מוחמד וסעיד הם 2 קבצנים. הם עובדים בלונדון באיזורים שונים. מוחמד מקבץ כל יום 2-3 ליש"ט וסעיד מביא הביתה כל יום מזוודה מלאה שטרות של 10 ליש"ט. לסעיד יש מכונית מרצדס ובית ללא משכנתא והרבה הרבה כסף. מוחמד שואל את סעיד: אני עובד קשה כמוך, אז איך זה שאתה מצליח לקבץ כל כך הרבה נדבות? סעיד אומר למוחמד: תראה לי מה כתוב בשלט שלך. מוחמד מראה לו "אין לי עבודה ויש לי אשה ו-6 ילדים לפרנס". אומר לו סעיד: אז מה הפלא שאתה מקבץ רק 2-3 ליש"ט ליום?! שואל מוחמד: אז מה כתוב בשלט שלך? סעיד מראה לו: "חסר לי רק עוד 10 ליש"ט כדי לחזור חזרה לפקיסטאן"...
רק טוב!!!

צילוש43

New member
ואני מוסיפה עוד נקודה ל..נקודה

בוקר נפלא לבית התקוות
קיבלתי "גע גוע" ומיד באתי לחבק ולברך.
בקרוב אספר למה ומדוע
בנתיים נשאר לי לפרוץ עוד גבול אחד ודי
המשך יום נעים ומנעים

ניקו 45

New member
וואוווווו צילושק'ה

אין לך מושג כמה געגעגעגתי . יותר ממאושר לראותך כאן ומצפה בכליון לבשורות שיבואו ואמן
בטוב .

w o m a n 10

New member
קול באישה ערווה

לפני כחודש התקיימו במספר מוקדים בארץ הפגנות בנושא. הן נקראו "כך לא נראית ערווה"
הנסיכה שלי וחברותיה אירגנו מספר לא מבוטל של בנות שכרו מיניבוס ונסעו להפגנה בתל אביב. [שמחה שיש לה מודעות חברתית] לזכותו של בית הספר יאמר שעודדו אותן ואף הסכימו לשחרר אותן מוקדם יותר. בכל אופן היא מספרת שהקהילה הלסבית השתלטה על ההפגנה המפגינות הניפו כרזות וכל הנלווה אליהם למען זכויות הקהילה. חבל שכך.

ניקו 45

New member
לרגע חשבתי מייתנו שאני רואה קרן

בהשתקפות נסיכתך אךךךך בסיום מילותייך .... אכזבה . ואני באמת חרד מפני התחרדות החברה . ואת ????

ברק 188

New member
לרגל זכייתו של פרופ' דן שכטמן

בפרס נובל לכימיה לשנת 2011, נכתב לכבודו השיר "אגדת שכטמן". שירה: להקת mononova שהם... אליאור לוי ורון ביל ‫ - אגדת שכטמן שרה: להקת mononova מילים: איתי נבו לחן :ועיבוד: קובי אשרת

למעלה