זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שהוא לא הארי פוטר. אין לי את הנוסח המדוייק אבל אתם מכירים את התרגיל- אין לפרסם כאן תוכן לא תפוזי ומנהלי פורומים וקמונות מוזמנים לצוד קהל בשרשור הזה. תהנו!

רציתי לשתף אתכם חבר'ה

בקאבר, שהקלטתי עם הלהקה (אני הסולן) שחפרתי לכם עליה בסכמ"שים בתקופה שהייתי כאן (ספק אם מישהו זוכר
). זה ל"מבול" של רונה קינן, אבל בגרסא שונה, וגם שונה מזו של דוד לביא. יותר עם כלי רוק קלאסיים ופחות כינורות וכו'. אנחנו שואפים לכמה שיותר צפיות, אז לייקים ביוטיוב, אם אהבתם, יעזרו, אבל יותר חשוב- אשמח לשמוע חוות דעת
הקישור לשיר

Mor L

New member
זו הגירסה הכי טובה שהיתה לשיר הזה!

כל הכבוד לכם!

Miss Lavet

New member
*כותרתאניבשוקכלשהי*

מי שעדיין לא הבין יש לי סריטה עמוקה לסרט "סוויני טוד" ולגברת לאבט במיוחד, אני מקווה להיות שחקנית (אפשרות ראשונה, שנייה זה פסיכולוגית) וגברת לאבט זה תפקיד חיי וכאן אני מפנה את מי שלא קרא את מה שכתוב בתמונה לקרוא מה שכתוב בה
וכן, אני כבר שנתיים מתחננת להיתחפש לגברת לאבט בפורים וסוף-סוף יש לי את האמצעים הדרושים (טוב... ליתר דיוק אני משלבת שלושה תחפושות שאני רוצה להיתחפש אליהם מה שיוצא שאני מתחפשת לגברת לאבט המכשפה הבריטית ושנה הבאה אני מתחפשת לגברת לאבט ושנה אחרהה למכשפה) זה הדבר השלישי המשותף ביני לבין הלנה ( השניים האחרים זה קראשים לשחקנים והאמונה שבאמת נתחתן איתם ויש לנו אותן גבות) ומי שלא מבין למה אני מתרגשת מזה שזה 3- 3 זה מיספר טיפולוגי, משמע יש לו משמעות (עוד מספרים כאלו הם 7, 40 וכו'), מספר מיסטי והמספר הזה מופיע לי הרבה בחלומות... ולא עדיין אין לי מושג מה זה אומר לגבי

hollypop girl

New member
בהצלחה עם התחפושת!

גם אני רציתי להיות פעם פסיכולוגית (ואפילו הייתי ממש טובה בלהקשיב לאנשים).

hollypop girl

New member
גם אני רציתי להיות שחקנית פעם ואפילו

הייתי ממש טובה בזה. אבל אז...לא יודעת איך להסביר את זה, כאילו התנתקתי מכל דבר שקשור בדמיון (פעם הייתי כותבת סיפורים ושירים ממש טובים-אםילו עכשיו כשאני נזכרת בזה אני חושבת לעצמי, אני כתבתי את זה?? זה טוב...והמצאתי כריאוגרפיות ממש טובות), לצערי מאז שהתחלתי לימודים מוגברים במקצועות ריאליים...או שאין לי זמן לפתח את הדמיון שלי או שאני כלכך עסוקה בדברים מדויקים ומציאותיים שכבר שכחתי איך לעשות את זה...
זה אחד הדברים שאני הכי מצטערת עליהם, אבל כבר מאוחר מדי...אם יכולתי איכשהו ללכת למגמגת תיאטרון או ריקוד עכשיו אני כבר לא יכולה....

Miss Lavet

New member
אני שנה הבאה אהיה במגמת תיאטרון ופסיכולוגיה

ואני מבינה לגמרי... בזמן האחרון אני לא מצליחה לכתוב בשיט בגלל שאני יותר מדי מרוכזת בדברים אחרים... אני צריכה רגש חזק (זה נשמע קיטשי, אני יודעת) כדי לכתוב

HassiD

New member
החלומות שלי משתדרגים!!!

אני לא יודע איך זה אפשרי, אבל עד היום החלומות שלי נותרו עוד איכשהו בתחום משחקי המחשב, ואתמול בלילה, זה הפך להיות למשחק המחשב שאני משחק (עדיין skyrim), בשילוב עם משחקי הרעב (!!!), אני חושב שמכאן אני יכול רק לרדת.... אני רק מקווה לא להגיע לספר השלישי בחלום... כי פחות אהבתי אותו ביחס לקודמים...

