חוגגים 15 חורפים - ../images/Emo43.gif

מי היה מאמין שכבר עברו 15 שנה מאז הקמת הפורטל הכתום
אנחנו רוצים להזמין אתכם להשתתף ולקחת חלק בחגיגה התפוזית של השנה
את החגיגות נפתח בהקרנת סרט האקשן החדש המבריח רוצים לראות אותנו ואת הסרט? הקליקו
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2223816&skip=1
בואו להצביע ולהשפיע הורים שיתפו אותנו בטיפים שאיתם הם שומרים על בטיחות הילד בבית ומחוצה לו. בואו לאמץ כמה טיפים ולפרגן לגולשים. חביב הקהל יזכה בכרטיס Gift Card בחסות מכון התקנים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=158191202

כמוך10

New member
סיכום מפגש חנוכה + מפגש שבט + שבת כמוך!

שבוע טוב, עדכונים: סיכום מפגש טבת (חנוכה): הומוסקסואליות ביוון העתיקה - האם היוונים העתיקים ראו עצמם הומוסקסואלים? האם החברה היוונית העתיקה הייתה מונוגמית? בכל אלה ועוד שיתפה אותנו פרופ' דבורה גילולה בהרצאה שעסקה בסיפור תרבות יוון העתיקה ויחסה להומוסקסואליות * צחי, שבגדיו מוכתמים מאבקת הסוכר שעל הסופגניות שאכל במפגש, מסכם את המפגש * ויש גם קטעי וידאו מהמפגש מפגש שבט, יום הולדת שנה לכמוך: התקשורת וההומואים הדתיים - 3 מבכירי עולם התקשורת יגיעו לרב-שיח מיוחד בנושא התקשורת וההומואים הדתיים * בין נושאי הדיון: האם אכן התקשורת נותנת ייצוג עודף להומואים דתיים? האם בפרשת הרב אלון התקשורת הדתית הייתה מציצנית או נהגה באחריות? מה ההסבר לכך שבשנים האחרונות הנושא ההומו-הדתי עולה לסדר היום הציבורי? האם החשיפה לנושא משנה בציבור משהו? האם באמת ביכולתה של התקשורת להשפיע? בקרוב נפרסם את שמות המשתתפים ברב-השיח. פשיטא שהכול יהיה דיסקרטי. המפגש המיוחד יהיה בתאריך ב' בשבט תשע"ב, 26 בינואר 2012 למניינם, בשעה 20:00. הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן לגבי הפרטים המדויקים: [email protected]. שבת כמוך באחת ההתנחלויות היפות - בפעם הראשונה: שבת כמוך. השבת האביבית תהיה באזור השומרון היפהפה, בשבת פרשת ויקרא, כ"ט-ל' באדר תשע"ב, 24-23 במרץ 2012. שריינו ביומן! הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן לגבי הפרטים המדויקים: [email protected]. חנוכה שמח, עמית עורך אתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים 054-9848095 (יש לנו גם כרטיס חדש בפייסבוק. מצווה ללחוץ "אהבתי")

לא הייתי עונה על השאלון הזה

נראה לי קצת מוזר ששאלון שכביכול בנה "משרד הבריאות" כמו שהם מראים בעמוד הראשון, מתפקד תחת כתובת דואר אלקטרוני של נטוויז'ן.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים ב-../images/Emo43.gif ../images/Emo41.gif

כל הפנויים והפנויות מגיל 50 ומעלה - בפורום החדש הזה תחכה לכם חברותא של אנשים חכמים, רגישים, דעתניים, מעניינים ומצחיקים ובו תוכלו למצוא פינה נעימה ונהדרת לשוחח ולשתף בכל העולה על רוחכם. פורום פנויים ופנויות מגיל 50 - אתם מוזמנים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2280
נתקלתם בהודעה מעניינת
כתבתם פוסט מושקע במיוחד
רוצים להשפיע על איך יראה העמוד הראשי
עורכי התוכן שלנו יעברו יום יום על ההודעת בפורום מומלצים בתפוז וישמחו לקדם את התכנים המיוחדים שתעלו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=22

1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונת ציור קיר-גרפיטי , שצולמה בתל-אביב.

