תודה על העידוד מותק
B Brotherholic New member 6/1/12 #10 תקשיבו, בטי מפתיעה אותי לטובה!!! בעלה צריך להקשיב לה. זה לא אומר שהיא פייבוריטית שלי אבל כל הכבוד לה, עלתה על קותי והזהירה את דודו.
תקשיבו, בטי מפתיעה אותי לטובה!!! בעלה צריך להקשיב לה. זה לא אומר שהיא פייבוריטית שלי אבל כל הכבוד לה, עלתה על קותי והזהירה את דודו.
B Brotherholic New member 6/1/12 #18 האמת שחשבתי שהיא חמודה ובחורה טובה אבל לא מעבר והיא מפתיעה אותי שהיא גם מסוגלת להסתכל מהצד מה קותי עושה לדודו כי לדעתי היא באמת צודקת וקותי יהרוס לדודו את המשחק עם הזמן.
האמת שחשבתי שהיא חמודה ובחורה טובה אבל לא מעבר והיא מפתיעה אותי שהיא גם מסוגלת להסתכל מהצד מה קותי עושה לדודו כי לדעתי היא באמת צודקת וקותי יהרוס לדודו את המשחק עם הזמן.
מ מיק101 New member 6/1/12 #21 גם אני ראיתי בה חמודה ומאד חביבה אבל לא "ותו לא" הווה אומר - היו לי ציפיות ממנה, משהו באינטואיצה שלי...
גם אני ראיתי בה חמודה ומאד חביבה אבל לא "ותו לא" הווה אומר - היו לי ציפיות ממנה, משהו באינטואיצה שלי...
ב בוףברכה New member 6/1/12 #110 ומשהו..באינטואיציהשלי..אומר לי..שאת הציפיות שהיו..לך..ממנה.... , היא.. מרחה על.. ..ואכלה עם מלפפון חמוץ... בכל זאת.., כלה..בהריון.. ..(הבחילות הרגואותה..היא מתה..לעוף משם..ולקחתאיתה..את..בח"ל..פנוני
ומשהו..באינטואיציהשלי..אומר לי..שאת הציפיות שהיו..לך..ממנה.... , היא.. מרחה על.. ..ואכלה עם מלפפון חמוץ... בכל זאת.., כלה..בהריון.. ..(הבחילות הרגואותה..היא מתה..לעוף משם..ולקחתאיתה..את..בח"ל..פנוני
P Pink Lily New member 6/1/12 #15 לגמרי צודקת רק חבל שהיא מאוד מאוד שקטה כנראה היא קולטת וייבים שלילים מיקותיאל...
ל לא סלב New member 7/1/12 #185 ההפקה פישלה בגדול עם בטי חשבו שמכניסים תואמת חודדה אבל קיבלו תואמת סיון
N niva99 New member 7/1/12 #203 בל נסחף...................................... אכן יש לה ניצוצות והבלחות של אנטליגנציה( בעיקר רגשית, בניגוד לבעלה הבוק) אבל עם 12 שנות לימוד - עדה ליבנת לא צריכה לחשוש...
בל נסחף...................................... אכן יש לה ניצוצות והבלחות של אנטליגנציה( בעיקר רגשית, בניגוד לבעלה הבוק) אבל עם 12 שנות לימוד - עדה ליבנת לא צריכה לחשוש...
ל ליאור032 New member 6/1/12 #11 בטי אומרת לבעלה:"תיזהר מקותי, אתה מתחבר לאדם הלא נכון, תקשיב לאשתך". צודקת הבטי הזאת.
ה האח הגדול המחתרתי New member 6/1/12 #14 להזכירכם דודו היום ריכל על קותי כאן בין היתר הוא אמר שהוא צבוע, ככה שהוא לא בדיוק חבר שלו.
א אורחת555 New member 6/1/12 #28 קותי בסך הכל שיתף אותו שהוא לא אוהב שקים משווה את יאנה לנופר בקשר שלהם ואני חושבת שהוא צודק. הוא לא אמר שום דבר מעבר אבל בטי דואגת לתדמית שלה ושל בעלה ומקפידה להיות נחמדה עם כולם
קותי בסך הכל שיתף אותו שהוא לא אוהב שקים משווה את יאנה לנופר בקשר שלהם ואני חושבת שהוא צודק. הוא לא אמר שום דבר מעבר אבל בטי דואגת לתדמית שלה ושל בעלה ומקפידה להיות נחמדה עם כולם
ק קול העם1 New member 6/1/12 #41 איזה שטויות. תאזין לשיחה. דודו דיבר על שי... קותי ודודו כמו אחים ומאוד אוהבים. מספיק להשמיץ
B Brotherholic New member 6/1/12 #19 הם חיים בסרט לגבי התקציב- אני צופה לריבים מטורפים בתקציב, הם יאכלו אחד את השני!