עד א' בניסן תשע"ב, 23–24 במרס 2012. מה בלו"ז השבת: השבת תהיה הזדמנות נפלאה להירגע עם הנוף הקסום, להכיר זה את זה טוב יותר, להרגיש דיבוק חברים וצירוף הבריות. השבת תכלול כמה פעילויות והפעלות. לו"ז פעילויות השבת, מועדי התפילות ומיקומן, תפריט הארוחות ועוד – יימסרו לנרשמים. כשרות: הבשר חלק, הירקות גוש קטיף. הקייטרינג בהשגחת הרבנות מטה בנימין. חדרים: יש חדרים לשלושה אנשים ויש חדרים לארבעה. עלות: 120 ₪ לאדם. המחיר כולל 3 סעודות מלאות וכיבוד קל. שימו לב – כדי לשמור על דיסקרטיות והאווירה, העלות אינה כוללת שירותי מלצור. לכן על כולנו לגלות רוח התנדבותית. הנחות: למתקשים לשלם את הסכום במלואו – אל דאגה, שתפו אותנו ונארגן משהו. אמצעי תשלום: שני דרכים: להעביר אלינו את הסכום באחד ממפגשי כמוך (מפגש שבט או מפגש אדר בלבד) או להעביר את התשלום ישירות לחשבון הבנק של עמותת כמוך: בעבור כמוך – הומואים דתיים אורתודוקסים בנק הפועלים (12) סניף 516 מספר חשבון 428519 נא לציין בפרטי ההעברה – "בעבור שבת כמוך". כל משלם יקבל קבלה, כחוק. הרשמה: כדי לנהל רישום מסודר וכדי לדעת מראש בכמה אנשים מדובר, אנא שלחו אלינו דוא"ל שאתם מעוניינים להירשם. ההרשמה כרוכה בתשלום, כאמור. מועד אחרון להרשמה: ההרשמה עד ראש חודש אדר! אנא הזדרזו להירשם. שאלות? הערות? נשמח לשמוע בדוא"ל, באתר, בטלפון או בפייסבוק. להישמע, עמית עורך אתר כמוך – הומואים דתיים אורתודוקסים 054-9848095 [email protected] יש לנו גם כרטיס חדש בפייסבוק. מצווה ללחוץ "אהבתי"

כמוך10

New member
מפגש שבט של כמוך: התקשורת וההומואים הדתיים

3 מבכירי עולם התקשורת יגיעו לרב-שיח מיוחד בנושא התקשורת וההומואים הדתיים * מפגש מיוחד לרגל יום ההולדת שנה לכמוך! האם אכן התקשורת נותנת ייצוג עודף להומואים דתיים? האם בפרשת הרב אלון התקשורת הדתית הייתה מציצנית או נהגה באחריות? מה ההסבר לכך שבשנים האחרונות הנושא ההומו-הדתי עולה לסדר היום הציבורי? האם החשיפה לנושא משנה בציבור משהו? האם באמת ביכולתה של התקשורת להשפיע? לרגל יום הולדת שנה לכמוך – על כל הנושאים הללו ועוד יידונו עמנו 3 מבכירי התקשורת הדתית בישראל ברב-שיח מיוחד (ודיסקרטי, כמובן). בקרוב נפרסם את שמות השלושה. המפגש המיוחד יהיה בתאריך ב' בשבט תשע"ב, 26 בינואר 2012 למניינם, בשעה 20:00. הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן לגבי הפרטים המדויקים: [email protected]. להישמע, עורך אתר כמוך – הומואים דתיים אורתודוקסים 054-9848095 [email protected] יש לנו גם כרטיס חדש בפייסבוק. מצווה ללחוץ "אהבתי"

