?

LemonLimeLilach

New member
?

אני חייבת לספר לכן את סיפור המתרגלת. אנחנו צריכה בתרגול הזה לעשות פרזנטציה בזוגות, והיא אמרה שמי שיעשה ראשון יקבל בונוס, אז שניים שלומדים איתי התנדבו לזה בשיעור הראשון של השנה. בפרזנטציה עצמה שלהם, הבחורה הגיעה בכמה דק' איחור, אז המתרגלת בינתיים התחילה את השיעור ואיך שהיא נכנסה אמרה לה "אתם תעשו את הפרזנטציה בסוף השיעור, לכי שבי". המתרגלת רוצה שלפני שמציגים, נשלח לה את מה שאנחנו מציגים. העיקרון הוא להציג תיאוריה בכמה דק' ואז לתת דוגמאות במצגת, סרטונים וכו'. הם עשו על תקשורת בלתי מילולית, והביאו דוגמאות בין היתר סרטון של משה קצב שעליו הם הציגו כמה דוגמאות. ושלחו לה את זה מראש ככה שהיא ידעה בדיוק מה הם מציגים. בתרגול עצמו, היא הציגה את הדוגמא של משה קצב! וכשהם עלו להציג ואמרו לה שהיא השתמשה בדוגמא שלהם מה שמחסל להם ככה רבע/חצי מהמצגת, היא אמרה להם "אז תציגו משהו אחר, לא יכולתי להרוס את השיעור רק בגלל שאיחרתם"- אפילו שהיא ידעה שהם יציגו וגם מה הם יציגו ככה שהיא הייתה צריכה מראש להכין דוגמאות שונות!!! והם הכינו מצגת של כולה 5-7 דקות אז הם לא הכינו דוגמאות בק אפ. בכל אופן, הם ממש התרגזו. אחרי זה היא אמרה לבחורה "איחרת, אז אין לך זכות דיבור". דעות?

Kill Bernard

New member
מאוד נשמע כאילו

היא לא טרחה להציץ במה שהם שלחו לה וכרגיל לאנשים - דאגה להאשים אותם בתקלה
אוי ויי. כיף לכם איתה!

LemonLimeLilach

New member
זה יותר גרוע

היא ראתה את מה שהם שלחו לה וגם אישרה את זה- ובכל זאת השתמשה באותן דוגמאות, לדעתי, כדי "לנקום" בהם שהם איחרו (בשתי דקות!!). רוע.

o0Invisible0o

New member
.

לא נעים בכלל!
מספיק קשה לי לעמוד מול כיתה..אם עוד היו מותירים אותי בלי דוגמאות להציג הייתי בוכה.
כן, איזה מעפנה.

Kill Bernard

New member
שעת סיפור?

ראיתי אוטובוס מהסיבוב ורצתי. שוב עיקמתי את הרגל. הפעם זה היה עם עקב של ס"מ, מסתבר שגם זה יותר מידי בשבילי, זה מרגיש כאילו כל הרצועות ברגל נמתחו, לא אחת. כל המסביב של הקרסול, מקדימה, אחורה, שני צדדים, עד רבע רגל. לא נמאס לי להתפרק?
ד"א, ראיתי 50/50. הבחור מעורר חיבה, אבל זה ממש נדוש ולא מחדש הרבה. אם אתם לא נהנים מהפופקורן, תורידו. מה שכן, מזל טוב! לראשונה הצלחתי לסיים קשר לא בניתוק מביך בגלל שאני גרועה, אלא הפכתי את הבחור לידיד סרטים. אם רק לא הייתי נופלת, אפשר היה לומר שהתבגרתי

RenanaD

New member
אויש

כואב לך עדיין?
לפחות השגת ידיד סרטים חדש... ועל מה זה "50/50"?

Kill Bernard

New member
הוא מגלה שיש לו סרטן ומתמודד עם זה.

זהו, זה כל הסרט וזה כל מה שמקבלים!
טוב, לפחות הוא בחור חמוד. רק שכל הזמן חיפשתי את סאמר מסביב והיא לא באה

RenanaD

New member
כלבה. ככה היא נשמעת לי

יש מצב שהיא ראתה את התרגיל שלהם מראש ובכוונה העתיקה את הדוגמה של קצב? מראש? או שזו דוגמה כ"כ מובנת מאליה בהקשר הזה שלא כזה צפוי ששלושתם חשבו עליה?

