אייבורי

New member

תכף, תכף יבוא שוטר וירצה לבדוק אותי בינשוף לא כי אני מקליד תוך כדי נסיעה אלא כי כמה מחשבות דהרו להן במהירות מופרזת. זה באמת הרגל לא מוצלח לאכול ציפורניים, אולי כדאי לעקור אותו מהשורש קיצוץ ציפורניים איננו חוקי יותר. אכן השוטר הגיע ותקע לי ינשוף ואמר בקול סמכותי תנשום עמוק. ואז פרצתי בצחוק ואמרתי לו ספר לנו סיפור ספר ואל תעוף. ואם הייתם צריכים לעקור הרגלים רעים, איזה הרגלים הייתם עוקרים מעצמכם ? ומה יותר קל לעקור הרגל ישן או לנטוע הרגל חדש? ומה הייתם נוטעים בעצמכם ?

ye44

New member
הייתי נוטע

בך
מסוג סרוקסט
ולי הייתי נוטע שדה של "סווטות" בלונדיניות שחורות ג'ינג'יות

אייבורי

New member
מזל

שהתשובה הבודדה שלך צפויה כרגיל אולי הגיע הזמן לנטוע תשובות חדשות ? [תגיד, אתה לא נשוי במקרה?]

ינשוף היא אחת החיות האהובות עלי "(חוץ מתמי מאמי כמובן :) אל נא תעקור נטוע - זה ישר קפץ לי לראש בימים אלו אשמח לנטוע קצת בינה באנשים שמאותגרים לגמרי בענין

אייבורי

New member

ינשוף זה לגמרי סבבה לנטוע בינה זה גובל במדע בידיוני. ואיזה הרגלים רעים היית עוקרת מעצמך ?

מדע בדיוני או לא

לעיתים אין ברירה. מה כאן לפני כולם? עזוב, זה יהיה מוגזם מידי אפילו בשבילי
אני נותנת לך את זכות הראשונים בענין

אייבורי

New member
ווקשה

לאכול לאט, בחיי, הרגל מגונה לאכול מהר מלחמה בלתי פוסקת סיגריות, לגמרי לגמרי הרגל רע. תמשיך כבודה.

אפשר

להתחלק איתך בסיגריות? אני אוסיף קפה לפני השינה ואם כבר מזכירים שינה, 3-4 שעות שינה בלילה זה הרגל מאוד מאוד מגונה

למעלה