Hagay35

New member
שאלה

שבוע טוב. נבוך קצת אשמח לשמוע אך הרגשתם סליחה על שאני מעלה כאן,אשמח לקבל תגובות לפרטי. אתמול נרתעתי החזקתי ולשתי אבר המין של גבר שאני מכיר הוא נעלב שלא הכנסתי אותו לפה חששתי קלות רק לקקתי את האשכים ומסביב עד כה . אך הרגשתם בפעם ה1 שלכם?

גנימדס

New member
שאלה תמימה

יש כאלה שאוהבים לעשות מין אוראלי ויש כאלה שנגעלים. זה אנדיבדואלי כמו שיש כאלה שיאהבו לעשות רימינג ויש כאלה שזה יגעיל אותם

Hagay35

New member
נכון

זה חדש עבורי יחסית. יש איסור בהלכה לעשות מין אוראלי או לקבל מין אורלי מגבר?

גנימדס

New member
לא נורא

עוד תגלה מה הדברים שאתה אוהב והיכן אתה מרגיש הכי נוח ואני מציע לך- בנקודה הספציפית הזו. אל תשאל,לא יספרו לך- dont ask -dont tell

מין נועד להנאתנו

לי היה מאוד מוזר בפעם הראשונה שלגבר יש זיפים. תעשה רק מה שעושה לך נעים. סע לאט. אל תרגיש מחוייב לדבר. מין זה הרבה מעבר למגע עצמו אבל את זה מבינים בהמשך הדרך. חבל שהגבר לא הבין את הסיטואציה שלך ולא נתן לך להרגיש נוח.

avitano

New member
הרגשה בפעם הראשונה

לגטימי שהרגשת ככה בפעם הראשונה חשוב שתרגיש נוח עם עצמך ולא עם איך שהיו רוצים שתרגיש אני מניח שהגבר שהיית איתו בזמן משיכה מינית ציפה למשהו ורצה משהו לא תמיד חושבים בבהירות אם כי חבל באמת שהוא לא הבין אותך תתקדם בקצב שלך זה הכי חשוב :] ויותר חשוב Safe Sex!

הפעם הראשונה

הפעם הראשונה שלי הייתה מלאת מתח וחרדה., לא ידעתי מה הוא מצפה ממני, ומה סביר לעשות. הוא היה יותר מבוגר ומנוסה יותר ממני, אני נעניתי לבקשה שלו, גם אם זה לא היה בדיוק מה שרציתי. אחר שתעבור את שלב צבירת הנסיון, תהיה בטוח יותר במה שאתה מעדיף לעשות, ותוכל לכוון את תוכן המפגש, תוך מו"מ (ללא מילים לפעמים) על מה ששניכם רוצים זה מזה.

למעלה