solidger20

New member
מחפש להכיר ולזרום :)

שלום אנשים אני אסף, חייל חיפאי בן 20. אני חושב שאני יודע מה אני רוצה מעצמי ומאחרים - וזה לא הרבה ,אבל עד שלא אמצא את "הדרך" אז אפשר להגיד שאני זורם. אני בחור עם ראש טוב, אוהב להנות ,אוהב לצחוק ולהצחיק,אוהב לבלות אם זה במועדונים ,בתי קפי/פאבים או סתם לשבת עם החברים. אני מטורף על סרטים. אני חי ונושם קולנוע- תמיד אפשר למצוא אותי בבית הקולנוע. אני אוהב מוזיקה, אוהב להכיר אנשים - אוהב לדבר, להקשיב. אני מחפש חבר'ה בראש טוב לדבר, להכיר - בלי להגדיר דברים. לזרום...... לא מחפש יותר מדי. תמיד אפשר להתחיל בשיחה טובה - ולראות מה הלאה. אפשר להשיג אותי במייל [email protected] ובלילות עיניים דומעות שפתיים לוחשות אליך, אליך ובימים פנים אל מול פנים אני באמצע החיים ועוד בלעדיך...

../images/Emo124.gif קרנבל, אהבה ורפואת עור

פורום תרבות ומוזיקה ברזילאית חוגג את הקרנבל כמו הברזילאים! במהלך השבוע הקרוב יתקיימו בפורום אירועים, חידונים ותחרויות נושאות פרסים ודיווחים ישירים ממוקדי השמחה בריו ובסלבדור. חוגגים בפורום וזוכים בפרסים!
היום בשעה 16:00 יתארח בפורום 'אהבה וירטואלית' פרופ' אהרון בן זאב, נשיא אונ' חיפה ומחבר הספר "אהבה ברשת", וישוחח עם הגולשים על הרשת כמרחב הרומנטי החדש. הגולשים מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו.
ד"ר משה לפידות, מומחה לרפואת עור וטיפול בלייזר יתארח הערב בשעה 21:00 בפורום המנגיומה - נגעי כלי דם ויענה לשאלות הגולשים.

BabyBoy1

New member
היי אסף, ברוך הבא ../images/Emo13.gif

הפורום הוא לא פורום היכרויות, לכן את כל מודעות ההיכרוית יש לכתוב אך ורק בלוח הפורום (לינק אדום בראש העמוד). בהצלחה.

הרב חרל"פ - תמונה

יש למישהו מושג איפה יש תמונה של הרב חרל"פ?? (הוא היה ראש ישיבת מרכז הרב אחרי הרב קוק) ואל תכתבו - באתר של מרכז הרב, כי אין שם...!!! בבקשה - אל תתעצלו, ותמצאו או תכתבו לי על זה... זה די דחוף... תודה רבה!!! אני(-:

../images/Emo41.gifתחרויות, משחקים ופרסים בתפוז../images/Emo41.gif

בפורום חינוך ובעלי חיים נפתחה היום תחרות תמונות בסימן "קשר בין אדם לבעלי חיים" שתימשך שבועיים. בואו להעלות לפורום תמונה המציגה אינטראקציה ביניכם לבין בעל חיים כלשהוא ותוכלו לזכות בארוחה זוגית!
פורום טלנובלות מזמין אתכם לכתוב טלנובלה. כותב הטלנובלה הטובה והאהובה ביותר יזכה במשחק לפלייסטיישן. לפרטים נוספים הקליקו כאן.
אתם שואלים ורוני סופרסטאר עונה
במסגרת מפגש המעריצים עם רוני, שיערך בעוד 10 ימים, תוכלו לשאול את רוני שאלות. אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו את השאלות שתמיד חלמתם לשאול את רוני. אנו נאסוף את השאלות הטובות ורוני תענה עליהן במפגש, כך שאם לא תזכו להגיע אליו, בכל זאת תוכלו לקבל תשובה לשאלותיכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=47130792

BabyBoy1

New member
נא לפרסם מודעות היכרות

בלוח הפורום בלבד (לינק אדום למעלה)

