מקווה שיתקנו אותו בקרוב.
א אלנור ליאדון New member 30/1/12 #21 בהצלחה לכל הי"ב שכאן (יעל?) וחוץ מזה אעהעהעהעהעהעה מחר המירוץ מתחיל והולכים להיות לי כאלה ימים מטורפים ומדהימים ואני פאקינג עומדת לרוץ 6 ק"מ בערך כל יום ולא להיות בבית כל השבוע
בהצלחה לכל הי"ב שכאן (יעל?) וחוץ מזה אעהעהעהעהעהעה מחר המירוץ מתחיל והולכים להיות לי כאלה ימים מטורפים ומדהימים ואני פאקינג עומדת לרוץ 6 ק"מ בערך כל יום ולא להיות בבית כל השבוע
T timetraveler900 New member 30/1/12 #25 שמחה שהלך לך טוב לי לא כל כך ואני ממש מקווה להצדיק את המגן שלי (98 ) כדי שלא יבטלו לי אותו.. והמשגיחים היו כל כך מעצבנים.. אחד מהם פשוט נעמד חצי מטר לידי ובהה לי בטופס.. אבל הכי חשוב.... נגמר ספרות! הללויה עכשיו אפשר להנות ממנה בצורה נורמלית! D:
שמחה שהלך לך טוב לי לא כל כך ואני ממש מקווה להצדיק את המגן שלי (98 ) כדי שלא יבטלו לי אותו.. והמשגיחים היו כל כך מעצבנים.. אחד מהם פשוט נעמד חצי מטר לידי ובהה לי בטופס.. אבל הכי חשוב.... נגמר ספרות! הללויה עכשיו אפשר להנות ממנה בצורה נורמלית! D:
א אלנור ליאדון New member 30/1/12 #23 והוו נגמר ספרות! המבחן הלך ממש ממש טוב ואני מצפה לציון גבוה כמעט כמו המגן שלי (100 |סשויץ|)