in stigmata

New member
מחפש קשר עם לסבית

אני הומו לא דתי וגם לא מבית דתי אבל מנסה זה הרבה זמן לחזור בתשובה ורק נופל (הבעיה טיפשית, יש יותר מידי חתיכים בסביבה שאני גר בא), יודע שזה חלק מימני וזה מה שאני אבל רוצה מצד שני להיות קרוב לאלוקים וביחד עם זאת לקיים חיי זוגיות עם אישה ולהתחזק ביחד איתה. ולכן אני פונה כאן לפורום הומואים דתיים כידי להכיר או שאתם מכירים אתר שאפשר להכיר בו דתיות לסביות לקשר. אני קרוב לגיל 30 ולא בלי לבזבז את עצמי על מין מזדמן או על זמן או כסף, רוצה אחד ולתמיד להיות הכי קרוב לדת ובכל הרצינות. (השבת הזאת הייתה קו שלא בלי לחצות אותה שוב)

בוחרים בין הופעה ל-DVD ב-../images/Emo43.gif

לא עשויים מסוכר
אם גם את המשפחה שלכם חורף וגשם לא מרתיעים ואתם ממשיכים לטייל בכל עונות השנה - התחרות הזו תתאים לכם כמו כפפה ליד
העלו תמונות טיולים וטבע חורפיות לפורום טיולי משפחות ואולי תזכו לצפות בחנוכה בחווית מולטימדיה עוצרת נשימה - המופע "חנוך רוזן - מדבר בעד עצמו"
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1507&MessageId=157626723
נולד לכם בר-מוח
ספרו לנו מי מבני המשפחה מזכיר לכם דרדס - הילד נהיה קונדסון? בעלך הפך לזללני? הילדה הפכה לגרסה הנשית של גנדרני? ואולי תזכו לצ'פר את הילדודס ב-DVD של הסרט "הדרדסים" ובובת דרדס מתנת "התו השמיני"
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=331&MessageId=157694607

כמוך10

New member
סיכום המפגש עם לייזי שפירא מ"סרוגים"

מדוע הסדרה נקראת "סרוגים", איזו כמעט פאדיחה עשה תסריטאי חילוני בצוות, מה העונה האהובה על לייזי, מדוע הברכות בסדרה באות בשם השם, מי אינו קהל היעד של הסדרה, וכמובן - מדוע הסיפור של רועי, ההומו הדתי, די נקבר בעונה הזו * צחי בסיכום אישי על המפגש עם לייזי (אליעזר) שפירא - יוצר, תסריטאי ובמאי הסדרה "סרוגים", ובו הקרנו גם פרק בהקרנת בכורה לפני מועד שידורו בטלוויזיה הסיכום המפגש כעת באתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים וגם: מפגש חנוכה (טבת) של כמוך: שיחה על הומוסקסואליות ביוון העתיקה לאחר הדלקת נרות חנוכה ואכילת סופגניות, תשתף אותנו פרופ' דבורה גילולה בסיפור תרבות יוון העתיקה ויחסה להומוסקסואליות. המפגש יהיה בתאריך כ"ו כסלו תשע"ב, ב דחנוכה, 22 בדצמבר 2011 למניינם. הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן לגבי הפרטים המדויקים: [email protected]. להישמע, עמותת כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים 054-9848095

דחלילי

New member
פששש

אדם עם מטרה, הלוואי שהייתי כלכך נעול על החיים כמוך אין לי איך לעזור לך לגבי הפניה ספציפית.. שיהיה לך בהצלחה שנביא כבר תמשיח שיגאלנו

כמוך10

New member
בלעדי: צפו – הסיבה שרועי נעלם מ"סרוגים"

מדוע בעונה החדשה של "סרוגים" בחרו להעלים את דמותו של רועי, ההומו הדתי? מדוע דווקא בחרו באפשרות שהוא מתחרד ומתחתן? לייזי שפירא, במאי-יוצר-תסריטאי סרוגים עונה בפעם הראשונה על כל השאלות * פרסום ראשון כעת באתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים

