o0Invisible0o

New member

אז שני דברים - מאתמול בערב אני מתמודד עם וירוס במחשב שלי שפשוט רצח אותו!! ואני כבר לא זוכרת מלא דברים שידעתי..[איזה עצוב?] אז בסוף אני נעזרת בחבר'ה שעבדו איתי ועדיין זוכרים משהו..אבל עצוב לי ממש. ואם זה מעניין אתכן אז כל השירותים של הווינדוז הוחלפו בשירותים מזוייפים של הווירוס אז אף אנטי וירוס לא מוצא כלום..
ואי אפשר פשוט למחוק אותם..כי אז המחשב ימות..צריך לשחזר אותם!! הצילו.
וגם המייל ששלחתי לראש חוג לא התקבל בברכה בכלל והוא ענה תשובה ממש מגעילה ועצבנית, תשאלו את הדס! נראה לי שזה פחות או יותר חיסל את סיכויי להתקבל למגמה שנה הבאה.
ממש שבוע מצוין עובר עלי...! מה איתכן?

Kill Bernard

New member

אני אקח את הוירוס שלך. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=908&MessageId=157471092 אחרי טלטולים אלימים זה עבד, אבל לא לפני שעפה לי היד על הצד של המחשב ונחתכתי והאצבע שלי לא מתקפלת. ואני כ"כ עצבנית שזה אפילו לא מצחיק אותי. אני גם יודעת שהוא הולך להחזיק דולק בערך עוד דקה. כל הסדרות ששמרתי לסופ"ש - עוד שבועיים. חומר לסמינר - המ, כן, בהפסקה של ה-10 דקות בין השיעורים שבוע הבא. מה שנשאר לי לעשות ביומיים הקרובים זה להקשיב למשחקי מחשב הרועשים של אח שלי ולקרוא את המאמר היחיד שבמקרה הגעתי איתו מודפס לפה. כיף. אכן שבוע נפלא. ושיט, זה כואב לי ביד!

Kill Bernard

New member
אה והייתי מרוכזת בזעם ובנכות שלי.

אסף ציפור חרא
בכל מקרה את לא פה סמס' הבא. השנה הזאת לא הולכת לעבור לך רע בשום מקרה.

o0Invisible0o

New member

הלוואי ואני לא פה סמס' הבא! הלוואי! הדס, מה יהיה המחשב שלך?
זה ההוא היחסית טוב, נכון? של העריכה? אם לא, עזבי אותך וקני כבר חדש.
ויהיה בסדר! תדפיסי את החומרים שלך לפני שהמחשב מת שוב?
ותחבשי את האצבע?

Kill Bernard

New member
ד"א, הם חצופים שם!

הראיון שלך יהיה מתי שהייתה אמורה להיות לך תשובה? אני מקווה מאוד בשבילם שהוא רק פורמלי. ז"א, מקווה בשבילך. נו, אני סקרנית!
(ד"א, מסתבר שפשוט צריך ללכת מכות עם המחשב שלך בשביל לגרום לו לעבוד כמה שעות רצוף. בינתיים - great success!! כן, כמו עם האופניים - כל עוד זה מסתדר באופן זמני, אני כנראה לא אחליף אותם, לא משנה שאני יודעת כמה חרא יבוא לי מזה בהמשך. אין לי כסף לתיקון או חדש - הכל הולך על אמאזון
)

LemonLimeLilach

New member
למה אין כלום לראות! זה הורג את הפורום!!

לשתיכן על הבעיות מחשבים, מצטרפת עם המחשב הטיפש שלי
אבל הסוללה שלי הגיעה וביום ראשון אני אאסוף אותה מהדואר אז לפחות יהיה לי מחשב טיפש שדולק למשך יותר מ-12 דקות, ווהו! מה ראש החוג ענה לך??

LemonLimeLilach

New member
וואלה?

מהדברים שכתבתי פה במהלך השנים, אי אפשר לדעת
מעניין אם אי פעם מישהו יקרא את זה. יש דבר אחד שקרה לי השבוע שלא סיפרתי לכן- אני אכתוב בטוויטר כי הוא נעול ותגידו לי אם לפרט

o0Invisible0o

New member
חחחחחחחחחח!!

קראתי! אני בעד לשמוע אבל בכל זאת אולי ציבורי פה מדי.
רציתי לענות לך אבל דיגסבי החליט להתחרפן ולכתוב באנגלית בלבד.
אני אגיד לך מה הבעיה שלי עם הציבוריות של הפורום..די קל להגיע מהניקניים שלי לשם המלא שלי וגם הדס ציינה את שמו המלא של ראש החוג המדובר..ועם כוחו של גוגל אי אפשר לדעת מי יגיע לכאן ומה הוא יקרא...

Kill Bernard

New member
אני כ"כ מעדיפה לא לחשוב על הדברים

שאפשר להגיע אליהם פה. או בכלל. אם כי מה ממה שקורה לי או מסביבי יכול לעניין מישהו?

RenanaD

New member
יואו שרי

ביום שישי אמא שלי הכינה שניצלים, ונגמרו הפירורים שאני אוהבת... אז לקחתי בייגלה שבורים, מעכתי טוב טוב, והשתמשנו בזה. איזה טעיםםםם יצא

o0Invisible0o

New member
נשמע כמו שילוב מעניין!

אני לא אוכלת שניצלים אבל היי, זה נשמע מגניב!

o0Invisible0o

New member
למה אף אחד לא זוכר אף פעם

שאני צמחונית??
נכון, אני בלאי ואוכלת דגים [סושי.
] אבל אני לא אוכלת דברים עם בשר ועוף כבר יותר מעשר שנים.

RenanaD

New member
זה טעים ממש! הציפוי הרבה יותר פריך ככה

וגם מלוח, מהמלח שיש על הבייגלה. יאם
מזמינה אותך לשניצל

למעלה