פינת ההימורים - פרק 3

אורישקי

New member
פינת ההימורים - פרק 3

הפינה נועדה לכיף בלבד ובסוף כל שלב נחשב נקודות ובסוף העונה נסכם את הכל ונכריז על המנצח של הפינה בכל העונה
במהלך כל שלב יהיו גם שאלות בונוס, שאלות שאת התשובה שלהם יהיה ניתן לדעת בהמשך העונה או רק כשתגמר (למשל, מי יהיה הזוכה בגמר)
כל בן אדם יכול להצטרף ולהמר בכל שלב, קחו בחשבון שלמי שיתמיד מן הסתם יהיה יותר סיכוי לנצח.
אם מישהו יודע ספוילרים בדרך כלשהי, לא שידוע לי שפרסמו, אני לא אוכל לדעת מראש (אלא אם כן זה יהיה צפוי מדי) אבל באמת תהיו הוגנים אם ככה ואל תשתתפו ואל תהרסו לאחרים.
יהיה ניתן להמר עד שעה לפני תחילת שידור הפרק. בפרק האחרון של המירוץ למיליון 1. לאיזה מקום (מתוך 10) יגיעו חן ואלון אחרי שעוכבו ונאלצו לבצע את משימת הקרקס? (5 נק' למי שמנחש מיקום מדויק) רביעי! 2. מי יסיימו ראשונים את החלק של המירוץ? (4 נק') עקיבא וענאהל! וואנס אגיין! 3. מי יהיו שלושת הזוגות שיגיעו ראשונים לסוף המסלול הזה? (5 נק' [על כל אחד נכון כמובן]) עקיבא וענאהל,מוטי ופונדק ואורן ואלון 4. מי יגיעו למקום הלפני אחרון? (5 נק') פיפי וניצן 5. מי יודחו שניים מהמירוץ? (5 נק') טל ומור מצב הנקודות עד כה: אורישקי - 15 Volldemort - 15 retard boi - 10 סוליד סנייק - 10 חיפושית45 - 10 omer719 - 10 כפי שניתן לראות המצב בפינה מאד מאד צמוד וזה דבר שיוכל להשתנות בקלות מאד. השאלות לפרק הבא: 1. איזה צוות יגיע ראשון למשימת הדיבור בהונגרית? (4 נק') 2. איזה צוות יקבל וידוי מצלמה ראשון? (5 נק') 3. במידה ותהיה משימת מחסום שרק אחד מבני הזוג יכול לבצע בפרק הבא, מי יבצע אותה מהצמד של מוטי ופונדק? (4 נק') 4. איזה זוג יוביל בסיום הפרק? (6 נק') 5. במידה ותהיה עוד פעם אפשרות לעכב, איזה זוג יועכב הפעם? (5 נק') 6. בסיום הפרק, איזה זוג יהיה במקום האחרון בינתיים? (6 נק') שאלות בונוס: 1. איזה זוג בסוף העונה יהיה הזוג שיגיעו ראשונים בסוף קטע מירוץ הכי הרבה? (10 נק') 2. במהלך העונה אמורים להיות מספר קטעי מסלול ללא הדחה, רשמו 2 זוגות שלדעתכם יישארו לאחר מצב כזה? (8 נק' על כל זוג נכון) הימור נעים, יש עד ראשון ב20:00

