עזרה

o0Invisible0o

New member
עזרה

אז..לפטופ. מי מסביר לי את השטות עם האייטונס. יש לי שני מחשבים, שניהם עדיין בחיים..איך אני עושה שלכולם יהיו ספריות מוזיקה חופפות וכולם יסתנכרנו עם כולם?? כאילו, נו הבנתן. נו, אתן יודעות. הצילו?

אז היום היה התאריך העברי של היומולדת שלי

והמסורת אצלי ואצל אחותי היא להשאיר לילדת היומולדת פתקים ברחבי הבית בבוקר היומולדת. אז קמתי, הלכתי לשירותים ומסביבי הייתה שיירה של פתקים בכיכובם של כוכבי הטלוויזיה האהובים עלי! אף פעם לא צחקתי כ"כ הרבה בשעה כ"כ מוקדמת בבוקר! כמובן שהרבה מהם מלא בבדיחות פנימיות, אבל יש חלק שאני חייבת לצרף ולהשוויץ קצת. כמה דברים שאתם צריכים לדעת: 1. הכינוי שלי בבית הוא "שחה". אל תשאלו למה
2. יש כאן רפרנס ל"You sneaky mom" שאני מניחה שרובכם מכירים מהוידאו בו הורים מצלמים את התגובה של הילדים שלהם כשהם מספרים להם שכל ממתקי ההלוואין שלהם נאכלו
3.. יש עוד שני עמודים שלמים שהורדתי כי הם מלאים בבדיחות פנימיות, אבל רק אגיד שמככבים בהם כוכבי קומיוניטי וגם זואי דשנל.

limors2

Well-known member
איזה כיף זה למצוא דברים כאלה!

ואיזה מגניבות אתן

הדרך היחידה שאני מכיר... זה לסמן Manually manage music and videos. ואז את יכולה להתחבר משני המחשבים ולהוסיף שירים משניהם (אבל כל השירים/רשימות יהיו רק על המכשיר עצמו ולא על המחשב) אם בסנכרון רגיל (שזה לא מסומן) אז אפשר רק ממחשב אחד, עד כמה שידוע לי..

o0Invisible0o

New member
מבאסים כולכם.

חייבת להיות דרך!! אני חייבת איכשהו לייצא את הספריות באייטונס ממחשב אחד לאחר ולאפשר סנכרון בין שניהם. זה יקרה.

o0Invisible0o

New member
עדיין קופץ?

בכל מקרה, איזה כיף! אני אמורה להגיש עבודה מחר ואנחנו עושות שלוש בנות ביחד...אני ואחת הבנות סיימנו לכתוב את החלק שלנו ביום ראשון [כפי שסיכמנו מראש] השלישית לא וסיימה עד היום והיא לא עונה לנו למיילים או לטלפונים..יאיי. 9 בערב לפני היום האחרון להגשה..זה מה שהיינו צריכות עכשיו.
איזה כיף זה עבודות קבוצתיות. יאיי.
דברים להגמל מהם: שימוש מוגזם במילה "יאיי" אובססיית פלישה דיי שוקולד.

Kill Bernard

New member
אני לעומתך לא תומכת בלהגמל מ- יאי.

ולהוכחה, התגובה שלי היא - יאי!
(עכשיו רק צריך להיות לי רצון ללמוד. תנחשו מה קורה איתו)

LemonLimeLilach

New member
כשחזרתי הביתה זכרתי לחפש ביוטיוב

ליאה מישל וג'ים פרסונס!! ואומייגאד שניהם נמצאים במצב שיערי המועדף עליי! הם כל כך יפים!! סרט ביחד
וזה עוד לפני שראיתי את הראיון. אוקיי. http://www.youtube.com/watch?v=2sjuXzB2I1M ביי.

LemonLimeLilach

New member
תגידו לי

הדבר הזה נכון? חברים יקרים, שימו לב!!!! מהירות הנסיעה המקסימאלית - בכל צומת מרומזר בארץ- היא 70 קמ"ש!!! מחר נכנסות המצלמות החדשות לתוקף. כידוע לכם מצלמות הרמזור יתפקדו גם כמצלמות מהירות לכל דבר. אם אתם נוסעים בכביש של 90 קמ"ש- למשל בכביש 4- אם אתם מאיצים כדי לחצות צומת- ואתם עוברים את ה-70- תחטפו דו"ח. גם אם אתם משייטים בכביש במהירות המותרת- 90- ומרחוק הרמזור ירוק ואתם פשוט ממשיכים רגיל ולא מאטים לפני הרמזור- ואתם עוברים את הרמזור במהירות המותרת בכביש, שהיא כאמור 90 קמ"ש- תחטפו דו"ח, מפני שבצומת חייבים להוריד ל- 70!!! אנא, שתפו על הקירות שלכם! אין סיבה שאנשים יחטפו 8 נקודות ואחר כך שלילה- רק מפני שלא היו מודעים לחוק!!

למעלה