Nחמן

New member
עלילות Nחמן בעיר התורה

באחד מהימים האחרונים נזדמנתי לבני ברק. כדי להתפלל תפילת מנחה שמתי פעמיי אל עבר ביה"כ הידוע ע"ש איצקוביץ'. רק שם ניתן היה למצוא מניין דקה אחת סמוך לשקיעה. התפללתי כהרגלי אולם ניכר היה, שהחזן נמצא במרוץ נגד הזמן כדי להספיק לתפילת ערבית עם צאת הכוכבים (למנהג האשכנזים). עד כאן הכל היה בסדר. מפאת קוצר הזמן יצאתי מייד לאחר התפילה לסעוד את ליבי לפני הפגישה הצפויה ולאחר מכן חזרתי לתפילת ערבית. למען האמת בשתי התפילות קשה היה לכוון היטב משום שמקום התפילה היה גם "תחנת רכבת". קבצנים נכנסו ויצאו ולא הניחו לקהל להתרכז בתפילה. זה עם קופת צדקה ל... השד יודע מה, זה עם... "החתונה מחר" (אוי! הכנסה קלה...), ועוד כאלה, שרק פושטים יד ומבקשים נדבה. לא ספרתי אותם אבל לא אגזים אם נמצאו שם כמה עשרות בפרק זמן של כשעה לכל היותר (כולל הפסקת אוכל). בעצם אין לי דבר נגד מצוות הצדקה. בדרך כלל אני משתדל לתת בעין יפה לכל מבקש אולם לצערי עיני לא כל כך יפה... פירוש: א. באמת אני סובל מליקוי חמור בראייה (מסיבה זאת אינני מרבה לכתוב ולקרוא בפורום לאחרונה); ב. נכון להיום אני גם מוגבל בהכנסה כיוון שאינני עובד מזה כשנה וחצי ואין לי כיום רמת ההכנסה, שהייתה לי בעבר. למרות זאת אי אפשר, שלא להיתקל במבטים זועמים על כך, ש"העזתי" לתרום פחות משקל למבקש. שוו בנפשכם: לו הייתי מתפלל באיצקוביץ' בכל יום, הייתי צריך לפשוט את היד או את הרגל (ואולי את שניהם...). אגלה את אוזנכם: אני אוהב לתת אבל לא בסגנון זה. את כספי המעשר שלי הייתי תורם אך ורק לעמותות מוכרות, שמוחזקות ככשרות ובעלות האישורים הנדרשים על פי החוק. כל הנדבות הללו אינם מכספי המעשר אלא מעבר לכך. לצערי הרב אני מכיר לא מעט מהקבצנים הללו, שהם עשירים יותר ממני (נא לא לשכוח: אני מתקיים מקצבת נכות של הביטוח הלאומי בלבד). אלא מאי? יש מצווה לתת מבלי לדקדק וכך אני עושה. כאמור אני נהנה לתת אבל כשמגיע לפניי מקרה רפואי קשה למשל אני מפנה אותו לאחת העמותות, שלהן אני רגיל לתרום (ואף מתנדב בחלק מהן). לא מעט מקרים הגיעו לעמותות הללו מבלי שהצטיידו באישורים או במסמכים המאשרים את בקשתם (מה??? אתם לא מאמינים לי??? באמת! לו הייתי מבקש מהם הלוואה ע"ס 1,000 ₪, היו נותנים לי בקלות רבה, לו היה להם?...) ונדחו על הסף. מסקנה: קל מאוד לדבר ולספר סיפורים. משום כך אני תורם את המינימום האפשרי במצבי כדי לצאת ידי חובת המצווה לתת גם מבלי לבדוק את העני, שמתוך כך בהגיע יום פקודתנו לא יבדקו אותנו בבי"ד של מעלה, אם התפללנו כראוי או שמרנו על כל מצוות התורה. בעצם יש כאן בעייה קשה מאוד: חלק מאנשים הללו הם פוטנציאל עבודה מצוין. מדוע הם לא עובדים? משום שהכי קל להם להרוויח כסף לבן בלא מאמץ וללא תשלום מיסים וכיו"ב ולהצטייר כמסכנים. למעשה באמת יש לראות בהם כמסכנים. אני עצמי כמשל עבדתי כל חיי עד ליום התאונה. בחודשים הראשונים הוצאותיי הרקיעו שחקים. לא ידעתי מהיכן להשיגם. רק הודות לזכויותיי ברבות השנים הצלחתי לשרוד תקופה זו באופן סביר וכל זה עוד מבלי שקיבלתי ולו שקל אחד מחברת הביטוח. אם תשאלו: איך יכולתי לחיות כך? התשובה: "יגעת ומצאת, תאמין" ו"מי שטרח בערב שבת, יאכל בשבת". כל ימיי עבדתי וגם חסכתי לימים לא אדע. והנה רק הגיעו ימים אלו וכל מה שנשאר לעשות הוא לאכול את הפירות שצמחו ברבות השנים. מדוע זה לא מקובל בחלק מהציבור החרדי? אם נמצא אחד מאלה, הם ישיבו: "ישראל! בטח בה'!". אז מה? האם אני לא בטחתי בה'? בוודאי בטחתי בו! מי נתן לי את החוכמה להבין ולהשכיל, לשמוע, ללמוד וללמד, לשמור ולעשות, אם לא ה'? מי דאג לפרנסתי כל השנים, אם לא ה'? אני חונכתי באמונה, ש"אין סומכים על הנס". משום כך טרחתי ויגעתי עד היום. רק היכן אותם בעלי ביטחון, כאשר הם זקוקים לעזרה (החתונה מחר!...)