RenanaD

New member
הסיפור של הלופה שלי לא נגמר! חחחח

(האלבום מאיטליה) סיפרתי לכן כבר שהזמנתי וקיבלתי והוא יצא מושלם חוץ משני דברים שטיפה ביאסו אותי? בכריכה היה איזה שפשוף שרואים בהשתקפות מול האור. ובאיזה עמוד כפול אחד מתחתי תמונה גדולה של הוותיקן מאחורי תמונות קטנות, וכדי לתת לקטנות את הדגש הבהרתי אותה. טיפה יותר מדי. במחשב זה היה נראה סבבה, במציאות יצא בהיר מדי ולא מושך מספיק תשומת לב... אבל השלמתי עם זה והמשכתי הלאה. לפני שבועיים הראיתי את האלבום לחברות שטסו איתי, הן ממש התלהבו ושקלו להזמין גם! אז התקשרתי ללופה לברר כמה אחוזי הנחה יש על הדפסות נוספות, ואם אוכל לקבל את האחוזים האלה גם אם אשנה את העמוד שהציק לי (כי אז כביכול אני לא שולחת בדיוק את אותו קובץ, אז אולי יבטלו את ההנחה...). מה הסתבר? בדיוק עד מחר יש מבצע בלופה שכל האלבומים עולים 170 שקל, לא משנה כמה עמודים! שלי עלה 280! ברור שחברה שלי השתכנעה לקנות גם. אז עכשיו ישבתי על האלבום הזה עוד שעה +
אין, פרפקטציוניסטיות זו מחלה. ישבתי עם האלבום פתוח מול המחשב ושיניתי כל דבר פצפון קטנטן מילימטרי לא טוב שקיים בו. ולחברה שלי ממש לא אכפת מהדברים האלה, זו רק אני הפסיכית, אז היא תקבל את האלבום הנוכחי ואני את החדש המושלם
אני שולחת אותו ברגעים אלה. כמה זמן שלוקח לתמונות להשלח, יא אללה...

ואני עדיין לא סיימתי את שלי

מה עשית שם שלקח כ"כ הרבה זמן??? אולי תשתפי את זה באתר כדי שאוכל לקבל ממך רעיונות עיצוב?

RenanaD

New member
אתמול? סתם שטויות, לא שיניתי כלום מהותי

רק ישבתי עם הספר פתוח והזזתי נניח תמונות הצידה מהקיפול של הספר כדי שיראו אותן יותר טוב, אם נשאר רווח נורמלי בעמוד... או גופן באיזה טקסט, או צבעים של איזו כותרת. דברים קטנים שחיפשתי בכח, כי הזדמנות שלישית להדפיס בטוח לא אקבל
מה זה לשתף באתר, שכולם כולם יכולים להכנס ולראות?! אין לי בעיה להראות אותו לך אישית, אבל לא באתר... אמא'לה, לאנשים לא אכפת מהפרטיות?

RenanaD

New member
בניין איטלקי מרשים

שאני אפילו לא יודעת מה הוא
סתם, לא רציתי לחזור על תמונה כלשהי מהאלבום עצמו, ואת כל שאר התמונות שיבצתי לפי הסדר של הטיול, אז בחרתי איזו תמונת נוף ושמתי. היא מאוד מרשימה והבניין מהמם, אבל תכל'ס הוא לא אומר לי כלום
חוץ מזה, זה הטיול השני של החבורה הזאת שלי לחו"ל. בשנה שעברה טסנו לרודוס, ובמקרה יצא שכולן באו עם תיקי גב של ג'נספורט, אז ברגע של שעמום חברה צילמה את כל הארבעה מונחים על הרצפה זה ליד זה. אז שמתי את התמונה בקטן על השער. השנה טסנו עוד פעם יחד... ברור שמשמרים את המסורת וצילמנו עוד תמונה, אז הייתי חייבת לשים גם אותה
בשער האחורי יש תמונה שצילמתי מהמטוס ואחת קטנה של ארבעתנו - עם התיקים על הגב, צילום מאחורה (שוב, אותו סיפור מסורת מהטיסה והאלבום הקודמים). שמתי דווקא בכריכה האחורית כי אנחנו עומדות עם הגב, וזה כאילו הגב של הספר?... הומור מגוחך שכזה
אה, וכתוב "עד הפעם הבאה..." בפונט יפה.

RenanaD

New member
שיט, עכשיו אני חושבת שהייתי צריכה להכהות אותה

קצת
יואו, אני פשוט חולה, קחו כבר את האלבום הזה ממני

LemonLimeLilach

New member
שעת סיפור להיום!

