החוליה החלשה- סיבוב מספר 8

Volldemort

New member
החוליה החלשה- סיבוב מספר 8

בסיבוב הקודם של "החוליה החלשה", הודחו ברוב קולות...
חן ואלון
(ובנימה אישית- הו, סוף סוף
) נשארנו עם ארבעה זוגות במשחק... כל אחד מהזוגות ירצה לגעת בתהילה, לקטוף את התואר הנחשק- הזוג האהוב ביותר של פורום המירוץ למיליון בתפוז!
אבל הקרב שמצפה להם- הוא קשה... הם יצטרכו לתת את כל מה שיש להם בשביל להישאר עוד קצת במשחק. אז בואו ניזכר בארבעת הזוגות שנותרו:
אורן ואלון
- שני האחים שלא ממש מסתדרים ביניהם הצליחו לעבור אחר שלב במשחק, מצליחים להתמודד מול הקולות שבאו נגדם מדי פעם ולשרוד עוד קצת במשחק. שיא ההתקפה נגדם היה בסיבוב שעבר, כאשר הם קיבלו 6 קולות, אבל למזלם חן ואלון קיבלו 7 קולות, ולכן אורן ואלון לא הודחו.
בר ואינה
- הבלונדיניות שבתחילה נראו חלשות ובלתי מזיקות, התגלו אחר כמה שלבים בתוכנית כדמויות שלא שווה להתעסק איתן. אצלנו במשחק הם לא קיבלו המון קולות, והצליחו להישאר בבטחה עוד ועוד שלבים.
עקיבא וענהאל
- שושי ושושה הראו לכולם בתוכנית איך מתנהג זוג למופת, ועל ידי זה הצליחו לכבוש גם את לבבות הפורום, בכך שקיבלו מתחילת המשחק... רק קול אחד בלבד!
אוסי וכרמית
- התימניות השמחות מראים פרק אחרי פרק לשאר עמי העולם מהי מדינת ישראל (לפעמים, מראים את זה יותר מדי מכפי שציפינו...
. במשחק בפורום שמחת החיים שלהם משתלמת, כי מסתבר שהם לא קיבלו אפילו קול אחד בכל תולדות המשחק!
מי מהזוגות מתחיל עם נסיכות סיניות גם שלא במסגרת התוכנית?
איזה זוג בטוח שבתוכנית נקבל הדחה כל שבוע כמו שצריך?
מי פה הכבשה השחורה של המשחק?
Time to vote off ...the weakest link
אורן ואלון
בר ואינה
עקיבא וענהאל
אוסי וכרמית שאלת הבונוס: תנו 3 ערים גדולות בסין. (הראשון שיענה על שאלת הבונוס- קולו יוכפל, ובשלבים כ"כ קריטיים של המשחק, כל קול חשוב!)

Volldemort

New member
בלעע.. יצאו לי כמה טעויות טכניות

כמו לשים סוגריים או הם במקום הן. אבל תסתדרו גם בלי זה :p

פרינז

New member
זו כבר מסורת :) אלון ואורן

בייג'ינג שנגחאי וקונמינג אבל מה אתה מחשיב לעיר גדולה? זה הכל יחסי :)

Volldemort

New member
הקול הוכפל

ומה שאני מחשיב לעיר גדולה זאת עיר שויקיפדיה מכיר

פרינז

New member
אז מה לגבי...

מקאו כמו שכתבו למטה או הונג קונג? היית מחשיב אותן בסין? כי הן קצת בעייתיות אבל עכשיו ראיתי שהוויקי הן ברשימה.... :)

Volldemort

New member
את מקאו והונג קונג לא, כי אני יודע שהם לא

סין-סין, אבל את השאר ידעתי שהם בסין וידעתי שהן ערים יחסית מוכרות. אז זהו! P: *סוףהסיפור*

כרמית ואוסי

בייג'ינג, שנגחאי ומאקאו. צעד אחרון בדרך לשלישיית גמר מושלמת (שהלוואי ותהיה גם במציאות)

X יו יו S

New member
נכון

רק בדיעבד הבנתי שיותר חכם לנסות להעיף את מי שנגד אחים מאשר את מי שאני לא סובלת נ.ב לא נראה לי שמותר לשנות את הצבעה באמצע המשחק

למעלה