נו...גם אתם מוזמנים! והנה דוגמא

טיפ מס´ 13: הגודל לא קובע פורסם ב10 באוקטובר 2004, 19:48 פעמים רבות שומעים על אברך שנפל ל"משבר", מפני שראה במקווה, או בבריכה, אברך שלומד איתו בכולל ויש לו איבר מין ארוך יותר, ומאז אינו מוצא טעם בתורה ותפילה וכו´. אולי ירגיע את האברך שלנו לשמוע, שלדעת הרופאים אין שום שייכות בין אורך האיבר לכמות ההנאה- מדובר במיתוס ותו לא. ברם, מקצת חכמי הגמרא נראה שהאמינו למדי במיתוס זה, כמו במסכת ב"מ (פ"ד ע"א): "איבריה דר´ ישמעאל ב"ר יוסי כחמת בת תשע קבין...איבריה דר´ יוחנן כחמת בת חמשת קבין, ע"ש תחרות שלימה בענין. אם האברך שלנו הוא למדן, אולי יפיסו את דעתו דברי התוס´ שם, וז"ל: דברים הללו נכתבו שלא להוציא לעז על בני אדם שהם כך, עכ"ל. משמע כי לדעתם, איבר מין ארוך אינו מציאה גדולה כ"כ. אך נראה כי היו גם מחכמי הגמרא שאפילו חמת בת תשעה קבין נראתה להם מועטת מדי. כך הוא בפנטזיה הנפלאה במסכת שבת (קמ"ט ע"ב) בענין נבוכדנצר: "חולש על גויים וגו´ מלמד שהיה מטיל פור על גדולי מלכות לידע איזה בן יומו של משכב זכור...בשעה שביקש אותו רשע לעשות לאותו צדיק (=צדקיהו) כך, נמשכה ערלתו שלוש מאות אמה והיתה מחזרת על כל המסיבה כולה..." ומהעורלה המחזרת נחזור לאברך שלנו, אם הוא עדיין מתעקש על איבר-מין ארוך, כמו לחברותא בכולל. ובכן, אם רצונו בשלוש מאות אמה דווקא, אין ביכולתי לעזור לו, עם כל הרצון הטוב. אולם אם ימתן במקצת את דרישתו, הרי שקיימות מרפאות רבות המבטיחות בפרסומיהן ניתוח להארכת האיבר. זה נמצא בעיתון בד"כ בעמוד האחרון, ליד המודעות של הזונות והשיחות האירוטיות...כמובן, צריך להכין לשם כך את הארנק- מחירו של ניתוח כזה הוא כמה אלפי דולרים. אברך! אם לקולי תשמע, אל תשתטה...רובא דרובא של אנשי המרפאות הללו הם נוכלים ושרלטנים. איבר שהם האריכו, אני עדיין לא ראיתי (למרות שיתכן ויש באיזה מקום), לעומת זאת על תביעות נגדם, קראתי רבות, וכמה פעמים קילקלו יותר משתיקנו...האלוקים עשה את האדם ישר, והמה ביקשו חשבונות רבים...ואם אתה בכל אופן מתעקש, מה דעתך על השיטה הטבעית: בכל בוקר, קודם שתלבש את התחתונים, תן שם משיכה קטנה...כולי האי ואולי!! בהצלחה.

../images/Emo106.gifמוזיקה ספורט ולימודים בתפוז

לרגל יציאת האלבום הכפול החדש "אול סטארז", יגיעו סאבלימינל, הצל ומשפחת ת.א.ק.ט. בשעה 19:30 להתארח Live ב- BlogTV ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=647&msgid=47356103
יעל דרור, דיאטנית קלינית וספורט, בעלת תואר שני בפיסיולוגיה וכתבת מגזין "אופניים" לנושא תזונה. מתארחת היום בשעה 20:00 בפורום אופניים. שרשור השאלות כבר נפתח. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=652&msgid=47252964
נחמה אורבך המתמחה בהקניית אסטרטגיות למידה ובטיפול בבעיות ריכוז ולמידה בתלמידים ובבוגרים תענה הערב בשעה 20:30 בפורום מורים. אתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=352&msgid=47332407
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

