RenanaD

New member
ואגב, קיבלתי היום בשורות מבאסות

הפסיקו לייצר את פירורי הלחם שאני אוהבת
אלה שני סוגים של חברת B&D, קופסאות צהובה וכתומה. כבר מלא זמן שלא מצאתי אותן באורגניק מרקט, אז שלחתי מייל לשירות הלקוחות של החברה והיום ענו לי שהמפעל שמייצר את זה נסגר... אבל הם ינסו לפתוח אותו שוב. טוב שמצאתי פתרון חלופי בינתיים

הצילום הזה נראה ממש מקצועי!!!

וזה בכלל לא נראה כמו בייגלה, למרות שהרעיון שלך נשמע לא רע בכלל!

RenanaD

New member
וואלה? צילום רגיל באייפון... וגזירה בצייר

החוצה את היד שלי + הקיר והשולחן
האמת שבדיוק בתמונה הזאת יצא בייגלה שלא מעכתי כמו שצריך כי לא היה לי כח כבר. יא, בא לי עוד עכשיו. ואני בכלל לא אוהבת לאכול בשרי בלילה

dans girl

New member
אני חייבת להוציא את זה אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אנייייי במרתוןןןןןןןןן ונמאס לייייייייייייי ככככבבבבבבבבברררררררררררררררררררר. מתחילת הסמסטר, אני יוצאת ב-7 וחצי בבוקר מהבית (כמעט כל יום), נכנסת הביתה ב-7 בערב לכל המוקדם, ואז נהיה 12 בלילה ולא הספקתי כל מה שרציתי!!! זה ככה כללללללל יוםםםםםםםםםם!!! איך אנשים עושים את זה?! אני רק לומדת ולומדת ולומדת ולומדת כל הזמן (חוץ מכשאני עושה פר"ח) וזה לא נגמרררר!!!! פתאום אני מוצאת את עצמי ב-12 וחצי בלילה מסיימת להעתיק תרגיל להגשה בכימיה פיזיקלית מטיוטא לעותק ראוי להגשה ועם תרגיל שלם בביולוגיה מולקולרית שאפילו לא הסתכלתי עליו
. החיים גרועים היום. מחר אני הולכת לסינמטק כדי להעמיד פנים שיש לי חיים. ועכשיו אני הולכת לישון, כדי לקום מחר עוד יותר עייפה מהיום, ולעשות את הכל שוב
. /מרמור. [מקווה שמחר יהיה לי זמן לבוא לכאן ולהגיב על דברים פחות ממרמרים, כמו הדברים שלילך כותבת על פרינג', והפרק של דקסטר וOUAT, בתקווה שדקסטר אכן יהיה לא ממרמר, אבל כל דקה שאני כותבת פה כרגע עולה לי בשעות שינה יקרות, אז עמכן הסליחה
]

o0Invisible0o

New member

מאחלת שבקרוב תכנסי לשגרה ותצטרכי..אממ..ללמוד פחות?
אני לא יודעת.
מקווה שהמרתון יגמר בקרוב.

dans girl

New member
זהו, שנראה לי שזו השגרה הסמסטר
הסבירות שאני אצטרך ללמוד פחות זהה לסבירות שהתרגילים שלי יהפכו לקלים יותר, כלומר לא קיימת, וזה הולך להסתבך עוד יותר עוד מקסימום 3 שבועות כשתתחיל לי המעבדה (אולי אפילו עוד שבועיים), ואז יהיה לי עוד דו"ח מעבדה על הראש ו-6 שעות פחות ללמוד
. אבל תודה לך על העידוד
. זה היה מרמור רגעי של עייפות. הבוקר קמתי עייפה אף יותר, כצפוי, אבל אני כרגע בתרגול ואני מבינה מה המתרגל אומר אז זה מעודד, וגם עברנו לכיתה מחוממת (אחרי ש-45 דקות כולנו ישבנו עם מעילים, צעיפים וכפפות וקפאנו), אז זה מעודד
. אהה ואני הולכת לראות את crazy stupid love, אמה סטון
, ריאן גוסלינג
. נראה לי שאני אוהב את זה
. אעדכנכן! השאלה המעניינת היא מתי אראה היום דקסטר וOUAT
.

crazy stupid love ממש מוצלח!!

גם אני חושבת שתאהבי אותו
ובנוגע לחוסר בזמן- אני שותפה להרגשה. זה כ"כ מדכא שזה ככה כ-ל י-ו-ם!! אבל תזכרי שכבר עבר יותר מחודש מתחילת הלימודים ובהמשך פשוט תקבלי את רוע הגזרה ותלמדי להסתדר עם עייפות תמידית... אני מקווה

limors2

Well-known member
ניסיתי לראות אותו לפני כשבוע ולא התחשק לי

להמשיך יותר מרבע שעה, למרות האהבה שלי לאמה סטון.

o0Invisible0o

New member
אני גם לא התלהבתי ממנו..

נראה לי בגלל שכולם מסביבי התלהבו כ"כ היו לי צפיות והוא אכזב..

RenanaD

New member
כן, גם אני נהניתי. וגם לי חסר זמן

בחיי שכל יום אני מכינה רשימת שיעורים ומטלות יומית (זה כבר שינוי משנים קודמות
), וכמעט תמיד יש לפחות משהו אחד שאני לא מספיקה

למעלה