אורישקי

New member
ומהמר לי + הסבר קטן על השאלה השניה

אם זה לא ברור, הכוונה היא איזה זוג יהיה הראשון בפרק שיראו וידוי שלו כלשהו ביחד למצלמה 1. איזה צוות יגיע ראשון למשימת הדיבור בהונגרית? (4 נק') ממ נלך על מוטי ופונדק 2. איזה צוות יקבל וידוי מצלמה ראשון? (5 נק') נלך על פיפי וניצן כי הם ניצלו מההדחה 3. במידה ותהיה משימת מחסום שרק אחד מבני הזוג יכול לבצע בפרק הבא, מי יבצע אותה מהצמד של מוטי ופונדק? (4 נק') פונדק? 4. איזה זוג יוביל בסיום הפרק? (6 נק') ממממממ נלך על מוטי ופונדק 5. במידה ותהיה עוד פעם אפשרות לעכב, איזה זוג יועכב הפעם? (5 נק') חן ואלון שוב 6. בסיום הפרק, איזה זוג יהיה במקום האחרון בינתיים? (6 נק') ממ.... פיפי וניצן. שאלות בונוס: 1. איזה זוג בסוף העונה יהיה הזוג שיגיעו ראשונים בסוף קטע מירוץ הכי הרבה? (10 נק') מוטי ופונדק 2. במהלך העונה אמורים להיות מספר קטעי מסלול ללא הדחה, רשמו 2 זוגות שלדעתכם יישארו לאחר מצב כזה? (8 נק' על כל זוג נכון) אוסי וכרמית ואלון ואורן

omer719

New member
כשהם מדברים על המירוץ למצלמה,

לא בצילומי שטח, כשהם יושבים מול צלם ומדברים באיזה חדר כלשהו.

omer719

New member
נכון... זה הימור מי יהיה הזוג הראשון

שיקבל וידוי כזה בפרק הבא

תשובות + עוד שאלת בונוס שהוספתי

1. איזה צוות יגיע ראשון למשימת הדיבור בהונגרית? (4 נק') הדתיים 2. איזה צוות יקבל וידוי מצלמה ראשון? (5 נק') האחים 3. במידה ותהיה משימת מחסום שרק אחד מבני הזוג יכול לבצע בפרק הבא, מי יבצע אותה מהצמד של מוטי ופונדק? (4 נק') פונדק 4 . איזה זוג יוביל בסיום הפרק? (6 נק') ביום ראשון אני אלך על הפתעה - פיראס וזוגתו 5. במידה ותהיה עוד פעם אפשרות לעכב, איזה זוג יועכב הפעם? (5 נק') אותו הזוג שעוכב היום. לאנשים יש נטיה להיות עקביים בהחלטותיהם. 6. בסיום הפרק, איזה זוג יהיה במקום האחרון בינתיים? (6 נק') התימניות. שאלות בונוס: 1. איזה זוג בסוף העונה יהיה הזוג שיגיעו ראשונים בסוף קטע מירוץ הכי הרבה? (10 נק') הדתיים 2. במהלך העונה אמורים להיות מספר קטעי מסלול ללא הדחה, רשמו 2 זוגות שלדעתכם יישארו לאחר מצב כזה? (8 נק' על כל זוג נכון) חן והגמד. חן והבורקס עוד שאלת בונוס: 1. כמה זוגות יבקשו את עזרת השם במהלך כל המרוץ בסה"כ ומי לא יבקש את עזרתו? שמונה זוגות יבקשו, ואלו שימנעו יהיו בוודאי האחים, בר ואינה.

אורישקי

New member
ממממ השאלת בונוס שהוספת זה

די בעייתי לחשב בדיעבד אז אני מעדיף לא לעשות את זה. אבל תמיד אפשר להציע רעיונות אני באמת צריך כל מיני הצעות לכאלה

יאללה

איזה צוות יגיע ראשון למשימת הדיבור בהונגרית? מוטי ופונדק איזה צוות יקבל וידוי מצלמה ראשון? הדתיים במידה ותהיה משימת מחסום, מי יבצע אותה? אנערף?! אנדנדינו... נגיד מוטי. איזה זוג יוביל בסיום הפרק? האחים איזה זוג יעוכב הפעם? שוב חן ואלון איזה זוג יהיה במקום האחרון? בר ואינה מי יגיע ראשון בסוף כמה שיותר קטעי מירוץ? הדתיים מי יינצלו בגלל קטעים ללא הדחה? בר ואינה, ופעם אחרי זה זה כבר יהיה בנקודה מאוד רחוקה ואלה יהיו חן ואלון

