pink hit

New member

אני יושבת כבר מהבוקר על המחשב ושומעת את המלאך שלי בלופ עם כל השירים שלו... פתאום אמא שלי נכנסת בעצבים "אולי די כבר עם השירים האלה?!?!?!?!" "נמאס כבר תגווני שימי משהו אחר!!!" איך נבהלתי... "כל היום אותם שירים..." הורידה לי ת'לב עם הצעקות שלה... ומה היא מדברת היא כל היום מסתובבת ומזמזמת את השירים שלו... חחחחחחחחחחחחחחחחח נדבקה ממני

מאי 406

New member
נ"ש-> כנסו רגע דחוף דחוף דחוף!!!!

טוב זה לא דחוף...
סתם רציתי לספר שעוד מעט אני הולכת להופעה של סקעת בבנייני האומה. בפורום שלי אף אחד לא התלהב, אז אני כותבת את זה כאן. שלפחות מישהו יקנא בי.

חחח ../images/Emo60.gif

אמא שלי דווקא אוהבת את סקעת ואת השירים שלו.. כל פעם שהוא בטלוויזיה היא אומרת לי "הנה החבר שלך" ו"איזה חתיך הוא, הא?" חח היא רק לא אוהבת שאני מתעצבנת כשאני רואה את מויאל...

לא לטעמי ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

האמת שאני לא מבינה מה מוצאים בו.. בכל מיקרה, הוא די מעצבן אותי וגם את הסיגנון המיזרחי שלו אני לא ממש אוהבת.

גם אני לא,

אבל הוא חמודו והא שר לא רע, אני לא סובלת מהשירה שלו, זהו... למרות שלדעתי עדי כהן שרה יותר יפה ממנו...

t0mi

New member
חחחחחח כמו אמא שלייי

נגיד יש את בתוך או את הנני כאן אמא שלי אומרת "איך הוא לא זכה זה" אז כשאני אומרת לה שהיה רמאות היא אומרת "הייתה רמאות במוח של האנשים שלא הצביעו לו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח גם ההורים שלי בבית אוהבים אותו

טוב .. אי אפשר לא!! אני לא יכולה להבין אנשים שלא אוהבים אותו.. ומה שבטוח שגם אם ההורים שלי לא היו אוהבים אותו אני כבר הייתי מצליחה לשכנע אותם ...(רותם-חחחחחחחחחחח)...

t0mi

New member
אהה אבל שכחתי

אמא שלי שונאת אותו, בגלל השיניים המושלמות שלו

pink hit

New member
כנראה שלא הבנתם

אמא שלי מטוווורפת על סקעת היא גם אומרת שהוא חתיך והיא מתה (כמוני) על השיר עודני ילד.. פשוט ישבתי כמעט 8 שעות מול המחשב וכל מה ששמעתי זה רק את השירים שלו (5 או 6) בלופ בלי הפסקה ובלי שירים אחרים.. אז בהתחלה היה נחמד היא התחילה גם לשיר (ולזייף אני מוכרחה לציין)... אבל היה שלב שהיא התעצבנה לשמוע כל הזמן את אותם שירים זה חירפן אותה (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) לא נורא מהיום אני אתחיל להשתמש באוזניות, היא עוד תתחנן לשמוע אותו.... בקיצור מתה על כולכם ושיהיה לכם שבת שלום...

לא נמאס לך?

אל תתנפלו עלי או משהו, אבל גם אני יכולה להתחרפן מלשמוע 8 שעות את אותו השיר.... אני יכולה מקסימום 3 שעות נראה לי, עשיתי את זה בטיול השנתי

t0mi

New member
לא! לא נמאס לי!

את סקעת אני יכולה לשמוע 24 שעותתת

למעלה