תזכורת: הקרנת סרט בחיפה ביום ראשון

יום ראשון הקרוב יוקרן בחיפה הסרט על הא-מיניים שנעשה בחו"ל. בסוף הסרט יהיה פנאל שאלות ותשובות. כולם מוזמנים!! נשמח כמובן לכמה שיותר נציגים מהפורום ואם יש לכם את מי לשלוח - זה הזמן
אני אהיה שם
[אלה אם כן הרופא שלי יתעלל בי באותו בוקר...
]

חוץ מזה שאז גאיה אמרה שזה ב-7 בערב

אני לא יודעת פרטים. בקשתי ממנה שתעדכן. מה שכן, היא ענתה לי בנתיים במייל שכנראה לא תהיה הקרנה של הסרט כי גנבו להם את המקרן - אז תהיה פעילות בנושא א-מיניות שגאיה תעביר ואולי אני אצטרף אליה.

חחח, גנבו את המקרן? אוח, איזה יצורים

משועממים... קיצר, תודיעו מקום ושעה, ואני אשתדל להיות נוכחת

אוקיי, פרטים מלאים + עדכונים

אכן נגנב המקרן מהפורום החיפאי... אז נעשה פעילות רגילה - שזה גם מצוין, מכיוון שעוד לא הגענו בכלל לפעילויות בקהילה הגאה בחיפה! הפעילות תתקיים בפורום החיפאי, המרכז הגאה בחיפה. 19:00 - התכנסות, 19:30 - תחילת פעילות. כתובת: הלל 47, מדרגות כורש 6, קומה א', שכונת הדר הכרמל, חיפה. אני ודפנה נעביר יחד את הפעילות, ומי שרוצה להגיע בהחלט מוזמן! (רק תיידעו אותי מראש כדי שאוכל ליידע את האחראי מטעם המקום. המבורגר - את כנראה תגיעי?)

אני יכולה לאסוף אותך מהתחנה של ~לב המפרץ~

שזו תחנה אחת אחרי חיפה. (או נכון יותר בקצה השני של חיפה, אבל משרד התחבורה החליט שזה מחוץ והתעריף שונה)

תופסת טרמפ!

אדבר איתך מאוחר יותר היום, כי אם אוכל לתפוס איתך גם טרמפ עד לחברה אצלה אני ישנה בחיפה, זה יהיה מצוין...

orald

New member
בספק שאחזור לעבודה כבר ביום ראשון הקרוב...

אז אולי אופיע. למרות שאשמח להסעה, כי האזור המדובר אינו מוכר לי, אפילו כחיפאית לשעבר.

יש עוד מישהו חוץ מרונית שרוצה להגיע? אני עושה הסעה מסודרת מתחנת הרכבת בלב המפרץ מי שרוצה לבוא שיודיע לי ושימו לב שזו תחנה שלא נחשבת לחיפה!

האיסוף להיום יהיה מרכבת חיפה ~מרכז-השמונה~

לכל מי שמתכוון להגיע. ותודיעו לי, כי אני עם מספר מוגבל של מקומות.

היה לי נורא
הרגשתי שאני ממש לא במטבי

מצד שני, אני מקווה שאכן היה מעשיר והנוכחים בחדר למדו דבר או שניים. תודה לגאיה על ההרצאה וכל שאר השותפים שהגיעו לתמוך ולעזור בהסברה.
ביום חמישי אני מעבירה הרצאה בכפר סבא לנוער איגי. לא פרסמתי את זה, כי ההרצאות של איגי סגורות. אני אספר אח"כ איך היה ומקווה שזה יהיה דומה יותר לחוויה בהרצאה הראשונה שלי מזו שהיתה אתמול...

p019

New member
למרות שהיה מבולגן קצת - אני חושבת שהמסר עבר

בסופו של דבר.

avi1283

New member

ברור שיהיו הרצאות יותר טובות וכאלו שפחות טובות, העיקר זה החשיפה לנושא והעלת המודעות. כל הכבוד לך ולגאיה (למה אין אייקון השתחוות?) וגם לכל מי שהיה שם ותמך.

orald

New member
היית מאד שקטה ומבסוטה כל כך...

מה עישנת/בלעת/שתית לפני?

למעלה