hollypop girl

New member
שינו את קווי האוטובוסים והתחנות

בירושלים ועכשיו אנשים כל הזמן מאחרים לכל מקום וצריכים לקום מוקדם יותר כדי לנסוע בשתיים ואפילו בשלוש קווים (!!!) אאעאעא!!!
*זהו, נרגעתי....*

שימו

השבוע אני אהיה הרבה פחות בפורום כי..מחמד ליבי הולך לתיקון
אני מקווה שבוביק יחזור מהר מהר מהתיקון [ויפתח בשנייה שאני אלחץ על כפתור "הדלקה" ולא שעה וחצי אחרי
] ואני מן הסתם הולכת לנג'ס לכל בני ביתי בשביל לשרוץ כאן כמו שצריך אבל למקרים דחופים פנו לאור.. ועכשיו תהיה- איך אפשר לשרוד בלי טלוויזיה או מחשב בחדר?! לעזאזל, שהמחשב שלי יחזור מהר.. אני כבר מתגעגעת!!!

אין בעיה לשרוד בלי מחשב

הבעיה שאני צריכה אותו ללימודים ובעוד שבוע ומשהו יש לי כבר את המבחן הראשון לסמסטר אז זה יותר מלחיץ אותי שאין לי מחשב משלי..

Mor L

New member
לנו לא היה אינטרנט איזה שבוע וחצי!

לא היתה אפשרות להשתמש במחשב אחר!
וכמובן שאייפון לא היה בחלום העשירי אז! XD

yaeli165

New member
באמת שאני מעדיפה ללמוד על הלאומיות

והרצל וכל החומר שהיה לבגרות שנה שעברה+ החומר שירד במיקוד מאשר על היטלר ושואה וכו'. זה כ"כ משעמם שבא לבכות. וזה 36 עמ' של שעמום T.T

הדרושהXD

New member
מהה??

אבל כל הזמן אומרים לנו שהחומר עכשיו הכי משעמם וששנה הבאה יהיה ממש מעניין>: טוב מה אכפת לי אני פריקית של היסטוריה><

timetraveler900

New member
הסטוריה ב' ה-ר-ב-ה יותר מעניינת

מהסטוריה א'. באמת. הרבה יותר. ממש. אבל כל אחד ואיך שהוא חושב.. :)

yaeli165

New member
אתן רציניות? אני הבנאדם היחיד כאן

שחושב שהיסטוריה ב' זה הכי משעמם שקיים?
אני לא זוכרת מתישהו בחיים שלי שסבלתי יותר מחומר, וזה כולל את גיא אוני S:

הדרושהXD

New member
אני לא סובלת כל כך מהיסטוריה א'

למען האמת
די נהנית אפילו... טוב נחיה ונראה מה יהיה שנה הבאה

yaeli165

New member
אני באמת כ"כ אוהבת הסטוריה

הייתי מרחיבה את זה אפילו אם הבי"ס שלנו היה נותן אבל כשהגענו לחומר של השנה כאילו האהבה שלי להסטוריה החלה לעזוב אותי. זה פשוט נורא. מה איכפת לי ללמוד על הלניזם? זה מעניין. כל החומר השואתי הזה (וזה ממש לא בא ממקום של ביטול החשיבות של השואה) כל כךךךךךךךךךךךך משעמם. וארוך. וחופר. פשוט נורא

Mor L

New member
אני הייתי 5 יחידות בהיסטוריה!

ואהבתי, יואו כמה שאהבתי את זה
המומחיות שלי היתה המהפכה הצרפתית שהובילה למגילת העצמאות הראשונה בהיסטוריה
אבל.... זה היה המקצוע הכי חלש שלי!
כל השנתיים של י"א ו-י"ב רק 57, 56, 58... ורק בשואה הפצצתי וקיבלתי 90
ככה שהבגרות שלי היתה בסוף ב-כל ה-5 יחידות 66
אבל כל כך אהבתי את המורה המדהימה שלי ואני פריקית של מקצועות הומניים, ככה שלקרוא על כל מה שקרה בעבר ולהבין איך ההיסטוריה שינתה את האנושות ואיך ההיסטוריה כל הזמן חוזרת על עצמה ונותנת ידע מוקדם מפני תרחישים שקורים גם בימינו אנו - היה שווה את הכל
פשוט לא ידעתי ללמוד טוב את המקצוע הזה, וזו הבגרות הכי מסובכת מבחינת כתיבה - כי זה לא ששואלים מה קרה בתאריך הזה? אלא מתוך מה שקרה בתאריך הזה איך זה מתקשר מבחינת המדינה הזאת להמשך הפעולה שלה ולמה זה הוביל בסופו של דבר? (וזה עוד ניסוח מפורט וברור יחסית...
) אבל מה שכן אני יכולה להיות מורה נהדרת להיסטוריה ולשון

למעלה