hollypop girl

New member
היה לי חלום פוטריסטי

היה לי חלום שאני הארי (או שאני מתבוננת על הכל מלמעלה, לא זוכרת...) הארי יושב באוהל ועושה משהו (ספר ?) ואז מחליט שכבר הגיע הזמן שרון והרמיוני יחזרו (הם יצאו לחפש מזון) והוא הולך לחפש אותם. ואז הוא רואה את הגופות שלהם במרווח בין בניין לבניין, ואיכשהו (אל תשאלו אותי איך) הוא יודע שוולדמורט הרג אותם כדי להגיע אליו. הקטע הבא היה פשוא מזעזע ומפחיד, הארי התחיל להשתגע , לצרוח ולבכות ופשוט לא ידע מה לעשות עם עצמו. אחרי כמה זמן בסצינה הזאת, החלום עבר למחילה, שם מולי וארתור ישבו במטבח ובכו כשבני משפחה + חברי המסדר מנחמים אותם. הארי נכנס בדלת (סלון) במבט אטום וחסר רגשות וסיריוס שישב על הספה הציע לו וויסקי במחווה של "זה יעזור לך" (אפילו לא הגיוני שהוא בחיים כי החלום כביכול מתרחש בספר השביעי) הארי מסרב לוויסקי וממשיך למטבח. כל האנשים שיושבים שם, שהיו עסוקים במולי וארתור מרימים מבט אליו, והוא לא רואה אף אחד ורק מסתכל בעיינים של מולי. הוא אומר לה שהוא מצטער על הבן שלה, זה באמשתו, והלוואי שזה היה הוא שמת ולא רון. מולי לא כועסת עליו ומציעה לו לשבת איתם, הארי מניד בראשו ובא לצאת מהדלת האחורית כשג'יני (עם עיינים אדומות ופניפ חיוורות) מבקשת ממנו להישאר. הו מסרב בטענה שהוא לא יכול להסתכל לאנשים האלה (וגם לה) בעיינים - כי המוות שלהם כביכול באנשמתו. הוא דחוף את ג'יני ויוצא והיא רודפת אחריו. כשהיא משיגה אותו היא מנסה לגררור אותו לחיבוק והוא לא מסרב ואז הוא מתחיל לבכות על הכתף שלה בשקט. בזמן הזה לופין נשען על קיר המטבח ומדבר אל לילי וג'יימס בזמן שהוא צופה במולי ( גם הוא עם עיינים אדומות) "הם היו האנשים הכי חושבים לו בעולם, הם היו אלה שתמיד היו איתו גם כשאחרים נטשו". כשהתעוררתי, שמתי לב שאני בוכה.

HassiD

New member
סתם שאלה...

בחלומות מסוג זה, את רואה את הדמויות כמו בסרטים, או אחרת (ואת פשוט יודעת שזה הם כי בחלום יודעים דברים כאלה...)? ואני מקווה שהחלומות שלך ישתדרגו.... אני לומד להעריך את שלי....

hollypop girl

New member
אחרי שראיתי את הסרטים הרבה פעמים

התחלתי (גם בקריאה וגם בחלום) לראות את רוב הדמויות כמו בסרטים, לפעמים זה כמו בדמיון שלי אבל לראוב כמו השחקנים. דווקא בחלום כולם נראו כמו בדמיון (חוץ מהארי והגופות של רון והרמיוני - כי בכל זאת, אלה השחקנים שמופיעים הכי הרבה אז הם בטח משפיעים הכי הרבה על הזיכרון והתת מודע)

hollypop girl

New member
אעאעאעא קיבלתי תעודה!!!

אני וחברה שלי אמרנו ללמורה שאמא של חברה אחרת מחכה לנו ולא נעים לנו לעכב אותה ונכנסו לפני כולם בתור
(נ.ב לאמא של החרבה ההיא אין אפילו אוטו
) בכל מקרה, יש לי ממוצע 87 (ירדתי ב1.3) והתקבלתי לתיכון + לכתיה שאליה אני רוצה ללכת. אבל אמרו לי שאם אני לא אקבל ציונים ממש-ממש טובים במבחנים אני עלולה לנשור מהתוכנית של האוניברסיטה
. הציון הכי נמוך שלי זה 70 באזרחות
יש לי 100 בהיסטוריה וספרות ו-85 באלגברה, גיאומטריה,פיזיקה, כימיה, ביולוגיה. ירדתי בחלק מהמקצועות אבל בחלק גם עליתי. אעאעאע (שתיתי יותר מדי קפה בקניון ועכשיו אני יותר מדי אנרגטית) אה! וקיבלתי את עורבני חקיין!

hollypop girl

New member
תודה!

בטח שיש, אם זה לא תיכון אזורי הם יכולים לא לקבל מישהו כי הוא לא מספיק טוב.

HassiD

New member
מזל טוב!!

לא ידעתי שיש באמת אפשרות לא להתקבל לתיכון...

OKDeSign

New member
חברים מת לי המחשב

זה כנארה משהו שתוקף ביחד את המנהלים :p בכל מקרה, אני משתדלת להיות פה כמה שאפשר אבל העובדה שהמחשב שלי קצת מת + עומס מטורף בצבא קצת בעייתי בשבילי.... בשביל זה יש לכם ספיר, ואתם ילדים גדולים ואחראים (נכון?!?) ואני לא הכי דואגת. אור, שמקווה להיות פה בקרוב באופן נורמלי.

למעלה