? צריך לעשות "השתדלות". נכון?! אבל למה יום לפני החתונה? צריך לכלכל את הצעדים בתבונה. ללמוד כמה שיותר אבל למצוא דרך גם לעבוד ולחסוך כדי לא לסמוך על הנס. אינני מקנא בחלק לא מבוטל מאברכי הישיבות, שחיים בתנאים מחפירים. אבל זו הייתה בחירתם. גם בישיבות הגבוהות הציוניות ישנם לא מעט אברכים, שחיים ממש "מהיד לפה" אבל הם שמחים בחלקם. כאשר יסיימו את לימודיהם בישיבה, תהיה בכיסם תעודת הסמכה לרבנות ומלבד זאת תהיה פתוחה בפניהם הדרך ללמוד גם במסלול אקדמי ולרכוש מקצוע מבוקש. למען האמת גם הסטודנטים במסלולים האקדמאיים אינם חיים טוב בהרבה. רק הם אינם בוחלים בשום עבודה כולל שמירה וניקיון או אבטחה כדי לממן את לימודיהם ולכלכל את מחייתם. רק לא רציתי להשוות בינם לבין בני הישיבות, שעבור היהודי המאמין הם מביאים תועלת רבה. נניח, שכך הוא. ההנחה שלי מותנית בכך, שלאחר סיום פרק לימודם יהיו מורים, רבנים קהילתיים או אולי אף שוחטים ומוהלים וכל מה שתרצו. מער לכך יקפידו ללמוד בתוך העבודה ולאחר העבודה (או לפניה) ואשריהם ומה טוב חלקם. ישנו עוד סוג של קבצנים. אלה שורצים (במחילה על הביטוי) מבוקר עד ערב בביה"כ איצקוביץ' בבני ברק (או אחרים, שבהם מתקיימים מניינים ברצף), ברחוב רבי עקיבא או ליד הכותל המערבי בירושלים (בניגוד לחוק!) או ברובע היהודי, ליד התחנה המרכזית (ואני מניח, שכך גם בערים אחרות בארץ) ובכל מקום, שבו אפשר לעשות כסף. אנשים אלו כנראה גורפים זהב אבל הם מסכנים, כי לעולם לא תימלא תאוותם. איך אמרנו? הכנסה קלה??? אכן כן. למה לעבוד קשה כשאפשר להרוויח בקלות כה רבה ללא מאמץ? אכן בעייה קשה, שנוצרה בעיקר ע"י הציבור החרדי. הציבור החרדי סובר, שיש לתת לכל אחד בלא אבחנה. כתוצאה מכך לעיתים דווקא הנותנים הם הנפגעים משום שבהגיע העת, שבו הם זקוקים לכסף זה, אין מי שייתן להם. עוד פרט חשוב: בבני ברק קיימת עמותה גדולה (מן הגדולות בארץ) בשם "קופת העיר". עמותה זאת מסייעת ב- 99% מהמקרים לתושבי בני ברק, שמומלצים ע"י רבניה. מטבעי הדברים הנהנים העיקריים הם הציבור הדתי בעיר. רק מה? העמותה מתנהלת באמת בסדר מופתי. מי שבא ובכיסו המלצות מתאימות, יזכה לסיוע מכובד ומרשים למקרה הצורך (חתונה או אירוע רפואי חריג). רק מה? "אוהב כסף לא ישבע כסף". אינני יודע, עד כמה עוזרת העמותה לקבצני בני ברק, אם בכלל. רק זאת אני יודע, שהתורמים העיקריים לה הם תושבי בני ברק, וכשהרבנים מצווים, אז נותנים. לא באתי לתקן את העולם. איש לא הצליח לעשות זאת לפניי ואיש לא יצליח גם אחריי. רק רציתי לתאר בפניכם את תחושתי ודווקא על ידי מי שאוהב לתת. בהזדמנות זאת התנצלות על פסק הזמן, שאני נאלץ ליטול מהפורום בשל הליקוי בעין. כנראה אצטרך לעבור טיפולים רפואיים מתמשכים במשך שבועות או אולי גם חודשים. בינתיים קשה עליי הקריאה והכתיבה (סליחה על שגיאות הכתיב, אם נמצאו כאלה). אוהב את כוכם באמת נח