כמוך10

New member
יש מיזם שידוכים בין הומואים ללסביות

מיזם "אנחנו" מבית הראל הראל ועמותת כמוך. ראה כאן בהצלחה

Nחמן

New member
כבר קיבלו חז"לינו

שיש מיזם שידוכים בין הומואים ללסביות, ויש המערערים על מיזם זה בטענה, שנישואין שלא לשם אישות אינם תופסים. אינני מכניס את ראשי בין ראשיהם של גדולים אבל אזכיר לגולשים, שמיזם דומה קיים כבר שנים בארגון הו"ד. אני מבקש לגלות משהו אישי: גם אני עוסק בכמה מיזמים בימים אלו אבל זה לא שייך לפורום. המיזמים הם פרי יוזמתם של שניים מחבריי לאחד מארגוני ההתנדבות למיניהם. בכל מקום, שאליו אני מגיע כדי להביא את בשורת המיזם, אני מקפיד להזכיר את שמם של היוזמים המקוריים. לכבוד הוא לי על אף ששניהם צעירים ממני בשנים רבות. מדוע לא תקום גם אתה, עמית (שם בדוי), ותצהיר: המיזם הוא מפרי יוזמתו של הרב רון יוסף ואנו שמחים להגשימו. אין שום בעייה בזה, שאתה מעתיק רעיונות. א ומנם אין שום חוק, שמחייב אותך להעניק קרדיט במקרה דנן אבל ההקפדה על התורה, כפי שאתה מצהיר עליה, שבעטיה פרשת מ"חברותא" מחייבת לנהוג כראוי במצוות "וטהבת לרעך כמוך" שלדברי רבי עקיבא זה כלל גדול בתורה.

זוכים בטיסה לברצלונה ב-../images/Emo43.gif

בא לכם לשבור שגרה
לכולנו לפעמים נמאס מחיי היומיום הארוכים ואנחנו נודדים לנו במחשבות למקום רחוק וקסום... ספרו לנו מהו המקום הזה - לאן הייתם רוצים לנדוד ולמה - ואולי תזכו להגיע לראות את נתנאלה במופע בכורה
לרגל השקת האלבום החדש "נדודים"
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=521&MessageId=157721290
נלחם בסטיגמה למען האנונימיים למרות שחלפו כמה עשורים מאז התגלתה לראשונה, חייהם של נשאי האיידס בישראל אינם פשוטים. מול הסטיגמות, הבירוקרטיה והבורות נלחם בשבילם פטריק לוי - אשר חי עם נגיף ה-HIV למעלה מ-23 שנה. למרות המחלה, פטריק השיג פריצות דרך משמעותיות בתחום כגון הכנסת תרופות ל-HIV לסל התרופות לצד הכרה באיידס כמחלה קשה והקמת מערכי הסברה רבים. לכבוד יום האיידס הבינלאומי יגיע פטריק להתארח בפורום גאווה היום ב-18:00 - אתם מוזמנים לשרשר שאלות על המחלה, על פועלו של פטריק ועוד
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=119&MessageId=157575455
איזה שיר שיחק אותה ובענק השנה
2011 מסתיימת ואתם בוחרים את השיר הטוב ביותר של השנה
איזה שיר נתקע לכם בראש לשבועיים? איזה שיר לא יכולתם להפסיק לזמזם? בואו להצביע ואולי תזכו בפרסים מדהימים במיוחד, כמו למשל טיסה לברצלונה
http://www.tapuz.co.il/minisites/100fm

romi70

New member
מחלות מין

אל תשכחו לשמור על עצמכם: להיבדק כל כמה חודשים ולהשתמש באמצעי מניעה. מרבית הנבדקים מקבלים תשובה שלילית בבדיקה ומרגישים הקלה עצומה. כל הפרטים כאן: http://www.safe-sex.co.il/

1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בנגב.

כמוך10

New member
בלעדי - הקונטרס שנשלח למעל 250 רבנים!

החלק הראשון והמלא מתוך הקונטרס שנשלח למעל 250 רבנים, ראשי ישיבות ואנשי חינוך, ובו מופיעה הזווית האישית של הומו דתי בנושאים: התמודדויות וקשיים יום-יומיים, האפשרויות הניצבות לפני הומו דתי, הבעיות והקשיים העולים מכל אפשרות, דרכי הטיפול השונות והבעיות העולות מהן * פרסום ראשון! כעת באתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים וגם: מפגש חנוכה (טבת) של כמוך: שיחה על הומוסקסואליות ביוון העתיקה לאחר הדלקת נרות חנוכה ואכילת סופגניות, תשתף אותנו פרופ' דבורה גילולה בסיפור תרבות יוון העתיקה ויחסה להומוסקסואליות. המפגש יהיה בתאריך כ"ו כסלו תשע"ב, ב דחנוכה, 22 בדצמבר 2011 למניינם. הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן לגבי הפרטים המדויקים: [email protected]. להישמע, עמותת כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים 054-9848095 פייסבוק

Nחמן

New member
מה אתה ראוצה לומר בזה?

