LemonLimeLilach

New member

אז לא מכרתי אתמול אף מכונת קפה, מה שנראה נורמלי כי אין עדיין פרסומות בטלוויזיה לזה אז אנשים לא באים במיוחד בשביל המכונות. עכשיו התקשר המנהל אזור שלי ואמרתי לו שלא נמכרה אף מכונה, ושאלתי איך מכרו בשאר האזור (כי אתמול דיברנו כמה עובדים בסניף, והם אמרו לי "אל תדאגי, בטח באף סניף לא מכרו"). הוא אמר שחלק מכרו מכונה 1, והיו 3 שמכרו 2 מכונות, ואז הוסיף "את היחידה שלא מכרת כלום, מקווה שהיום תפצי על זה". כאילו שמכונה אחת זה הרבה!!!!!!!!!

Rachel47

New member
די מאמי יהיה בסדר

מכירות זה בכל מקרה חרא..אל תרגישי רע ואל תתני לו להוריד לך את המצב רוח..

LemonLimeLilach

New member
כן.. .אבל זה ממש ממש קשה למכור משהו יקר

בסופר, כי אנשים לא מוכנים לזה, הם לא באים לחנות חשמל או משהו, אז הם כל הזמן אומרים לי "לא, אני חייב לדבר על זה עם אשתי לפני, זאת הוצאה גדולה..." "אני צריך לראות מבחינה כלכלית אם זה מתאים לי", וכאילו מה אני אמורה להגיד? ברור שהם צודקים
מה אני יכולה לעשות טוב יותר??

Kill Bernard

New member
אוי כן אני כ"כ מזדהה איתך!!

אני זוכרת שהייתי צריכה לשכנע אנשים להחליף מכונת כביסה להמצאה מוזרה על גז או להתקין מחמם מים. והיה "מבצע מספרות" שבו הייתי צריכה להתקשר לכל הסמי ומוטי ועיצוב שיער מריסה ואז הם היו צועקים עלי "מאמי אני באמצע הפן!" ומה אני אמורה להגיד להם? לא, אתם חייבים לקנות מכונת כביסה עכשיו!!
מכירות זה איום ונורא. וכן, למה עוד עושים את זה טלפונית? תנו לאנשים לבוא אליכם כשהם רוצים!
המ, מה את יכולה לנסות טוב יותר? זה תלוי, יש לכם שיחות חוזרות, בקטע של שכנוע כזה? כי אם כן, תהיי פשוט הבנאדם הכי מגניב שאת יכולה, ככה שהם ירצו לחזור לדבר איתך שוב ושוב ושוב ואז גם הם לא ירצו לאכזב אותך ויקנו. חוץ מזה, אני מניחה שכדאי ממש לשים לב לא לדבר בססמאות משכנעות כי אנשים שונאים אנשי מכירות. ככה שמתי לב שאלה שעבדו איתי בפזגז מכרו, בזמן שאני לא. הם פשוט היו אנשים נורמלים ומגניבים שגורמים ללא לקנות את המוצר שלהם להראות כמו החלטה מוזרה.

LemonLimeLilach

New member
הקטע שנתנו לנו תסריטי שיחה

ואני צריכה להגיד דברים כמו "שופרסל השיקה מותג חדש של מכונות קפה!!" "יש לנו 6 טעמים של קפה ארומטי משובח!!" וזה מגוחך
בסופו של דבר אני מתפשרת על "בוקר טוב, בא לך לטעום מהקפה שלנו?" כי אנשים לא מסרבים לקפה, בטח לא ביום שישי בבוקר
אבל כשיגיע אליי הלקוח הסמוי, אני אפול על זה כמובן. זה עדיין הכי טוב, כי הם אומרים כן, ובזמן שאני מכינה את הקפה אני חופרת להם על המכונה עצמה. אבל אנשים עדיין לא ישר אומרים "כן בטח, ברור שאני אוציא 800 שקל כשבעצם באתי לקנות לחם וחלב ב-10 שקלים גג", הם צריכים לחשוב על זה. אני רק מקווה שהשבוע השכנועים שלי היו מספיק טובים ככה ששבוע הבא אנשים באמת יחזרו ויקנו! ושאם הם יחזרו ויקנו בזמן שאני לא נמצאת שם, שעדיין המנהלים יבינו שזה בזכותי

LemonLimeLilach

New member
איזה אנשים מוזרים יש בעולם!!