קניתי עגילים- תמונה בטוויטר. מה שנראה בתמונה כחול הוא בעצם סגול
יש לי שעת חלון עכשיו ואני מרגישה ממש מטומטמת. לפני יומיים הוצאתי את האוזניות מהתיק כי שמעתי מוזיקה לפני השינה, ועכשיו אין לי אוזניות. יכולתי לראות פרק של פרינג'!!!!!!!!! סעמק. במקום זה, אני סתם אבזבז את הזמן באינטרנט. לא רוצה ללמוד
הייתי אמורה לנסוע מפה לסינמה סיטי אבל זה התבטל. אה ועוד משהו- חיפשו אנשים לקד"מ במודיעין למשך חמישה שבועות לימים רביעי, חמישי ושישי (מושלם), אז שלחתי. התקשרו אליי היום ואמרו לי שיש הדרכה ביום שני בצהריים, אמרתי שאני לומדת שני שלישי, אבל אחרי שחשבתי על זה החלטתי שאני יכולה להבריז מיום אחד בשביל הדרכה ואחרי זה לעבוד כמה שבועות ב-30 לשעה, זה משלם לי הרבה מאוד דלק. אז התקשרתי אליה ואמרתי לה שאני אוכל להגיע להדרכה, ואז פתאום היא נזכרה להגיד לי שיש שבוע אחד במהלך החמישה (חנוכה) שבו צריך לעבוד כל יום, כולל שני שלישי. כל הימים זה מ-4. בר אילן, תבורך יהדותה, בימים של חנוכה מסיימת ב-4, כלומר 3 וחצי בעצם, אז אמרתי לבחורה שאני אצא מכאן ב 3 וחצי ובלי פקקים אהיה במודיעין ב-4. מקסימום 4 ורבע או 4 וחצי במקרה הכי גרוע. היא אמרה שהיא תבדוק אם זה בסדר ותחזור אליי. אוף
ועכשיו מי מבינה בחגי ישראל ויכולה להגיד לי מה התאריכים הלועזיים של חנוכה כי אין לי לוח שנה. שאני אדע בוודאות אם אני יכולה או לא. אה, ועוד דבר. וכנראה הבנתי למה חלק מהקו"ח שאני שולחת לא מקבלים מענה. היא שאלה אותי למה מישהו עם תואר ראשון וסטודנטית לתואר שני רוצה לעבוד בעבודה זמנית ומזדמנת. אמרתי לה כמובן שזה בגלל שאני לומדת יומיים בשבוע וצריכה משהו שיסתדר לי עם הלימודים, אבל יש מצב שיש אנשים שחושבים אותו הדבר ולא מתקשרים אליי בכלל? וזה מעבר לכאלה שאני סתם לא מתאימה להם או שנרתעים מזה שהעבודה בירושלים ואני לומדת במרכז ולא טורחים לברר אלא ישר הולכים על מישהו שגר בירושלים. בקיצור. אוף

העבודה הזאת מסתדרת לך מצוין!

חנוכה יוצא בין יום רביעי ה21 לדצמבר, עד יום שלישי ה27. יכולת לבדוק את זה באינטרנט בקלות וככה לבזבז לך עוד כמה דקות
אין סיבה שלא יסכימו לך לאחר ברבע שעה בשבוע הזה. מקסימום תצאי מהשיעור רבע שעה לפני הסוף, זה לא סוף העולם.... לגבי הקורות חיים, בהחלט יכול להיות שחלק מהמקומות לא חזרו אליך בגלל שאת קצת over-qualified, אבל את יכולה לכתוב מכתב קצר של כמה משפטים לפני/ אחרי הקו"ח שיבהירו באיזה מצב את נמצאת וכמה זמן פנוי יש לך...

LemonLimeLilach

New member
עד עכשיו במכתב המצורף

רק כתבתי שאני סטודנטית ואז המשכתי להגיד את הכישורים שלי שרלוונטיים לעבודה, אז מעכשיו אני אתחיל לכתוב את הימים שאני יכולה לעבוד בהם/לומדת בהם, אני מקווה שזה יעזור. לכתוב גם משהו כמו "מחפשת עבודה שתסתדר עם הלימודים"? החנוכה הזה מסתדר לי ממש טוב

o0Invisible0o

New member
וואי בנות, הפורום מת..

מה זה? אף אחת לא כותבת כלום..
נראה לי גם אין מה לראות, מה שרואים לא מוצלח וכולן עסוקות מדי כדי להתמרמר בפורום... אז..אממ..באסה?
השמיעו קול!! ולילך- האם הסקרין שוט ששמת אומר שאת מפסיקה גלי או רק שאת כבר לא שומרת פרקים מהעונה המזעזעת??

למעלה