dodo164

New member
היי

אני מעוניין להכיר נער מי שמעוניין זה הפון שלי 0523257860 נערים בלבד [email protected] וזה מסן dodo12613 וזה סקייפ

פורום The Voice נפתח, אתם מוזמנים!

ארבעה אישים גדולים מתחום המוזיקה הישראלית מתחרים ביניהם על מציאת הקול הגדול הבא של ישראל - אביב גפן, רמי קליינשטיין, שרית חדד ושלומי שבת בוחרים את הזמרים אותם ירצו לקדם, באופן בלתי מושפע ממראה חיצוני - בעזרת "האודישן העיוור" - והופכים למנטורים שלהם
הגירסה הישראלית של The Voice עולה ביום שבת הקרוב ואתם מוזמנים לפורום החדש - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2259

שוברים של אלפי שקלים ב-../images/Emo43.gif

ממשיכים בחגיגות יום ההולדת של תפוז
-
מרגישות צעירות ומתפנקות בערכות טיפוח יוקרתיות תפוז ביום הולדתה, כמו כולנו, שוב גדלה בשנה - אבל כל החכמה היא לדעת לתחזק את רוח הנעורים ולשמור על הרגשה צעירה
בואו לספר לנו מה אתן עושות כדי להרגיש צעירות
מבחינה פנימית או חיצונית לבחירתכן. הזוכות המאושרות יתפנקו ב-ערכות טיפוח אישי מהממות מתנת Wow Cosmetics
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=591&MessageId=158437403
הענקת מתנה לאדם קרוב
הפעם תורך לקבל מתנה
אנחנו תמיד מעניקים מתנות ליקירנו לכבוד יום הולדתם
, אבל לפעמים גם מתחשק לנו לתת להם מתנה נחמדה סתם כי אנחנו אוהבים אותם
ספרו לנו על מתנה שהענקת לאדם קרוב שלא לכבוד מאורע מיוחד- שוברים ע"ס אלפי שקלים למימוש ברשת איל מקיאג' מחכים לזוכות בתחרות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=823&MessageId=158437165
חובבי הצילום של תפוז - לכאן
אוהבים לצלם ולוקחים את מצלמתכם לכל אירוע ובייחוד לימי הולדת
אוהבים לתעד את רגע כיבוי הנרות, פתיחת המתנות או רגעים אחרים ומופשטים יותר
שתפו אותנו ב-תמונות שצילמתם בנושא יום הולדת ואולי תזכו ב-שובר על סך 2000 ₪ למימוש בקורסי הצילום של בי"ס גליץ
התמונה הזוכה תיבחר תוך התחשבות במגוון קריטריונים - מקוריות, איכות, קומפוזיציה וכמובן - עניין לצופה
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=215&MessageId=158440760 רוצים להשתתף בעוד תחרויות
עשר תחרויות נוספות, עם פרסים שווים לא פחות
, מחכות לכם בהודעה זו - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=22&MessageId=158444104

1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בבאר-שבע.