מוצ"ש- קריוקי וצחוקים מטוררף

שלום לכול הבליינים !!! בחוץ קר אבל אצלנו חם ונעים בואו להיות ולראות כוכבים אמיתיים במוצ"ש של קריוקי- צחוקים ותחרויות מטוררררפים בהנחיה לא שיגרתית וייחודית המקום יפה באווירה מדהימה יהיו המון אנשים יפים מגיל 22 ומעלה בשעה:22:30 LA-MER חוף בוגרשוב ת"א מול שגרירות ארה"ב\מול יוטבתה תוכלו לזכות ברדבול-וודקה או שמפניה חינם אם תשתתפו בתחרויות כניסה חינם רצוי להזמין מקומות מראש בטלפון: 052-2969464

colocolo

New member
בן 48

אם אתה צעיר, חלק ומצוייד, מסתדר גם עם חילוניים, אני ממוקם באזור המרכז. בן 48 נאה, נקי וסקסי [email protected]

jooxz

New member
מופע דראג חברתי בירושלים

"העכברות ולאה גולדברג" הוא מופע דראג חברתי מקורי. בואו לראות אותנו מחליפות תלבושות, מפרשות מחדש שירים מפסטיבלי הילדים, מפעילות ציוד אלקטרוני כבד ומגדירות מחדש זהויות.
יום שני הקרוב, 20:00 בערב, בבית הפתוח בירושלים (מדרחוב בן יהודה 7 קומה ג` - הבית הפתוח הוא מרכז קהילתי ללסביות, טרנס, הומואים, בי וקוויריות/ים, דתיות/ים וחילוניות/ים) הכניסה חינם! תרומה מומלצת לבית הפתוח 10 ש"ח (לא חובה). אם אתןם יכולות/ים, אנא עיזרו לפרסם את המופע באימייל או בחלוקת הזמנות או בתלייתן - מצורף קובץ שאפשר לשלוח במייל או להדפיס ולתלות. תודה, העכברות

פאנל מעניין

דתיות גאות, דתיים גאים וכל מי שרק רוצה כולכם מוזמנים לפאנל מעניין שיתקיים ביום ג' הקרוב, 15/02 במרכז תרבות עמים לנוער בירושלים (רחוב עמק רפאים 12), בשעה 20:30. הפאנל יעסוק בחברה הציונית דתית נוכח תוכנית ההתנתקות. ישתתפו: דוברת מועצת יש"ע, אמילי עמרוסי, ד"ר עליזה לביא, אוניברסיטת בר-אילן ופורום "קולך", איתי הראל, תושב מאחז מגרון ונתי קופפר נציג תנועת "ציונות דתית ריאלית". פרטים כאן: http://www.tzionut.org/MailImages/bmz2.jpg

../images/Emo153.gif../images/Emo112.gifילדים בין כוכבים בתפוז

דר´ מורית בארי, רופאת ילדים ועוסקת בתחום שיקום ילדים תענה לשאלות הגולשים בפורום הורים לפגים היום בשעה 19:00. אפשר להעלות שאלות לפורום כבר עכשיו.
מצילים את האנטרפרייז טים ברזיל, ראש מטה המאבק להצלת הסדרה אנטפרייז, שלאחרונה הוחלט על ביטולה, יגיע בשעה 23:00 הישר מארה"ב להתארח בפורום מסע בין כוכבים, וישוחח עם הגולשים על המאבק להצלת הסידרה. הגולשים מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו.

../images/Emo20.gifחיל האוויר וטלנובלות היום בתפוז

כל מה שרציתם לדעת על חיל האויר: אל"מ יהודית גריסרו, אחראית חוגרים בחיל האויר), מתארחת היום בשעה 16:00 בפורום חובבי תעופה. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו
תחרות כתיבת הטלנובלות עולה שלב, כעת תוכלו לדרג את הטלנובלות שאהבתם. כולם מוזמנים. פרטים נוספים בעמוד התחרות

למעלה