דיבורים דיבורים -

רפי35

New member
יש למישהו קישור לצפייה ישירה עכשיו בתוכנית

אין לי טלויזיה, למישהו יש קישור לצפייה בערוץ 2 באינטרנט?

ori1sh

New member
המרק היה כשר

חברים, אני חבר של אחד הזוגות ואני יודע שהמרק היה כשר ובכלל היה רב שליווה את התוכנית ובדק הכל. ובכלל הם לא כאלה שיעשו לעצמם הנחות...

ny22

New member
מנהל
נראה שמחר הולך להיות פרק ממש טוב...

מה אתם אומרים? ככה זה נראה לפחות ע"פ הפרומואים....

ny22

New member
מנהל
שאלה לגבי ה"סיבוב פרסה"

יש משהו שלא ממש הצלחתי להבין. ע"פ איזה קריטריון זוג מקבל את הסיבוב פרסה? למשל - הצביעו לעקיבא וענהאל, אבל למרות זאת הם לא היו צריכים לעשות את הסיבוב פרסה (כלומר את המשימה השנייה).... תודה רבה!

shesek17

New member
משימת החזירים

היי, רק רציתי לשתף שאחרי שראיתי את משימת החזירים המחרידה (לא ראיתי את כולה כי אחרי שראיתי חזירון מסכן מוחזק בשתי רגליו בלי יכולת לעשות דבר, כאב לי הלב) הפסקתי לצפות בפרק. אחרי מחשבה החלטתי להחרים את התוכנית מכיוון שגם בעונה הקודמת היו תלונות על התעללות בבעלי חיים והעונה זה ממשיך ובצורה הרבה יותר גרועה בעיני. היה לי ברור כמובן שזה הולך להיות אבל קיוויתי שלא או שמשימות עם בעלי חיים לא יכללו התעללות אך טעיתי. למשימות האלה אין שום הצדקה לא בשביל רייטינג או כל דבר אחר והחזירונים המסכנים לא אשמים בכך שהפקת התוכנית רוצה למשוך רייטינג. כמובן שמשימות מסוג זה גם מעידות על טיב ההפקה. הבנתי שהוגשה תביעה בנושא אבל לדעתי זה לא מספיק ולכן אני מחרימה את התוכנית. מישהו צריך להיות הקול של החיות המסכנות. אני כמובן לא אומרת שלא צריכות להיות משימות המערבות בעלי חיים בתוכנית אבל משימת החזירים עברה את גבול הטעם הטוב והוציאה את הטעם הטוב מהתוכנית. רק רציתי לשתף פה בפורום כי ראיתי שעוד כמה מכם הזדעזעו מהמשימה. לילה טוב

ny22

New member
מנהל
שמח לדעת

תודה רבה על המידע. אני שמח לדעת שהיה רב שליווה את התוכנית (בגלל עקיבא וענהאל). ואני שמח גם לדעת שהם לא כאלו שעושים לעצמם הנחות.... (הם באמת נראים זוג חזק...)

גיל110

New member
זוכרים איך ב"נשק קטלני 2" הצליח ריגס לפרוק את

הכתף שלו על מנת לברוח מהחליפה בשביל 1,000$? מעניין אם יש בתחרות יצורים כאלה.

גיל110

New member
ושוב, עצוב שכך

כי אם היה צמחוני - לא היה מתחשבים בו. אם באמת זה הדבר, יש סיכוי טוב שהמירוץ למיליון יסיים איפה שהישרדות סיים לאחר החרם בארץ - עם אחוזי צפייה של תוכנית בוקר.

JAMES DEAN

New member
צודק כי בעונה הקודמת לא התחשבו

במלכות היופי שהיו צמחוניות ונאלצו לאכול סמיילי. (ראש בקר) בגרסא האמריקאית אין אבל דת, גזע, או לאום. לא תעשה תקבל עונש 4 שעות. אני כמעט בטוח שגם כאן היו עושים אותו הדבר.

למעלה