עוד 4 חודשים!!!!!!!!!
שאלת פתיחה - איך (ואם בכלל) חגגת את פורים? הייתי במסיבת פורים אתמול בערב
סיכום השבוע במילה - מתיש
משהו נחמד שקרה השבוע - היה די שגרתי, מלבד העובדה שביום חמישי הייתי בין היחידים שהגיעו לעבודה
מישהו ששימח/עצבן אותך השבוע - השופטת שלי נתנה לי משלוח מנות
סדרות השבוע - בסייק היה מגניב שהיה מחווה לסרט הניצוץ (בבימויו של אהובי - ג'יימס), הסוף של המתים המהלכים גרם לי לבכות
, הנהר ממשיך להפתיע אותי, למגרש ביתי עדיין יש פרקים טובים, אבל הפרק שאני הכי מחכה לראות העונה זה הפרק שישודר אצלנו בשבוע הבא.
בסוף השבוע אני עבדתי קשה מאוד על ראיון עם הכותב הכי אהוב עלי של סייק, לא בגלל שהראיון קשה או משהו, אלא בגלל שהיה קשה לי למצוא מספיק תמונות שלו כדי להפוך את 28 דקות הראיון לוידאו שניתן להעלות ליוטיוב
סרט מומלץ לסוף השבוע - ביום חמישי ראיתי את הסרט קרוב להפליא רועש להחריד - סרט שלכל הדעות לא ממש מתאים לפורים. הסרט מומלץ בחום, אבל מאוד עצוב כי הוא מדבר על 11 בספטמבר
קליפ -
http://www.youtube.com/watch?v=_bkpstc4nEs - זה קטע מתוך אירוע מעריצים של סייק, שבו ניסו לשכנע את ג'יימס וקריסטין להצטרף לטוויטר כי הם היחידים מהקאסט שעדיין לא הצטרפו. הקטע הכי אהוב עלי זה כשקורבין זורק על ג'יימס את הכדור
תמונה - חלק מאנשי ההפקה עשו טיול לעיר סנטה ברברה שבה כאילו מתרחש סייק. הם לקחו איתם את השחקן הראשי (AKA JAMES) והעלו כמה תמונות שצולמו במשך היום, כשזאת אחת מהן. מתחת לתמונה היה רשום: ג'יימס עם דגלים ממדינתו, כי (למרות שלא רואים את זה עליו) לג'יימס יש שורשים מקסיקנים מצד אביו. אישית אני לא יכולה להפסיק להתפעל כמה מדהים הוא נראה