אז ככה: -זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שלא קשור להארי פוטר. -מותר לפרסם בשרשור הזה קומונות ופורומים ובלוגים תפוזיים בלבד. לדוגמא- לינקים לנענע ימחקו בשמחה. -אין לפרסם בפורום שום דבר צרכני ללא אישור מתפוז, כל פרסום כזה ימחק לאלתר. תהנו

DOCTOR W H O

Member
מנהל
הרבה זמן לא הייתי כאן

מצטערת שהרבה זמן לא כתבתי כאן, אבל תמיד המשכתי לקרוא. הכלבה שלי האהובה היתה בת 20. לצערי היא מתה לפני שבוע,והגעגועים הורגים אותי. אני מדמיינת אותה בכול מקום
מתגעגעת בטירוף... סליחה על הדיכאון פשוט רציתי לשתף

Rumbleroar

New member
|:){|

אני לא אוהבת את האייקון 'נחמה'... ממורמר מדי לטעמי. מבינה לליבך מאוד, היו לי שתי כלבות שאחת הייתה אצל המשפחה עוד לפני שנולדתי ומתה בגיל 18 מסוג כלשהו של סרטן, ואחריה אחת שהייתה תמימה וקופצנית, עלתה על מכונית של זר ולא ראינו אותה יותר. עכשיו יש לי שתי כלבות מקסימות.
אז אל תדאגי... בסופו של דבר כולם מתגברים. וכלבים אחרים זה לא תחליף, זה חברים חדשים במשפחה

Ayelet 363

New member

משתתפת בצערך. ואין לך על מה להתנצל. תרגישי חופשייה לשתף בכל מצב!

Mor L

New member
אני כל כך מצטערת

גם הכלבה האהובה שלי מתה לפני 5 חודשים, היא היתה רק בת 13 אבל אי אפשר היה לעשות דבר לא משנה כמה שהרופאים ניסו הייתי שבורה שבוע וכל המשפחה שלי היינו באבל אבל אחרי כמה זמן מתגברים והכאב נעלם בהדרגה, כמה שזה קשה להאמין כרגע, ומה שנשאר לי זה הזיכרונות המדהימים שהיו לי איתה, ותמונות שלה כמו שאני זוכרת אותה, רעננה חיננית ויפה כמו חלום יהיה בסדר, אל תדאגי

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה לך

אני מקווה שיהיה בסדר. בינתיים זה די טרי אבל אני מקווה שזה יעבור. שוב תודה

HassiD

New member
|סמיילי מחבק|

20 זה הרבה לא? בכל אופן, אני מניח שזה עדיין ממש מבאס... תמיד שאני שוקל אם לקנות כלב כשתהיה לי משפחה, אני חושב על כמה זה יבאס אותי ואת שאר המשפחה שלי כשהוא ימות (בסוף כולם מתים..) ואני חושב שאולי עדיף שלא....

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה

אני מציעה לך בכול זאת לאמץ כלב, זה הרגשה שלא תצטער עליה

היו לי השבוע שני קונצרטים!

הראשון היה ב-2.1 והופעתי בו עם השיר "ברית עולם" של מתי כספי. היה אדיר במיוחד כי ניגנתי על איזה פסנתר כנף כשהאקוסטיקה באולם יוצאת מגדר הרגיל. השני היה ב-12.1 באותו מקום. גם שם אני ניגנתי את ברית עולם אבל יחד עם זה גם ביצעתי שיר שאני כתבתי והלחנתי בשם "אהבה נשגבת" ומאוד התרגשתי כי זו הייתה הפעם הראשונה ששרתי שיר שאני כתבתי מול קהל (וזה וואחד קהל!). אין ספק שזה אירוע שאני לא אשכח אותו. אגב, הנה השיר "אהבה שגבת" שאיתו הופעתי (לא מתוך המופע): http://www.youtube.com/watch?v=8vmuAzpplF0 מקווה שתאהבו!

Mor L

New member
בראבו רפאל!

שיר מדהים!
כמו שרשמתי לך שם, תנסה לעשות עם השיר הזה משהו

Rumbleroar

New member
קראו לי הנהגת מעכשיו והלאה
|:){|

אלוהים אדירים, היה לי שיעור נהיגה ראשון!! O: זה הלך בערך ככה: "היי, אני אבי. זה הקלאץ', זאת ידית הילוכים, אם הנורה הזאת דולקת זה אומר שבלם היד לא משוחרר. עכשיו תנהגי לכביש הראשי.
" לנהוג זה כיף. וגם - ביום שני אני עושה בגרות באנגלית, מה שאומר שהולך להיות לי סופ"ש של ארבעה ימים, וגם בעוד חודש אני הולכת להפגש עם ערבים מטעם בי"ס! הידד לאחוות עמים! D:{

Rumbleroar

New member
תודה! |:){|

אני במסלול אנגלית מואץ, ככה שאני עושה 7 יחידות: 5 רגילות + 2 תרגום. עשיתי את שאלון E, שהוא הראשון של 5 יחידות, ככה שהוא היה ממש קל. יש לי מינימום 95 ^^

למעלה