dans girl

New member
לא, בנספרסו... אולי בגלל זה יחסית קל לו למכור, כי אנשים לא יבואו לנספרסו לחפש מכונת קפה אם הם לא מבינים בזה ומתכוונים להוציא על זה סכום לא מבוטל של כסף

o0Invisible0o

New member
אבל אבל..מודיעין? אמממ

טוב נו, לא אכפת לי. באיזה שעות אבל? כי אני והדס תמיד מסיימות ב8..
נספיק להגיע? אה..רגע..איך הדס תחזור?
יש לכם רכבת! טוב, מבחינתי אין בעיה..15 ש"ח זה זול!!

Kill Bernard

New member
אני יכולה בשלישי ורביעי -

בשעות המאוחרות (9 והלאה, אני מניחה?), בהנחה שיש רכבת. וואו, אם כבר מדברים על תחבורה (אני לפחות מדברת
נצל"וש עצמי?) - האופניים שלי, מתו!!

LemonLimeLilach

New member
היי, מודיעין מגניבה

מה 8? תבריזו. יש סרט ב-10 כמובן... ויש שתי!! שתי!! תחנות רכבת!! חה חה. אבל חייב להזמין כי אני רואה כבר שהתחילו

o0Invisible0o

New member
אז סבבה..רוצות להזמין לשלישי כבר?

הדס - באסה על האופניים.
ומה בדיוק מגניב במודיעין?

Kill Bernard

New member
לא, כי אין לי באמת רכבות בשעה מאוחרת

וגם אני ארגיש נורא שגרמתי לאנשים לראות את הסרט הגרוע של ראיין. אני פשוט צריכה לקחת את עצמי אליו לבד. הקרנה בודדה של 2 בצהריים. רק אני, ראיין והפופקורן
האפשרות האחרת היא להבריז לחרל"פ, ואני אוהבת אותו מידי בשביל לעשות את זה.

LemonLimeLilach

New member
לא קבענו עדיין

יש לי ראיון ב-2 ודפי מסיימת ללמוד ב-4. אז 5? אני רק אצטרך למצוא משהו לעשות בינתיים

אולי אצטרף אליכן מאוחר יותר...

הרבה יותר מאוחר.. אני פנויה רק בסביבות 21:00, אבל גם זה בתנאי שאסיים היום עבודה שאני צריכה לכתוב

dans girl

New member
לצערי, תשכחו ממני
גם הלחץ על השבועיים הקרובים שהתבכיינתי עליו למטה, וגם העובדה שמחר אני הולכת לסרט בסינמטק, וכמובן הנסיעה וזה שאין לי כסף בשיט
.

dans girl

New member
מוות
דחו לי את הבוחן שהיה אמור להיות לי מחר בביוכימיה לשבוע הבא. שזה לכאורה דבר מופלא, רק בהתחשב בעובדה שביום חמישי הבא יש לי בוחן אמצע בכימיה אורגנית, זה רעיון גרוע ממש. בנוסף, בסופ"ש הזה יהיה לי זמן מוגבל ללמוד, כי אנחנו עושים יומולדת להורים שלי, שדחינו בפעם הקודמת בין השאר בגלל בחנים שלי אז אי אפשר שוב, וכאילו שזה לא מספיק, השבוע מתחילה לי מעבדה בביוכימיה. עד שהתאפסתי על הסמסטר, עכשיו מחרבשים לי אותו שוב
. עכשיו אני אצטרך ללמוד לאורגנית כל הסופ"ש כמה שאספיק, ולדחוס גם ביוכימיה באותו הזמן
. אהה כן, ופר"ח
. החיים גרועים
. והתלבטות, רייצ' וכל מי שעשתה פר"ח - לילד פר"ח שלי היה יומולדת שבוע שעבר - לקנות לו מתנה? יש לכן רעיונות? הרכזת שלי אמרה לי שאפשר אבל לא חייב, ושאם כן אז בכמה שאני רואה לנכון עד 100 ש"ח. מזל שיש היום בבט עם לילך, ומחר 50\50 בסינמטק, שזה אמנם לבד כי חברות-הסינמטק שלי לא יכולות (אלא אם לאחת הירושלמיות פה יש מנוי ומתחשק לכן לבוא איתי מחר ב-5?
), אבל זה ג'וזף גורדון לוויט אז יאמי
. וזהו.

dans girl

New member
מצד שני, לקרוא על הצרות של רייצ' ממש מכניס לפרופורציה
. עושה לי הרגשה ממש מטומטמת להתלונן על לחץ בלימודים
.

Rachel47

New member

בשבוע הראשון כשלא יכולתי בכלל לזוז תומר התיישב לידי ואמר "ואי איך כואב לי הגב" הסתכלתי עליו ואמרתי לו "אתה רציני?!"
כן תומר כל הזמן אומר לי שעכשיו אי אפשר להתלונן לידי וגם לאחותי עשיתי את המוות...אבל זה בצחוק.. תתלונני אוואי...תאמיני לי שהמילה כימיה אורגנית מעבירה גם לי צמרמורת לא נעימה בגב! (ועכשיו םם החולית
) אבל היי פרופורציה זה דווקא ממש טוב..שמחה שיכולתי לעזור

Rachel47

New member
היי...אני עניתי לך כאן

אממ..אני פםספתי את היומולדת שלה והתחלנו פרח ממש אחרי אז זה היה לא רלוונטי תחשבי אם הקשר שלכם מצריך את זה הוא אוהב מתנות ותשומת לב? את מרגישה מספיק קרובה בשביל להעניק לו את זה? כי אם כן זה יכול להיות נחמד להביא משו קטן וחביב בשביל תשומת לב.. תחשבי אם את מרגישה שזה מתאים..

למעלה