שאתה יודע לכתוב?! גם אני יודע! למדתי עברית 8 שנים בכיתה א' (סיימתי בהצטיינות...
). לפעמים אני גם יודע לחקות אחרים. כמו תוכי... אבל... אנחנו בני אדם חכמים. לפחות תיזום משהו מקורי משלך ואל תעתיק יוזמות של אחרים כאילו הם שלך. זה לא מוסיף כבוד לא לך ולא לארגונך. בכל מקרה אני מעדיף את המקור ולא את ההעתק המזויף.

מחר פעילות כסלו בתל אביב

מפגש זהב בחברותא לחודש כסלו- כבר מחר!!!! כשהתחלנו חברותא לפני מספר שנים, כולנו היו צעירים. היום אנחנו כבר יותר ותיקים ועובדים תמיד לעזור לצעירים החדשים והדור הבא בקהילה שלנו. אבל כבר לפנינו, היו יותר ותיקים מאיתנו שפרשו דרכים כבר לפני עשרות שנים. חברותא מזמינה את כולכם למפגש כסלו בנושא "גיל הזהב". נדבר עם חברים יותר ותיקים מתוך הקהילה הרחבה שלנו, נשמע את סיפורם, ועל האתגרים להיות הומו מבוגר, ואולי אפילו סיפור יציאה מהארון לילדים ונכדים... בנוסף גם נקרין חלקים מהסרט "ביגירנס" של מייק מילס, עם איאן מקרגור וקריסטופר פלאמר, שמספר על בן שמתמודד עם היציאה מהארון של אביו, לקראת סוף חייו. המפגש יהיה בתל אביב בי"ב בכסלו, 08.12.11, בשעה 20:00 במרכז ביכורי העיתים רחוב הפטמן 6, תל אביב. חדר מירב קלמן אז בואו כולם לערב מיחוד שבו נכיר חברים חדשים ונתייחס לעוד פן של הקהילה שלנו. לפרטים פנו לאריה, חבר ועד ורכז המפגשים: [email protected]

yr4u

New member
דבר תורה לפרשת וישלח ותזכורת למפגש חנוכה

שלום חברים יקרים, תודה לכל אלו שהגיעו למפגש הכללי ולמפגש קבוצת התמיכה מפגש חנוכה של הו"ד יתקיים ב 22/12 בשעה 19.00 בתל אביב אז תרשמו ביומן והפיצו הלאה.. וברשותכם, דבר תורה לפרשת השבוע "וישלח" שכתב אור, חבר צוות בארגון הו"ד שתהיה לכולנו שבת נפלאה ומבורכת !

ifatyossef

New member
השתתפות במחקר - לגברים הומוסקסואלים דתיים!

שלום לכולכם, אני מזמינה אתכם להשתתף במחקרי במסגרת תואר שני, המנסה ללמוד על התמודדויותיהם של גברים הומוסקסואלים דתיים עם שילוב שתי הזהויות- הדתית והמינית. יש חשיבות רבה להשתתפותכם במחקר משום שיש בו את הפוטנציאל לעורר מודעות בקרב הציבור ואנשי מקצוע ולפתח תובנות ואמצעים לסייע. השאלון ממוחשב ,אנונימי ונוח לתפעול. הלינק לשאלון: http://www.ifat.022.co.il/ תודה רבה! יפעת יוסף.

ifatyossef

New member
השתתפות במחקר- לגברים הומוסקסואלים דתיים

שלום לכולכם, אני מזמינה אתכם להשתתף במחקרי במסגרת תואר שני, המנסה ללמוד על התמודדויותיהם של גברים הומוסקסואלים דתיים עם שילוב שתי הזהויות- הדתית והמינית. יש חשיבות רבה להשתתפותכם במחקר משום שיש בו את הפוטנציאל לעורר מודעות בקרב הציבור ואנשי מקצוע ולפתח תובנות ואמצעים לסייע. השאלון ממוחשב ,אנונימי ונוח לתפעול. הלינק לשאלון: http://www.ifat.022.co.il/ תודה רבה! יפעת יוסף.

למעלה