אוקי מהמרים

הצוות שיגיע ראשון למשימת הדיבור - הדתיים
לא הבנתי מה זה הוידוי... - הדתיים
פונדק יבצע את המשימה
חן ואלון יובילו
יעכבו את הדתיים
פיפי והאופה אחרונים
הדתיים יגיעו הכי הרבה
שירה ופיראס, התימניות

השורד

New member
לפי ה-testamonials - היה ברור שהאמא והבת עפות

הם נראו עצובות ומבואסות, לעומת האחרים שנראו במצב רוח טוב בסך הכל. אני מאד מקווה שהביזיון הזה לא ימשך - אני רוצה להיות במתח, ולא לדעת לפני סוף הפרק מי מודח. מזכיר לי את האתגרים בהישרדות - אותו חרא. לפי שפת הגוף ובין המילים תמיד אפשר לזהות מי ניצח באתגר. ובלי קשר - היה משעמם. המירוץ למיליון = האתגרים של הישרדות עם שידרוג מסוים. כלומר הישרדות - ללא האלמנט האסטרטגי, שהוא המעניין, הבלתי צפוי והמותח ביותר.

השורד

New member
אני מדבר על הישרדות הישראלית, שיודעים מי מנצח

לפני סוף האתגר.

retard boi

New member

1. איזה צוות יגיע ראשון למשימת הדיבור בהונגרית? עידן ומוטי 2. איזה צוות יקבל וידוי מצלמה ראשון? עקיבא ומתה על אלוקים 3. במידה ותהיה משימת מחסום שרק אחד מבני הזוג יכול לבצע בפרק הבא, מי יבצע אותה מהצמד של מוטי ופונדק? עידן 4. איזה זוג יוביל בסיום הפרק? עידן ומוטי 5. במידה ותהיה עוד פעם אפשרות לעכב, איזה זוג יועכב הפעם? אלון וחן 6. בסיום הפרק, איזה זוג יהיה במקום האחרון בינתיים? פיפי וניצן שאלות בונוס: 1. איזה זוג בסוף העונה יהיה הזוג שיגיעו ראשונים בסוף קטע מירוץ הכי הרבה? עקיבא ואנהאל 2. במהלך העונה אמורים להיות מספר קטעי מסלול ללא הדחה, רשמו 2 זוגות שלדעתכם יישארו לאחר מצב כזה? בר ואינה, טום ואדל

omer719

New member
מהמר!

1. איזה צוות יגיע ראשון למשימת הדיבור בהונגרית? (4 נק') מוטי ופונדק 2. איזה צוות יקבל וידוי מצלמה ראשון? (5 נק') חן ואלון 3. במידה ותהיה משימת מחסום שרק אחד מבני הזוג יכול לבצע בפרק הבא, מי יבצע אותה מהצמד של מוטי ופונדק? (4 נק') מוטי 4. איזה זוג יוביל בסיום הפרק? (6 נק') האחים הראל 5. במידה ותהיה עוד פעם אפשרות לעכב, איזה זוג יועכב הפעם? (5 נק') יעכבו את ענהאל ועקביא 6. בסיום הפרק, איזה זוג יהיה במקום האחרון בינתיים? (6 נק') אני ממש מקווה שפיפי וניצן1!!@ שאלות בונוס: 1. איזה זוג בסוף העונה יהיה הזוג שיגיעו ראשונים בסוף קטע מירוץ הכי הרבה? (10 נק')ענהאל ועקיבא 2. במהלך העונה אמורים להיות מספר קטעי מסלול ללא הדחה, רשמו 2 זוגות שלדעתכם יישארו לאחר מצב כזה? (8 נק' על כל זוג נכון) בר ואינה + התמניות

למעלה