המירוץ למיליון פרק 16

StefyGirl

New member
הם הסתכלו על עקיבא וענהאל

וחיכו שהם ייקחו את החפצים הנכונים, וכשהם ראו שהם צודקים הם פשוט לקחו אותו דבר... עד אז הם פשוט הסתובבו שם במבוך וליקקו גלידה

פרינז

New member
לא ברור לי איך ההפקה אישרה דבר כזה

זה היה סוג של רמאות וזה לא פעם ראשונה שהם משחקים ככה...

StefyGirl

New member
גם לא ברור לי איך תום ואדל הצליחו במשימה

שנייה אחת מראים אותם מסתובבים שם בחוסר אונים ולא יודעים מה לקחת, ושנייה אחרי זה רואים את אדל פתאום אומרת לו איזה פריטים לקחת. מה קרה באמצע? אין לאף אחד מושג... כנראה ההפקה אמרה להם...

פרינז

New member
גם עם התימניות זה היה נראה ככה קצת

הרו כאילו הן עשו את זה מהר בלי לשאול בכלל סינים ואחת מהן בחרה בגלידה בלי לחשוב אמרה לשניה תקחי תקחי עם תום ואדל גם היה באמת קטע שרגע אמרו שהמשוט לא סיני ואז הגיעו איתו.... העיקר אבל לאחים יש פרסה :)

mmeny

New member
דקה לפני כן היא אמרה לו "אין סיכוי שזה המשוט"

דקה אחרי כן רואים אותם לוקחים 4 פריטים,כולל המשוט,ומביאים לחכם הסיני.

אחר כל הוא קילקל

הוא אמר שהוא לא מבין למה אומרים חכם סיני כי הוא ראה רק סתומים מי שמדבר הוא אומר על אחרים שהם סתומים ? הוא הכי טמבל

אורישקי

New member
אני מצטער מראש אם זה נשמע מתנשא או מגעיל

אבל הם תמיד היו נראים בעיני מאד תמוהים, קצת לא מבינים מה רוצים מהם, הם פשוט... לא יודע אבל משהו בהתנהגות שלהם תמיד היה נראה לי כאילו הם די בורים כאלה. למרות שהם לא נראים אנשים ממש נוראיים או משהו שכזה. וחבר של אבא שלי גר בסין ומדי פעם מבקר לתקופות של כמה חודשים בארץ והוא גם אמר את אותם דברים כמוני.

אתם בטוחים שהספוילרים לגבי רביעיית הגמר הם נכונים? כי עושה רושם שבר ואינה יגיעו אחרונות היום, ומה הסיכוי שתהיה עוד תחנת אי הדחה?

אורן ואלון, עקיבא וענהאל, בר ואינה וטום ואדל (שלישיית גמר מושלמת אם טום ואדל יודחו מהם ראשונים)

retard boi

New member

בר ואינה ועקיבא ואענאל במשימת אקווריום הכרישים בתאלינד. אין לי מושג בנוגע לספויילרים שהם מעבר לאתר הזה ואני לא יודע אם זה לג ללא הדחה או לא (היו מצבים של שניים זה אחר זה אבל זה נדיר).

למעלה