בשביל הכיף.

o0Invisible0o

New member
סתם כי אני קוראת סיכומים למבחן

והניסוחים של אונגר מצחיקים אותי ממש: "– אין פה דיאגיס. קישלובסקי בונה משהו טקסטואלי טהור. לשם מה התחבולה הויזואלית? מה הפסוק הקולנועי שהוא משדר? מה הפרפראזה של אותו פסוק? יש פה מימד פואטי."
לפחות יש סיכומים!! כמעט ממש נתקעתי עם המבחן הזה בלי סיכומים! אף אחד לא שיתף.
זהו, אין לי שומדבר חשוב להגיד..פשוט משעמם לי ללמוד.

LemonLimeLilach

New member
אמא אמא אמא אמא

שמתי עכשיו 4 דברים שונים להוריד מראפיד שייר בג'יי דאונלודר, זה עשה לי אונליין וסימן ירוק, התחלתי להוריד ובום כולם file not found. מה קורה פההההההההההההההההההההההההההההההההההה

LemonLimeLilach

New member
(וזה בוודאות בעיה של האתר ולא שלי

כי אני מורידה מאתרים אחרים בסדר... אבל לאטטטט
)

Rachel47

New member
כןןןןןןןןןןןןןן

זה עשה גם לי כזה!!!!!!!!!! האם ראפיד מת? וכל האתרים האחרים אכן איטיים

LemonLimeLilach

New member
חברה זה הג'יידאונלואדר

אני מורידה ישר מהאתר ועובד. ירדה לי אבן מהלב!!

limors2

Well-known member
אה טוב, זה בעייתי גם אצלי.

חצי מהזמן ההורדות מתחילות במצב זחילה ואני צריכה להפעיל את התוכנה מחדש כמה פעמים כדי שהן יתאפסו. אבל זה יעיל רק כשיש פרמיום

LemonLimeLilach

New member
יש מצב שג'יידאונלודאר הגביל לי את המהירות

הורדה עד היום?!?! כי כשאני מורידה ישירות מהאתר מוריד לי על 950 לשניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במקום 360!!!!!!!!!!
למה לא ניסיתי את זה אז עם מגה אפלואד
כמובן זה לא רלוונטי כשאני שמה להוריד והולכת מהבית אבל פאק

Rachel47

New member
מבחינת מהירות הוא לא עשה לי בעיות

הוא כן הוריד לי על מגה ומשו שזה תקין... אבל מה עכשיו? הוא לא זורם עם ראפיד בכלל? לא טוב ביייכללללללל!!!

תעדכנו אותו

ראפיד העלו את הדקות שצריך לחכות לפני כל הורדה, לכן הוא לא מצליח להמשיך עם הקובץ, אבל אחרי עידכון זה סבבה...

LemonLimeLilach

New member
עשיתי זאת

נראה מחר עם ההורדות של הבוקר אם זה יעבוד. אגב אתמול והיום הורדתי ישירות מראפיד ולא ראיתי זמני המתנה חריגים... לפעמים היה לי אפילו בלי המתנה בכלל!!! ואגב הג'יידאונלודאר אמור להתעדכן לבד

כן, שלי איטי קצת בנוגע לעדכונים

אני ניסיתי להוריד היום בצהריים, וחיכיתי 10 דק'!

b u s t e d

New member
אוי, זה טוב

how to succeed in business without really trying
כשהייתי בבניין של הNBC הייתה להם תצוגה לכל סידרה שמשודרת, והייתה גם תצוגה לקומיוניטי.. אפילו צילמתי

LemonLimeLilach

New member
בגלל שה-10 יוצא יום שישי

נראה לכם שאני אקבל משכורת ביום חמישי? או ראשון? נראה לי שלפי החוק זה אמור להיות חמישי!!

למעלה