Mister Pinto

New member
מפגשים של גייז דתיים

שלום שלום מישהו יודע היכן יש מפגשים כאלה? כמו של ארגון הו"ד למשל? אני מכיר כל מיני שמות של ארגונים אבל אין לי מושג איפה הם נפגשים מתי ומה הקטע של כל ארגון.. מאוד רוצה ללכת לפגישה חשוב לציין שאני בן 22 מב"ש אז צריך שהקבוצה תתאים לגילי אלא אם כן מדובר בקבוצות מעורבבות בלי קשר לגיל, אז זה בכלל לא משנה לא משנה באיזו עיר זה.. היום יש מכוניות ואוטובוסים :)

כמוך10

New member
תשובה לגבי מפגשי "כמוך"

עמותת כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים מארגנת מפגש בכל חודש, בקביעות. פעם בירושלים ופעם בתל אביב. המיקום המדויק דיסקרטי, כמובן, וכדי לקבל פרטים מדויקים עליך להצטרף לרשימת התפוצה שלנו: [email protected]. פרטים על המפגשים שהיו ואלה שיהיו תמצא פה. פרטים על המפגש הקרוב, מפגש יום הולדת שלנו תמצא כאן. אם תרצה עוד פרטים - פנה אלינו בדוא"ל [email protected]. להישמע, עמית עורך אתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים 054-9848095 (יש לנו גם כרטיס חדש בפייסבוק. מצווה ללחוץ "אהבתי")

ספר יקר

New member
מפגשים של הומואים דתיים

יש לארגונים הבאים (קישורים לתארים שלנם ניתן למצוא בראש הפורום מעל לסרגל הצבעוני): איגי דתיים הו״ד חברותא כמוך בנוסף, חברי הפורום מתארגנים מדי פעם בספונטניות למפגשי פורום. אתה שואל מה מאפיין כל ארגון? קשה לי לומר. סביר להניח שמאנשים שונים בתוך ארגון מסויים תקבל תשובות שונות. אני מציע שתכנס לאתרים של הארגונים השונים ותקרא על ה״אני מאמין״ שלהם, ותתרשם מתוך התכנים באתר. הצורה הטובה ביותר ללמוד, תהיה להגיע למפגש ולהתרשם
מקווה שעזרתי

ספר יקר

New member
מעבר לזה..

נשמח מאד אם תספר מעט את סיפורך (עם מגבלות השמירה על פרטיותך, כמובן)! בקצב שלך..

Mister Pinto

New member
תודה רבה..!

תודה רבה על המידע בקשר לכל הקבוצות האלה, אם אני לא חובש כיפה ואיני דתי אלא מסורתי ומאמין מאוד, זה עדיין בסדר? ובקשר לסיפור חיי... בהמשך אשמח לספר קצת על עצמי :) ..! אבל בצורה הכי שטחית: אני אביעד, בן 22, מבאר שבע... אני כותב ומלחין- עושה מוזיקה.. וכרגע התקבלתי לקורס של בית ספר רימון בנגב (אם שמעתם על בית ספר רימון, הוא ברמת גן בעיקרון אם אני לא טועה).. הממ אני לא דתי, אני מסורתי כמו שבטח הבנתם מתחילת ההודעה. אני מאוד מאמין, לא מזמן הרגשתי קרוב לאלוהים כמו שבחיים לא הרגשתי באירוע מסויים בחיי. מאז אני הרבה יותר מאמין ומתרגש ממנו אפילו מלפני כן. רק שהיום אני מאוד נחבט בין הנטיות שלי לאמונה, מאמין כל הזמן שאני עושה משהו לא בסדר ואסור ושיום אחד איענש... ומצד שני לפעמים אני מרגיש שאלוהים אוהב אותי כמו שאני, ובעצם אוהב את כולם וכך נבראתי.. זה מאוד מורכב הסיפור הזה, אני בטוח שככה זה גם איתכם טוב בצורה שטחית זה בטח לא היה :)

Nחמן

New member
לא חובש כיפה? לא דתי?...

