AVIRAM777

New member
דרושים...

לצוות הפקה של ארועי רוק (מסיבות, הופעות) דרושים יחצנים ועוזרים, כרגע על הפרק מסיבה גדולה מאוד בפורים. לפרטים נוספים 0524322112- אבירם, או להשאיר הודעה בתיבה האישית עם גיל, טלפון ומקום מגורים. תודה יום טוב וחג שמח.

bobmanman

New member
הודעה!

מסיבת ראגיי בפורים! יום רביעי ה23.3.05 במועדון הראסטה בתל אביב רחוב הרכבת! מסיבת ראגיי עצבנית ביותר הכוללת את מיטב להיטי הראגיי מכל הזמנים! ההופעה מתחילה ב22:30 ועד הבוקר! מכירה מוקדמת של כרטיסים ב35 שקלים בטלפון - 0523565068

Amit Remmus

New member
לא קשור, אבל מעצבן אותי. ../images/Emo104.gif

בפורים יהיה יום השנה השני למוות של ידיד שלי בתאונת דרכים. כמו כמה אחרים, גם ידיד שלי גר בקרית חיים וחי בביאליק, וכל אחד מאיתנו יודע כמה זה מעצבן לחזור לבד במונית בחמש בבוקר. באותו יום הוא חזר ממקום שהיינו יוצאים אליו- 'החורשה שלנו', ובכביש הראשי, דרך עכו-חיפה איזה דביל אחד לא עצר באדום. הוא נכנס במונית שידיד שלי נסע בה, וידיד שלי ונהג המונית נהרגו במקום. הנהג 'ההוא' נשאר בחיים ונפצע קשה. במקרה אני גם מכירה את האחות שטיפלה בו כשהוא היה בבית חולים אבל לא משנה כמה הוא מצטער, זה לא יעזור. אחר-כך גילו שהוא גם היה שיכור באותו זמן, ככה שהוא באמת לא השאיר לידיד שלי ולנהג שום סיכוי לחיות. היום מישהו שלח לי הודעה עם לינק לכתבה מ"וואלה!" שכתוב בה שאותו אדם, שנהג שיכור, במהירות הרבה יותר גבוהה משבעים קמ"ש (מה שמותר בכביש הזה) ולא עצר באדום, קיבל עונש מאסר של שנתיים וחצי. מעצבן אותי שהוא לקח חיים של שני אנשים, וזה לתמיד, וקיבל עונש קל כל כך. ואין לי מושג אפילו למה אני כותבת את זה כאן, אבל זה מעצבן אותי באמת. כי הוא לא יודע מה זה לחיות כבר שנתיים עם געגוע שלא נגמר, והוא לא יודע מה זה ללכת בטיילת באילת ולהתחיל לבכות כי מישהו הזכיר לך אותו, והוא לא יודע מה זה לעבור ליד הבית שלו ולדמיין אותו משחק במחשב. הוא לא יודע כלום, ואנחנו בגיל קטן מדי יודעים יותר מדי.

Shani276

New member
בנזו*ה

אני שונאת אנשים בעלי מזל שמשתמשים בו לרעה.

למעלה