השם המקורי דומה לבר זהר בשניהם יש זין
ה הילית111 New member 6/1/12 #49 זה נכוםן שהיא קיבלה בית מאחד החברים המבוססים שלה? 350 מר ברחובות זה שלה או בשכירת ?< בחורה הזויה אשכרא אומרת אני זונה
זה נכוםן שהיא קיבלה בית מאחד החברים המבוססים שלה? 350 מר ברחובות זה שלה או בשכירת ?< בחורה הזויה אשכרא אומרת אני זונה
ל לא סלב New member 6/1/12 #55 היא שם עד שהשכירות תסתיים השמועה אומר שהבחור (בן של יהלומן ) שכר את הפנטהאוז שלא כל כך יקר ברחובות ולא כזה גדול כמו שהיא מספרת שכר להם את הפנטהאוז בתשלום מראש לשנה והשאיר אותה שם לבד אחרי שעבר לו ממנה.
היא שם עד שהשכירות תסתיים השמועה אומר שהבחור (בן של יהלומן ) שכר את הפנטהאוז שלא כל כך יקר ברחובות ולא כזה גדול כמו שהיא מספרת שכר להם את הפנטהאוז בתשלום מראש לשנה והשאיר אותה שם לבד אחרי שעבר לו ממנה.
P Pink Lily New member 6/1/12 #6 אני חושבת שהמודחים הראשונים צריכים להיות שרי סופי, הזוג קפרא, ואולי תמיר גם כל השאר מענינים אותי עם כל המגרעות והיתרונות שלהם וכרגע אני בעד איתם לזכיה.... (וולטר)
אני חושבת שהמודחים הראשונים צריכים להיות שרי סופי, הזוג קפרא, ואולי תמיר גם כל השאר מענינים אותי עם כל המגרעות והיתרונות שלהם וכרגע אני בעד איתם לזכיה.... (וולטר)
מ מיק101 New member 6/1/12 #72 ברורררררר אני מעדיפה לשבור ת'ראש בחידון הכיייייייייייייייי קשה מאשר לשמוע ו/או לראות את ברוריה+הסמרטוט
ברורררררר אני מעדיפה לשבור ת'ראש בחידון הכיייייייייייייייי קשה מאשר לשמוע ו/או לראות את ברוריה+הסמרטוט