אני צריך לראין תומכים בקומוניזם

אם יש כאן אנשים בדוגמאת בנק"י (מישהו אמר החבר עודד? אני מחפש אנשים קומוניסטים לתוכנית ברשת א' שתערך שבוע הבא ב11.4 (שני) מי שיתנדב יסע לירושִלים (הרשות מחזירה נסיעות) יש מישהו שרוצה להתנדב? אנא שִלחו לי במסר אישי או באיסיקו 169602065 או מסנג'ר [email protected] מקסימום אפשר גם להתראין בטִלפון... מחכה לתשובות- מור

SGVB

New member
שרון, אל תחזור בלי פולארד!

הפגנה וירטואלית שרון, אל תחזור בלי פולארד! כל יום: עד לפגישת שרון-בוש בטקסס! יהונתן פולארד נמק בכלא האמריקני כבר קרוב ל-20 שנה בשל פעילותו למען בטחון ישראל עונשו של יהונתן הוא חסר כל תקדים ופרופורציה בייחד לעבירה בה הואשם - ריגול עבור מדינה ידידותית לפני למעלה משנה התבקש שרון להעביר לנשיא בוש מכתב עליו חתמו 112 ח"כים(!) בפניה לבוש לחון את פולארד. שרון "שכח" את המכתב בארץ ונמנע מלהעבירו לנשיא בוש עד היום! דווקא עכשיו, כאשר ראש הממשלה עומד להגיע לפגישה עם בוש בחוותו, דווקא עכשיו, לאחר שנעננו לדרישה האמריקנית ושחררנו מאות מחבלים כמחווה לאבו מאזן, דווקא עכשיו, בשעה שעם ישראל זקוק יותר מכל לדבר שסביבו ניתן להתאחד ולהתלכד. דווקא עכשיו כולנו משתתפים וקוראים: שרון, אל תחזור בלי פולארד! המטרה: 100,000 מסרים למען פולארד לראש הממשלה עד יום הפגישה! איך משתתפים? מפגינים מהבית - כל יום - עד לפגישת שרון בוש! מתקשרים, מפקססים וכותבים ללשכת שרון כל יום, עד לפגישתו עם בוש! ניתן לנסח פנייה מפורטת או פשוט לומר/לכתוב משהו בסגנון: "שלום, מדבר... אני מבקש למסור לראש הממשלה שלא יישכח את פולארד בבקורו הקרוב אצל הנשיא בוש" העיקר הוא שראש הממשלה יקבל את המסר - העם דורש את פולארד עכשיו! פרטי ההתקשרות ללשכת ראש הממשלה - להשתתפות בהפגנה הוירטואלית: טלפון: 02-6705511 פקס: 02-5664838 דוא"ל: [email protected] קישור לטופס פניות הציבור כתובת: קריית בן גוריון, ירושלים, רח' קפלן 3 מיקוד 91919 התקשרתי/פקססתי ללשכת ראש הממשלה. מה עכשיו!? על מנת שההפגנה הוירטואלית תשיג את מטרתה כולנו חייבים להפיץ את דף ההפגנה ככל האפשר. אנא שלח קישור לדף הזה לחבריך בדוא"ל, בפורמים, בICQ ובכל דרך אחרת!

Fleddermaus

New member
טוב אני לא מכיר מישהו, אבל

גם אני משדר בראש צעיר לפעמים, מטעם בית ספר אופק בירושלים. אני לא יכול לעזור לך, אבל אני בהחלט אקשיב לתכנית.

למעלה