זוכים בחופשה זוגית בצימר ב-../images/Emo43.gif

לא בטוחים בביטוח
אתם מוזמנים להגיע ולהשתתף באירוח מעניין בנושא ביטוחי בריאות וחיים (אובדן כושר עבודה, ביטוח סיעודי ועוד) לכל אדם בכל מצב בריאות. דן סלס, מנכ"ל חברת "אופציה", יגיע ביום שני הקרוב לענות על כל שאלותיכם בנושא. דן, אשר ניהל בעבר פורום בתפוז בנושא ביטוחים - מתמחה במתן פתרונות ביטוחיים היכן שאחרים אינם מצליחים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=331&MessageId=158470750
-
מה מסתתר בתוך התיבה הקסומה
תיבת ההפעלות הכינה לכם את כל מה שאתם צריכים להפעלת יום הולדת כיפי במיוחד לילדכם
רוצים לזכות בערכה מתוך שלל נושאים לבחירתכם
ספרו לנו כיצד עורכים יום הולדת לילד מבלי לפשוט את הרגל - ארבעת הרעיונות, הטיפים או העצות הטובים ביותר יזכו ב-ערכת יום הולדת מתנת "תיבת ההפעלות"
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=158437099
זוכים בסדנאות אפייה אצל אורן בקר
יום הולדת ללא עוגה - יש חיה כזו?
ברור שלא! שתפו אותנו במתכוני עוגות מוצלחים במיוחד שלכם - העוגות הכי מקוריות, טעימות, מפתיעות שיצא לכם להכין
נשמח לראות גם תמונות כמובן
פרס שווה במיוחד מחכה לחובבי האפייה - קורסים בבית הספר לאפייה של אורן בקר
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=158437102
מתפנקים בספא לגמרי בחינם
שווה ביותר לחגוג יום הולדת 50 - לא משנה אם במסיבת ענק או באירוע אינטימי עם חברים
ספרו לנו כיצד אתם חגגתם את יום הולדתכם ה-50 - ואולי תזכו בפרס מפנק במיוחד: שוברים מטורפים למימוש בסיילו ספא היוקרתי
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=521&MessageId=158436978
מי רוצה לצאת לחופשה זוגית בצימר
בין אם השגרה מתישה אתכם ובין אם סתם בא לכם (ועם יד על הלב, למי לא בא?) - ספרו לנו מדוע דווקא לכם מגיע לצאת לסוף שבוע מפנק בצימר ואולי המשאלה שלכם דווקא תתגשם - זוכה אחד ויחיד יקבל חופשה זוגית ל-2 לילות בסוף שבוע בצימר "תומר דבורה" מתנת אתר המבקר
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1155&MessageId=158437405

זוכים בחופשות חלומות ב-../images/Emo43.gif

על אומנות התרגום יעל אכמון, מתרגמת ספרות יפה למבוגרים ונוער, תגיע להתארח בפורום משחקי הרעב
אתם מוזמנים לשאול אותה על עבודת התרגום של משחקי הרעב, כמובן, אבל גם על על ספרים אחרים בתרגומה וכמובן על תרגום בכלליות - יעל תענה על שאלותיכם היום משעה 17:00
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2279&MessageId=158465009
רוצים לזכות ב-DVD ודיסק של GLEE
אחרי הסדרה המצליחה, הסרט, תוכנית הריאליטי, הגיע תורו של סיבוב ההופעות - ולכן יש הזדמנות לזכות ב-DVD שלו וגם דיסק עם השירים מההופעה
ספרו לנו בפורום היכן לדעתכם יהיו כוכבי הסדרה בעוד כ-10 שנים - האם רייצ'ל תהיה כוכבת בהוליווד? ומה יהיה עם סנטנה יקירתנו? ואולי תזכו
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2196&MessageId=158536534
-
מי יהיו תפוז או תפוזית השנה
אין יום שעובר בלי שתיכנסו לתפוז? אתם מארגנים מפגשים, פותחים שרשורים, משתתפים בדיונים? ספרו לנו בפורום מומלצים מדוע לכם מגיע התואר "תפוזון" או "תפוזית" השנה - ואולי תזכו בחופשיות חלומיות במלונות דניאל מרשת טמרס היוקרתית
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=22&MessageId=158437233
מתפנקים בטיפולי יופי וטיפוח
פורום שמנות ויפות הוא אחד הפורומים בהם נעשה דבר מיוחד באמת - הוא חרת על דגלו את הקבלה והעצמית וקבלת השונה
הפורום עשה רבות בשביל גולשים רבים בתפוז - אם גם אתם ביניהם - ספרו לנו כיצד הפורום שינה או השפיע עליכם, ואולי תזכו ב-שוברים מפנקים לשלל הטיפולים בסטודיו רבקה
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=399&MessageId=158436879
רוצים לצאת עם אדם יקר להצגה ובחינם
האינטרנט שינה את חיינו מן הקצה אל הקצה - ובייחוד בתחום ההיכרויות
ספרו לנו על היכרות מיוחדת שהייתה לכם דרך האינטרנט ואולי תזכו ב-כרטיס זוגי להצגת פרינג' לבחירתכם בצוותא
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=93&MessageId=158437397

למעלה