מיסטר פינטו (אביעד) היקר! דבריך נגעו לליבי וראיתי חובה לענות לך על שתי הודעות. תחילה בעניין העבודה. לדעתי האישית יש לתחום את העבודה לגבולות מסוימים. א ילו היו מציעים לך לעבוד בזנות, האם היית מקבל זאת? סביר להניח שלא. עבודה במשמרות מתחייבת במקומות מסוימים בתנאי שהיא איננה מגבילה אותך. גם הצוות הסיעודי בבתי החולים נאלץ לעבוד בשלוש משמרות ביום 365 ימים בשנה. נהגי האוטובוסים נאלצים לעבוד בשתי משמרות וכן גם מפעלים רבים. השאלה אינדיבידואלית מאוד. אם קשה לך לעבוד במשמרות וגם ללמוד, עזוב את העבודה וחפש אחרת. זה לא קל אבל קשה הרבה יותר לעבוד בתנאים שלך ולהצליח בלימודים וגם בחיים. כאמור זו דעה אישית שלי ועליך לנהוג על פי שיקול דעתך הבלעדי תוך הבאה בחשבון של כל ההיבטים לכאן או לכאן. בעניין התלבטותך הדתית אני שמח, שאתה נמצא בפורום פתוח, שיש בו מקום לכל הסוגים: דתיים לאומיים, חרדים, דתל"שים ועוד. למיטב ידיעתי גם הארגונים השונים מקבלים כל אחד עם כיפה או בלי כיפה. באשר לסתירה בין האמונה לבין הנטייה אנוכי הקטן סבור, שלא צריכה להיות כזאת. צריך להשתדל לקיים מצוות ככל האפשר ולא להתייחס לנטייה או לתת לה לשלוט בך. היא קיימת ממילא. מה יקרה הלאה? ראשית – על המאמץ להימנע מאיסורים ושמירת המצוות תקבל שכר גדול. לבטח זה קשה לך ודווקא משום כך שכרך גדול. לגבי העבירות יתכן, שבמקרים מסוימים תיחשב כאנוס. בוודאי שום רב לא יתיר לך אותן אבל יש מצבים של היעדר שליטה. אף אחד איננו יכול לשפוט אותך מלבד היושב במרומים. אני יכול רק לאחל לך, שתתחזק באמונה וממילא יתמעט הצורך שלך באיסורים. המון הצלחה!

יש גם את חברותא

למפגשי חברותא באים אנשים מכל הגילים (18+) וקצוות הקשת הדתית. המפגש הקרוב שלנו יהיה ביום ראשון זה!!! (ו' בטבת, 01.01.2012) בירושלים, ואמור להיות משעשע במיוחד. את כל הפרטים על המפגש אתה יכול למצוא פה, או פשוט לשלוח אלינו מייל לדוא"ל- [email protected] אני, דניאל, ושאר חברי הועד, נהיה במפגש ונשתדל למצוא אותך בשביל לומר שלום, אבל אם בטעות אנחנו לא מזההים, אל תחשוש לפנות אלינו (אתה כבר תזהה... :) ) בכל אופן, אתה מוזמן גם להתקשר- 054-6305101 אז כנס ללינקים המצורפים, בוא בראשון ואני בטוח שמהר מאד תרגיש בבית

מפגש חברותא ביום ראשון הקרוב!!!