כל הזמן אנשים אומרים לי שהם מעדיפים מכונה עם מוט מחובר להקצפה, בזמן שלנו יש מכשיר להקצפה שהוא כמו קומקום!! שרק לוחצים על הכפתור והוא מחמם ומקציף לבד!! ועכשיו הכנתי במכונה שיש לנו בבית שיש בה מוט וזה ממש מגעיל ומעצבן, צריך לעמוד ככה עם הכלי של החלב ולא יודעים אם זה באמת חם אם לא נוגעים בכלי (ואז מקבלים כוויה אם זה כן חם) ולא יוצא בכלל קצף!! אמנם יצא לי קפה טעים, אבל איזה עבודה קשה
אני רק משתכנעת בזה שהמכונה שאני מוכרת שווה בהרבה

RenanaD

New member
אסון! איילת, עזרה!

נכון מימין/שמאל ל-"התחל" יש אייקונים קטנים? אינטרנט אקספלורר, דסקטופ, מדיה פלייר וכו'? אז האייקון של הדסקטופ נמחק ואני לא מצליחה להחזיר אותו בשום אופן
הוא כה חשוב, הרבה פעמים אני מתעצלת להרים את יד שמאל כדי ללחוץ על החלון+D במקלדת
לילך, אל תלחצי מהמנהל שלך! אני אחזיק ממך מאוד אם תצליחי למכור אפילו מכונה אחת בשבוע. ממש לא בגלל היכולות שלך, אין שום קשר, אלא רק מהסיבה הפשוטה - שאף אחד לא קונה את זה! והסיכוי שהבנאדם הבודד שכן מעוניין לקנות ייפול בדיוק עליך - הוא כ"כ קלוש! אז בלי לחץ...

RenanaD

New member
אוי, שאלוהים יברך אותך!

היה לי כזה אתמול, אבל בגלל שמחקתי את הקובץ מהדסקטופ אז גם האייקון הפסיק לעבוד... עכשיו ראיתי באתר לאיזו תיקיה להעביר את הקובץ הארור והכל עובד
תודההההה
אלה היו שעות קשות, כמות העמודים שפתחתי בטעות באקספלורר פשוט לא תאמן
כוחו של הרגל...

LemonLimeLilach

New member
מה? היי? גם אני עם XP

לעולם לא אשדרג. זה הכי טוב שיש. מוות לויסטה. (בלפטופ כבר יש לי ווינדוס 7 אבל עדיין).

LemonLimeLilach

New member
599 או 799

קפסולה בשקל וחצי, יש 6 טעמים. בכל סניף של שופרסל. אבל ברור שאם את קונה את צריכה שזה ייספר עליי, אז אל תקני במקום אחר!

LemonLimeLilach

New member
לא

בכל שאר המכונות זה 2ש"ח פלוס, ואצלם צריך לעשות הזמנה טלפונית ולהזמין הרבה בשביל שיוותרו לך על הדמי משלוח. פה זה חצי שקל יותר זול לכל כוס וגם יש את הקפסולות בכל סניף אז אפשר לקנות קצת, הרבה, ובסופר. הכי טוב! (וזה באמת ממש מתאים, בא לי את המכונההההה)

b u s t e d

New member
הא..

אז אני אכנס לסופרסל ואראה את המכונה, ואם אני ארצה לקנות אגיד לך... איפה את עובדת?

dans girl

New member
ידיד שלי מוכר מכונות קפה בממילא דווקא נראה לי שהולך לו בסדר, ושאנשים באים באמת כדי לקנות. אבל זה בממילא, איפה שאנשים טחונים קונים. אם את רוצה אני יכולה לשאול אותו טיפים וכאלה, אם יש לו, ובכל מקרה - זה דורש סבלנות כי כמו שאמרת, זו רכישה משמעותית. והמנהל שלך סתם מנסה להלחיץ, אל תקשיבי לו, אם כבר זה ייפגע ביכולת המכירה שלך.

LemonLimeLilach

New member
מי זה? בשופרסל?

אם כן אז בטח ראיתי אותו בהדרכה... תשאלי אותו מה הוא אומר להם!!

למעלה