כמה הודעות מנהלתיות

פרמלה

New member
השבוע גלשתי באתר עיתון הארץ

ודי נדהמתי לראות בצד חברים שלי מפייסבוק שעשו לייק לכתבות בהארץ. זה אותו דבר, לא? זה הופך לרעה חולה הפייסבוק הזה.

כן... ברגע שאת עושה לייק למשהו

כל החברים שלך בפייס מקבלים שאת ו... חברים והחברות עם תפוז נגיד תמיד תופיע לך בדף הבית של הפייס עכשיו מי שרוצה לשמור על אנונמיות לא תעשה לייק כי ברגע שתעשה התמונה שלה של הפייס תופיע לכולם ואז הכתיבה פה בתפוז לא תהיה חופשית מהחשש שתכתבי משהו והחברים והמשפחה שלך בחיים יראו את זה בפייס

rnavina

New member
כן ולא. לא מדובר על לייק שעושה מישהו להודעה

בפורום אלא על קישור להודעה שמישהו שם בדף של תפוז בפייסבוק ואז כל מי שעשה לייק לדף של תפוז רואה את זה.

אוקיי אבל

אם את עדיין תחת הניק שלך אז מה איכפת לך אם גם את תעשי לייק אז יראו שאת כתבת את ההודעה יחד עם תמונה שלך

rnavina

New member
לא הבנתי. לייק להודעה פה? אני לא עושה

לא להודעות שלי ולא להודעות של אחרות פה. אני מתעלמת מהקטע הזה.

לפי הבנתי ברגע שאת ותפוז חברים

וכתבת משהו על חמתך או בעלך לצורך הדוגמה והם חברים שלך בפייס זה יופיע להם גם ככה זה בפייס כל עידכון עולה לכולם ועל כל הודעה להתחיל לסמן לא לדף הראשי למי יש עצבים תקני אם אני טועה.

rnavina

New member
נראה לי שהתבלבלת

יש דפים של אנשים ואכן משהו שעדכנתי מופיע לכל חבריי ויש דפים של עסקים כמו לתפוז שם תפוז מקדמים שרשורים, תחרויות ועוד דברים וכל מי שעשה לייק לדף הזה מקבל את העדכונים ואני אגב מציעה בכלל לחשוב על מה שכותבים לפני ששולחים, במיוחד כשמדובר בעוד אנשים. את לא יודעת מי גולש פה, מי רק קורא. יש המון סמויים.

צריך לכתוב "לא לציטוט" או לסמן משהו?

אגב, מצאנו תור לנוירו', פרטי, ד"ר חונא מתל השומר - שמעת עליה?

rnavina

New member
כשאת כותבת הודעה יש כזה ריבוע

שאת יכולה לסמן ולידו כתוב: נא לא לפרסם את ההודעה בעמוד הראשי. כשהריבוע מסומן אז ההודעה נחשבת לא לציטוט ולא מקודמת בדף הראשי או בפייסבוק. לא שמתי עליה. מתי התור?

הבנתי, תודה

התור היום. ד"א, לוקח אצלכם הרבה זמן להחזיר את הכסף? בעלי הכין אותי שאצלנו זה יכול להיות סיפור מהסרטים (גם משלמים שיא, גם החזר חלקי, וגם צריך להתחנן..).

למעלה