בושה וחרפה!! מפגש טבת ביום ראשון הקרוב בירושלים אחרי כל סופגניות, ולפני הצום של י' בטבת, אתם מוזמנים למפגש חברותא מיוחד של חודש טבת: להרבה מאיתנו, כגברים גאים ודתיים, יש ענין מורכב על בושה - במיוחד בגלל הצורך להסתיר את מי שאנחנו כילדים ונערים ולפעמים מעבר לזה. הבושה המצטברת הופכת לפצע או נטל או כאב שאנחנו סוחבים איתנו וממעטים לדבר או לתקן. דרך סיפור חיים אישי, שיחה פתוחה ועיון בספרות חסידות, חז"ל ושירה עברית נדון בסוגיית הבושה - ואיך היא קשורה במיוחד לחוויה הנפשית והרוחנית של גברים גאים. עמיחי לאו לביא הוא דמות ידועה כמחנך, שחקן, עם יחוס קרוב לגדולי הדור, דראגיסט ועוד. הוא אחד המייסדים של "סתורה-טלינג"- שמשלבת החוויה של מספר סיפורים עם תורה ותאטרון. שימו לב! מפגש חודש טבת יהיה ביום ראשון (ולא ביום חמישי) הקרוב ו' טבת, 01.01.2012 המפגש יתקיים בקהילת 'ידידיה', רח' נחום ליפשיץ 12, שבשכונת בקעה בירושלים בשעה 20:00. איך להגיע? ראה כאן לא ירושלמי? פנה לאריה, חבר ועד חברותא ורכז המפגשים, ואולי הוא יוכל לסדר לך טרמפ: [email protected] עקבו אחרי האירוע בפייסבוק

אוטוטו שבת ישיבה

חברים יקרים! שבת חברותא כבר מעבר לפינה או טו טו! החבר'ה השווים כבר נרשמו והמקומות נתפסים, אז כדאי להרשם מהר כי בימים הקרובים ההרשמה נסגרת!! השבת במדרשה חמודה מול נוף מקסים בפרשת שמות במחיר = לכל נפש :) אז יאללה, עכשיו, לפני שאתה שוכח, שלח מייל אל אסף, חבר ועד חברותא ומארגן השבת: [email protected] עיקבו אחרי האירוע בפייסבוק

כרטיסים לאירוע אקסקלוסיבי ב-../images/Emo43.gif

רוצים להגיע לאירוע הבירות של ישראל, ובחינם
האירוע המרכזי של ענף הבירות בישראל חוזר - תערוכת BEERS 2012 - ולכם יש הזדמנות לקבל כרטיסים זוגיים לאירוע בחינם
באירוע תוכלו לטעום בירות אהובות מרחבי העולם לצד בירות בוטיק חדשות - ללא הגבלה, שווה לא
ענו על החידון המצורף ואולי תהיו בין 15 הראשונים שענו נכונה, פרטים נוספים בהודעת התחרות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=104&MessageId=158268908
מרחיבים את המשפחה וזקוקים לעצה
הרחבת המשפחה תמיד מלווה בחששות - כיצד נסביר זאת לילד הבכור? איך ישפיע המצב החדש על המשפחה שלי? מה לעשות במקרה שאחד הילדים לוקח קשה מאוד את השינוי? היום בשעה 20:00 תגיע לפורום חינוך לגיל הרך טלי קלייד, בעלת תואר בסוציולוגיה ובייעוץ חינוכי וכמו כן מנחת הורים פרטנית ומנחת קבוצות הורים במכון אדלר - בואו להתייעץ עמה ולשתף בדילמות, בחששות, בשאלות ובתהיות שיש לכם מהמצב החדש והרחבת המשפחה. (וכמובן, שיהיה בשעה טובה
) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=192&MessageId=158250632
תפוז מזמינה אתכם לחגוג איתה יום הולדת בהקרנת סרט חדש
אתם מאמינים שתפוז כבר בת 15
לכבוד המאורע אנחנו מזמינים אתכם להשתתף ולקחת חלק בחגיגה התפוזית של השנה - הקרנת טרום בכורה לסרט האקשן החדש "המבריח"
רוצים לראות אותנו ואת הסרט? הקליקו: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2223816&skip=1

למעלה