ממצב..? מישהו פה?...
C crazy4tc New member 1/2/05 #2 איזה כיף לך שאת בבית בשעות כאלו אני מגיעה הכי מוקדם ב-2 :-\ חחחחח היום מורה שלי אמר את המשפט הכי מצחיק שיש: "יאללה תכתבו מהר, עוד 20 דקות אני ו______ (שם של עוד מורה) צריכים להיכנס בכם!" חחחחח והוא אמר את זה כל כך בטבעיות!
איזה כיף לך שאת בבית בשעות כאלו אני מגיעה הכי מוקדם ב-2 :-\ חחחחח היום מורה שלי אמר את המשפט הכי מצחיק שיש: "יאללה תכתבו מהר, עוד 20 דקות אני ו______ (שם של עוד מורה) צריכים להיכנס בכם!" חחחחח והוא אמר את זה כל כך בטבעיות!
ש ש ל ו מ צ ה New member 1/2/05 #3 חחח.... לא הלכתי היום לבציפר בגלל זה הייתי בבית בשעה כזאת... בדר"כ גם אני הכי מוקדם בבית ב2 ....
A aYaLoLy New member 1/2/05 #4 חהחהחה הכנו סושי בשעור הסטוריה מורחב אני כזאת מלך כשזה נוגע לאוכל חבל שהעפתי את הסושי לכל מקום במאבק הנצחי שלי עם הצ'ופסטיקס
חהחהחה הכנו סושי בשעור הסטוריה מורחב אני כזאת מלך כשזה נוגע לאוכל חבל שהעפתי את הסושי לכל מקום במאבק הנצחי שלי עם הצ'ופסטיקס
A aYaLoLy New member 1/2/05 #6 הו כן! זה בכלל לא הסטוריה. אנחנו לומדים על תרבות סין הכנו סושי למדנו על מוזיקה סינית למדנו אמנויות לחימה היה מגניב ואין מבחנים מי אני שאתנגד?
הו כן! זה בכלל לא הסטוריה. אנחנו לומדים על תרבות סין הכנו סושי למדנו על מוזיקה סינית למדנו אמנויות לחימה היה מגניב ואין מבחנים מי אני שאתנגד?
S SnoocK New member 3/2/05 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיחיחיחיחיחחח.........סושי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיחיחיחיחיחחח.........סושי